10 goedkope ideeën voor je Carnaval outfit - Goedkoop.be

10 goedkope ideeën voor je Carnaval outfit

Eveline
Door Eveline
0 reacties

Carnaval staat weer voor de deur! Dat wil zeggen confetti, parades en originele outfits! Maar is die Carnavalsoutfit nu net het probleem? We weten allemaal dat verkleedkleren behoorlijk duur kunnen zijn. Dat is zonde aangezien je de outfit eigenlijk maar 1 keer draagt.

Heb jij geen zin om overbodig geld uit te geven, maar wil je wel een feestje vieren? Kijk dan eens tussen deze 10 goedkope, maar minstens even leuke outfit ideeën! 

Droom je weg bij exotische temperaturen en heb je altijd al eens een echte Hawaiiaanse willen zijn? Vier Carnaval in deze kleurrijke rok met bijpassende bloemen! Je kan er ongemerkt een jeansbroek onder dragen, dus je hoeft niet in te zitten met de koude.

Wil je een iets minder opvallende outfit? Kies dan voor leuke partybrillen! Zo ben je toch verkleed en heb je gegarandeerd leuke foto’s van je vrienden en jezelf. 

Carnaval MegagadgetsBen jij een grote fan van bananen? Waarom bestel je dan geen bananenpak? Voor een paar euro loop jij er als een levensechte banaan bij!

Wil jij al je hele leven een dagje door het leven gaan als ballerina? Grijp je kans dan met het ballerinapak van Megagadgets! Misschien moeten we er wel bij vermelden dat het in dit geval gaat om een vrij mollig ballerinapak. Je maakt dus sowieso iedereen aan het lachen.

Is een ballerinakostuum toch niet echt iets voor jou, maar ga jij liever door het leven als een eenhoorn? Dan kan dat! Het eenhoornkostuum vind je ook voor een zachte prijs. Origineler kan bijna niet. 

Schaam jij je nergens voor en durf jij je echt een beetje belachelijk maken? Ga dan voor de borat string! Het kan wel fris zijn als je buiten gaat vieren, maar voor een avondje moet dat wel lukken.

Hou je je outfit toch liever wat subtieler en warmer? Ga dan voor de dierenmaskers. Je kan kiezen tussen een varken, panda, arend, paard, eenhoorn, ijsbeer en giraffe. Keuze genoeg dus! Misschien een leuk idee als iedereen van je vriendengroep een ander dierenmasker heeft?  

Wil jij wel eens proeven van het bejaardenleven? Haal dan de nep-rolator van Megagadgets. Op die manier heb je een geslaagd en zeer low budget outfit te pakken. Draag wat oude kleren van je grootouders, zet een veel te grote bril op en voila! 

OpposuitsWillen jij en je geliefde samen verkleed gaan? Kijk dan eens op opposuits.be. Daar vind je de perfecte matching outfits voor koppels! Gaan jullie als confettibommen, flaminguy en -girl of voor superman en -woman? Eindeloos veel keuzeplezier! 

Bij elke outfit horen bovendien de grappigste accessoires. Hoe ga jij verkleed dit jaar?

 

Niets houdt je nog tegen om volledig te gaan voor je low budget Carnavalsoutfit!

Over de auteur

Eveline

Ik ga voor jullie graag op zoek naar niet-alledaagse deals. Wanneer ik niet achter mijn computer zit om jullie de beste kortingen te kunnen voorschotelen, beklim ik waarschijnlijk ergens een rotswand of verover ik een gevaarlijk uitziende berg. Ik denk dat jullie het allemaal met me eens zijn: of we het nu hebben over kortingen of bergen, hoe hoger hoe beter!

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.