Ontdek de beste Halloween kostuums en trends van 2019 - Goedkoop.be

Ontdek de beste Halloween kostuums en trends van 2019 

Laurens
Door Laurens
0 reacties

Binnen exact een week maken geesten opnieuw ons luchtruim onveilig en dwalen weerzinwekkende zombies door onze straten. Wij zijn alvast klaar voor Halloween, maar heb jij al een geschikte outfit uitgezocht? Omdat er niets zo griezelig is als een aftands en amateuristisch kostuum, hebben wij de stijlvolste modetrends van 2019 voor jou uitgezocht. Zo sta je binnenkort ongetwijfeld in de schijnwerpers en jaag je iedereen in no time op stang. Kiekeboe!

TV- en filmpersonages

Recente statistieken tonen aan dat kostuums van bekende TV-figuren het meest gegoogled worden voor Halloween. Daarom is het geen verkeerd idee om je te verkleden als de schurk of antagonist uit jouw favoriete Netflix-serie of film. Koop een prachtig driedelig pak op maat - inclusief flat cap - en tover jezelf om tot het hoofdpersonage Thomas ‘Tommy’ Shelby uit Peaky Blinders. Want zeg nu eerlijk, wie wil niet rondparaderen op straat in de gedaante van een goedgeklede bad boy? Of ga “All Out 80s” en verkleed je als Jane Hopper of Joyce Byers uit Stranger Things. Je geniet ongetwijfeld de goedkeuring van alle mannen in je nabije omgeving!

Dé film van dit najaar was ongetwijfeld The Joker met Joaquin Phoenix in een glansrol. De iconische aartsvijand van Batman valt hoe dan ook op met zijn clowneske en fleurige stijl. Het zou ons alleszins niet verbazen moesten er op de nacht van 31 oktober op 1 november veel copycats opduiken in het straatbeeld. Hopelijk blijven de daden wel achterwege!

Huiveringwekkende cosmetica

Niet iedereen tast graag diep in de buidel voor een eenmalig evenement. Daarom zitten diverse make-up trends momenteel in de lift. Je hebt hiervoor enkel een goed gevulde beautycase en een stel vaardige handen voor nodig. Het populairste modeverschijnsel van dit moment is ongetwijfeld de spider illusion. Met deze 3D-techniek breng je spinnen tot leven onder je oogleden en mond. Hiermee maak je jezelf beslist niet populair bij arachnofoben, maar steel je vast en zeker de show.

Maar Halloween moet niet altijd kommer en kwel zijn, een humoristische toets wordt zeker ook door iedereen gesmaakt. De cover van Rihanna in Vogue zal voor altijd tot de verbeelding blijven spreken. Breng hulde aan deze iconische look met spichtige wenkbrauwen, bloemig haar en donkere ombre lippenstift.

De klassiekers

In een tijdperk waarin iedereen uniek wil zijn en komaf wil maken met bestaande tradities, is het rebels om te kiezen voor een klassiek halloweenkostuum. Waarom urenlang voor de spiegel spenderen als je toch alleen maar vierkant uitgelachen wordt met je experimentele keuze? Net zoals achter de kookpotten luidt het devies hier: keep it simple. Er is heus niets verkeerd met een heksen-, clowns- of piratenpak. Alles hangt per slot van rekening af van de uitvoering. Door het succes van films als IT en The Joker neemt de populariteit van clown kostuums alsmaar toe. Maar wist je dat je zelfs een akelige twist kan geven aan schattige cartoon figuren? In de Verenigde Staten zijn Powerpuff Girls-outfits momenteel helemaal in trek! Breng wat scary mascara aan en klaar is kees!

Bovendien zijn er ook mensen die een loopje nemen met de klassieke halloweenkostuums. Heb je er ooit al aan gedacht om outfits te combineren? Wat te denken van een combo tussen een cowboy- en clownkostuum? Of haal je favoriete personages spiderman en batman klunzig door elkaar! 

Nog op zoek naar inspirerende kostuums of make-up? Neem dan zeker eens een kijkje op de website van bol.com of ontdek het ruime aanbod bij C&A en H&M. Verzilver nu de kortingscodes! 

Over de auteur

Laurens

Als kotstudent in Leuven ging ik altijd op zoek naar de scherpste deals. Van superpromo's in de lokale fakbar tot kortingen in restaurants, niets ontglipte aan mijn alziend oog! Daarom deel ik mijn expertise graag met jou, want ondanks mijn lengte sta ik garant voor korting! 

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.