HelloFresh recepten: Kies voortaan je favoriete gerechten! - Goedkoop.be

Nieuw bij HelloFresh: kies je favorieten!

Door
Laatste update op 0 reacties

Stilaan kent iedereen HelloFresh wel. Iemand in je omgeving bestelt de maaltijdboxen, je zag wel eens een HelloFresh-bestelwagen voorbij snorren… maar wist je ook dat je voortaan zelf je maaltijdbox samenstelt? Ik zocht alvast even uit hoe dat precies in zijn werk gaat. En wat voor nieuwigheden HelloFresh zoal nog in petto heeft.

Gouden tip van Goedkoop.be

Speciaal om de keuzegerechten extra in de kijker te zetten, geven we liefst 25% korting op je eerste twee HelloFresh-boxen. Pak de promocode hier en profiteer. Smakelijk!

Je favoriete recepten in een box

Voortaan kun je elke week bepalen welke drie of vijf gerechten je in je box wil ontvangen. Het menu voor de volgende week staat netjes op hun website, zo kun je alvast een kijkje nemen. Je hebt telkens de keuze tussen acht verschillende recepten.

In het overzichtje bij HelloFresh krijg je per recept heel wat info mee. Naast de ingrediënten verneem je ook de moeilijkheidsgraad. De allergenen staan duidelijk vermeld, net als de voedingswaarden. Wat je zelf eventueel nog moet toevoegen, geeft HelloFresh ook meteen mee.

De recepten verschillen trouwens volgens de box die je kiest. Ga je voor de originalbox, eet je vegetarisch met de veggiebox of kies je de familybox met recepten geschikt voor kinderen? De beslissing is helemaal aan jou! Elke box is te bestellen vanaf €36.

Honger gekregen? Bestel meteen je box!

Nadat je de gerechten gekozen hebt via je online account, doet HelloFresh voor jou de boodschappen en krijg je alles netjes aan huis geleverd. Er wordt telkens gezocht naar verrassende en gezonde, goedkope recepten. Het enige wat jij hoeft te doen, is het recept volgen en heerlijk smullen. Lieke van Goedkoop.be testte onlangs een box. Lees hier haar bevindingen!

Box met leuke extraatjes

Ben je trouwe klant bij HelloFresh, dan profiteer je van heel wat extraatjes. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bewaarmapje om alle recepten in op te bergen? Wie weet komt er een ander HelloFresh-geschenkje jouw richting uit, of ontdek je toffe aanbiedingen van HelloFresh-partners.

Een flexibel lidmaatschap

Heb je schrik dat je vastzit aan een abonnement? Hoeft niet! Bij HelloFresh ga je een flexibel lidmaatschap aan. Je krijgt elke week een box, die je vult met de gerechten van je keuze. Toch kun je makkelijk even pauzeren, als het minder goed uitkomt, je er geen zin in hebt of op vakantie gaat.

Je beheert het lidmaatschap makkelijk via je HelloFresh-account. Hou er wel rekening mee dat je wijzigingen telkens voor donderdag doorgeeft. Alleen zo kan HelloFresh hier voldoende rekening mee houden.

Tip: Twijfel je nog om al dan niet lid te worden? Start dan even met een proefbox, om te ontdekken of HelloFresh jouw ding is. Je zit nergens aan vast, maar test gewoon het concept eenmalig uit.

Hulp van Jamie Oliver

HelloFresh haalt de recepten niet bij de minsten, ze schakelden de hulp van niemand minder dan Jamie Oliver in. Hij probeert al langer mensen aan te zetten gezond te eten. Wie het druk heeft, grijpt al snel naar een snelle hap. Daar proberen HelloFresh en Jamie Oliver verandering in te brengen.

Per weekmenu zit er één recept  van de Britse kok in het aanbod. Je kiest zelf of je dit gerecht wil toevoegen aan je box of niet. Bovendien steunt HelloFresh Jamie’s Food Foundation, een organisatie die mensen zoveel mogelijk wil informeren over gezond eten en leven.

 

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.