Cocô Locô Halloweenfestival: Nu €10 korting op tickets! – Goedkoop.be - Goedkoop.be

Tip: Vier Halloween tijdens magisch muziekfestival!

Door
0 reacties

Halloween komt overwaaien uit het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Amerika, Día de los Muertos is dan weer de Mexicaanse versie waarbij op 1 en 2 november de doden herdacht worden. Cocô Locô smelt beide feesten samen tot een magisch muziekfestival vol beleving en show. Meer weten over dé festivalbeleving van het jaar met acrobaten, circusartiesten en dj’s in een verbluffende show? Lees dan snel verder… (en wie weet levert dat zelfs korting op!)

Van traditie…

1 en 2 november kennen wij als Allerheiligen en Allerzielen, katholieke feestdagen waarop we de doden herdenken. Zo heeft elke cultuur wel zijn dodenherdenking. Halloween bijvoorbeeld, dat vooral gevierd wordt in Ierland, het Verenigd Koninkrijk, Amerika en Canada. Heuse verkleedpartijen, pompoenen, griezelmomenten en de typische trick or treat kwamen intussen al overgewaaid tot bij ons.

In Mexico heet het feest dan weer ‘Día de los Muertos’(dag van de doden). Het feest is vergelijkbaar met Allerheiligen en Allerzielen bij ons. Er worden spullen en voedsel geofferd aan de doden, op kleurrijke altaren. Schedels zijn het symbool van die dag.  

… naar spetterend festival!

Op 31 oktober brengt Cocô Locô beide feesten samen in een magisch muziekfestival, dat doorgaat in de Antwerpse Waagnatie. Wat deze bijzondere avond allemaal voor je in petto heeft? We lichten al een tipje van de sluier:

“Centraal in de Waagnatie staat de Tree of life, een immense boom opgebouwd uit doeken, decoratie en kruin die 1200 vierkante meter overdekt zodat het lijkt alsof de aanwezigen onder een gigantische gekleurde boom staan. Ook wordt er uitgepakt met een spookhuis en zullen 150 levende skeletten en doodskoppen, gemaquilleerd door Browse and Beyond, de aanwezigen nog dat tikkeltje extra in de sfeer brengen”, aldus Gianna van Cocô Locô.

Een parade met kolossale, kleurrijke skeletten, heel wat acrobaten en circusartiesten, confetti en vuurwerk bezorgen je een spannende avond. Een ferme line-up van internationaal bekende DJ’s zorgen voor passende beats om tot in de vroege uurtjes Halloween te vieren:

  • Bizzey
  • Kenn Colt
  • DJ Frederico
  • Partyshakerz
  • Sakso
Gouden tip van Goedkoop.be

Goedkoop.be zorgt ervoor dat je een extra voordelig feestje kunt bouwen. Speciaal voor onze lezers hebben we een kortingscode van €10! Bespaar dus nu op je tickets, door ‘cocokorting10’ in te vullen op de kortingspagina.

Zin in een feestje? We zetten alle praktische details nog even voor je op een rij. Boek snel je tickets en vergeet je korting niet te pakken!

Praktisch

Ticketprijs: €25,-
Wo. 31 oktober // 21u00 – 06u00
Meer info: https://www.cocoloco-festival.be/

Adres:
Waagnatie
Rijnkaai 150
2000 Antwerpen

Cocô Locô wordt georganiseerd in samenwerking met Brows & Beyond, MNM Radio en Flair.

Halloween wordt ook in heel wat pretparken uitbundig gevierd, het griezelen begint hier!

 

 

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.