VakantieVeilingen betrouwbaar? Test met tickets voor zoo! - Goedkoop.be

Test: met VakantieVeilingen naar Safaripark Beekse Bergen

Door
Laatste update op 0 reacties Meer Dagje Uit

Net over de Nederlandse grens vind je in Hilvarenbeek, bij Tilburg, Safaripark Beekse Bergen. Op slechts 40 minuutjes van Turnhout en een uurtje van Antwerpen, een ideale gelegenheid voor een uitje buiten onze landsgrenzen. Met het nieuwe pretpark- en dierenparkseizoen op het oog, hebben we tickets op de kop getikt via VakantieVeilingen.

Goedkopere tickets gescoord!

Tickets voor het park kosten €23,50 als je ze koopt via www.safaripark.nl, de officiële website van het park. Dit ticket is geldig voor volwassen en kinderen vanaf 3 jaar oud. Bij VakantieVeilingen spotte ik echter een veiling voor dit Safaripark. Een leuke verrassing voor mijn jarige vriendin dacht ik. Tijd om te bieden dus!

Gouden tip van Goedkoop.be

Ook goedkope tickets scoren via VakantieVeilingen? Vanaf 1 april begint het dierenpark- en pretparkseizoen op de website, waardoor je kan profiteren van veel interessante veilingen voor je favoriete uitstapjes!

Bij mijn eerste poging om de veiling te winnen, greep ik helaas net naast de kaartjes door mijn eigen onoplettendheid. Stom, ik had me natuurlijk eerst moeten verdiepen in hoe online een veiling te winnen. De tweede poging was echter raak!

Ik scoorde twee safaripark tickets voor €16 per stuk. Daarbij kwam nog €5 administratiekosten van VakantieVeilingen. Een korte rekensom leert dus dat ik €10 had bespaard op de twee kaartjes, een besparing van meer dan 20%. Kortom, bedankt VakantieVeilingen!

De tickets kon ik vervolgens direct printen en bij de entree werden ze simpelweg gescand. Handig en betrouwbaar dus!

Safari te voet

Safaripark staat bekend om de verschillende manieren waarop je het park kan beleven. Naast de zogeheten wandelsafari, kent het park namelijk ook een autosafari en een bootsafari. Daarover later meer, we begonnen namelijk met de safari te voet.

Wandelsafari Beekse BergenHet bezoekje aan deze zoo begon direct goed. Binnen amper twee minuten stonden we namelijk oog in oog met een jachtluipaard, letterlijk! Het was gelukkig niet zo druk in het park, dus we konden uitgebreid de tijd nemen om alle dieren te bekijken.

Wat opvalt is dat Safaripark Beekse Bergen dieren heeft die van alle continenten komen en dat de verblijven enorm groot zijn. Zo ontdek je hier, naast het jachtluipaard, onder andere leeuwen, tijgers, beren, olifanten, giraffen, apen en heel wat verschillende soorten vogels. Een grote verscheidenheid dus!

Je wandelt, zonder dat je het doorhebt, al snel een aantal uren door het park. Ook aan de kinderen is gedacht. Op meerdere plekken kunnen kinderen namelijk over en langs de verblijven klimmen via een speciaal aangelegde parcours. Geen paniek, ze komen niet écht in aanraking met de dieren!

Autosafari

We begonnen onze wandelsafari in de ochtend, helaas begon het in de middag lichtjes te regenen. Gelukkig was ook daar een oplossing voor, de autosafari!

Tijdens de safari met de auto rijd je met je eigen auto door het wildlife park. Persoonlijk vond ik het jammer dat je eigenlijk niet Autosafari Beekse Bergendoor de verblijven van de écht indrukwekkende dieren rijdt. Al is het ook wel logisch dat je niet te dicht in de buurt van de olifanten, neushoorns of leeuwen mag komen. Je rijdt echter wel recht door het gebied van de jachtluipaarden, die dus langs je auto af lopen. Tof!

De leefgebieden zijn van elkaar gescheiden door grote wildroosters, de verschillende dieren kunnen dus (gelukkig) niet in elkaars verblijf komen. Zo was het machtige edelhert, dat naast onze auto stond te grazen, vast niet blij geweest met een jachtluipaard in zijn verblijf.

Al met al is de autosafari een leuke en unieke manier om de zoo eens op een andere manier te beleven. Zeker een aanrader! Ga je liever niet met je eigen auto, dan kan je ook meereizen op een van de safaribussen.

Bootsafari

Als derde mogelijkheid heb je ook nog de kans om het park per boot te ontdekken. Je vaart dan langs alle verblijven af en ziet de dieren op een manier die normaal gesproken niet mogelijk is.

Helaas was de bootsafari op het moment dat we het park bezochten gesloten. Dit omdat het bezoekje nog nét in het winterseizoen plaatsvond, waarin de boot dus niet vaart. Het zomerseizoen is bij Safaripark Beekse Bergen echter op 18 maart weer begonnen, dus jij kan hier nu wel van genieten!

VakantieVeilingen + dierenpark = aanrader!

Al met al was het bezoek aan het park een leuk en gezellig dagje! Het park is zowel met als zonder kinderen een tip om te bezoeken. Ben jij van plan om binnenkort een dierenpark te bezoeken? Bekijk dan zeker even of er geen veiling loopt bij VakantieVeilingen, want die korting is toch zeker mooi meegenomen. Je ontdekt de huidige veilingen door hier te klikken.

 

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.