Walibi Halloween feest + nog 4 toffe Halloween activiteiten - Goedkoop.be

Halloween in pretpark of thuis; het wordt griezelig genieten!

Door
Laatste update op 0 reacties

Op 31 oktober is het weer zo ver, Halloween: de engste avond van het jaar! Dat betekent enge kostuums en kamers vol pompoenen en spinnen. Het perfecte excuus om je uitgebreid te verkleden en al je griezelige decoraties uit de kast te trekken. Of je nu zelf een Halloween feestje wilt geven of liever eropuit trekt, Halloween is een feestdag die je niet wilt missen! Nog niet bedacht wat jij tijdens Halloween gaat doen? Lees dan gauw verder voor een paar leuke last minute Halloween tips! 

Terror Nights in Walibi

Van 13 oktober t/m 4 november staat Walibi Belgium helemaal in het teken van Halloween. Het park is geheel omgetoverd tot een angstaanjagende speeltuin waar mummies, heksen, moordenaars en monsters de regels bepalen. Beleef bloedstollende avonturen in een van de acht spookhuizen, gil de longen uit je lijf in zeven verschillende scarezones of bezoek een van de speciale Halloween shows. Nergens anders beleef je zo’n angstaanjagende Halloween als in Walibi Belgium. Het zweet zal je ongetwijfeld uitbreken wanneer je achtervolgd wordt door een monster met kettingzaag of belaagd wordt door een bloederig spook. Wees gewaarschuwd: tere zieltjes kunnen beter thuisblijven!

Wanneer: 13/10 - 4/11/2018 
Tickets vanaf €31,50 (met vroegboekkorting)
R.I.P. Pass vanaf €25
Spookhuizen vanaf €3

Angstaanjagende taferelen in Bobbejaanland

Ook in Bobbejaanland is het gillen geblazen tijdens Halloween. Het park huisvest een enorm spookhuis van ruim 750m2 vol bloeddorstige monsters. Wie het aandurft kan zich de stuipen op het lijf laten jagen in drie verschillende scarezones. Ook kun je vier nocturnes bijwonen en maar liefst zeven spookhuizen bezoeken. Er  worden twee sensationele Halloweenshows opgevoerd door professionele acteurs. Griezelen gegarandeerd! Maar Halloween in Bobbejaanland is niet alleen voor onbevreesde daredevils. Ook de allerkleinsten kunnen genieten van een spannende Halloween. Onder de bescherming van hun Anti-Monster Amulet kunnen de kleintjes onbezorgd genieten van het speciale Halloween-aanbod voor kinderen.

Wanneer: 17/10 - 4/11/2018
Tickets: online vanaf €21,90

Griezelen in Plopsaland De Panne

Ook in Plopsaland vieren de kleintjes dit jaar een leuk Halloweenfeest. In Plopsaland De Panne wordt tot 5 november ieder weekend een Piet Piraat Halloweenshow opgevoerd. De stoere piraat neemt het in deze spannende show op tegen een huiveringwekkende mummie. Dit zorgt uiteraard voor veel spektakel. Wie nog meer wil genieten van de engste tijd van het jaar, kan van 30 oktober tot en met 3 november een bezoekje brengen aan de Ketnet Halloween Nocturnes. Het pretpark blijft langer open en is helemaal in Halloween sferen. Er vinden allerlei optredens plaats en de dag wordt afgesloten met een mooie vuurwerkshow.

Fiësta Mortal in Bellewaerde

Het laatste maar zeker niet minder spannende Halloween feestje beleef je in Bellewaerde. Hier wordt van 13 oktober tot 4 november Fiësta Mortal georganiseerd. Don Eduardo de los Muertos, begrafenisondernemer en ceremoniemeester van Fiësta Mortal, brengt het park in sinistere sferen. Hij heeft de meest angstaanjagende griezels uitgenodigd om jou te laten beven van angst. Durf jij het Mexicaanse feest van de Dood bij te wonen? De attracties zijn speciaal voor deze avond gestoken in een Halloween-jasje. Kleurrijke trollen zetten het attractiepark op stelten en je kunt lekker griezelen in een van de vijf spookhuizen. Een gruwelijk leuk feestje voor het hele gezin.

Wanneer: 13/10 - 4/11/2018
Tickets: €24
Spookhuizen: vanaf €3
Mortal Pass (4 betalende spookhuizen): €13

Een huiveringwekkend huisfeest

Toch liever zelf een Halloween feestje geven? Trek je engste Halloween kostuum uit de kast, versier het huis met bloed, spinnen en botten en maak er een leuke avond van! Organiseer een huiveringwekkend moordspel, speel een bordspel of lees elkaar enge verhalen voor. Zoek de ‘Ultimate Halloween Playlist’ op Spotify en laat die enge deuntjes maar komen. Natuurlijk horen er bij een Halloween feestje ook griezelige hapjes. Je hoeft echt niet uren in de keuken te staan om originele, enge snacks te serveren. Wat dacht je van Bloody Hotdog Fingers? Snijd een stukje van de bovenkant van het worstje af en het lijkt net een vinger met nagel. Wat extra bloed/ketchup als versiering en je lugubere snack is klaar. Een laatste goede tip: zorg dat je, bjivoorbeeld hier bij Fun, wat gekke hoedjes, enge maskers, nepbloed en make-up bestelt. Zo kunnen ook bezoekers die geen tijd hadden voor een kostuum lekker in Halloweensferen komen en wordt jouw huis omgetoverd tot een waar horrorhuis.

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.