Laat je eigen fles gin personaliseren met Make Your Own Spirit - Goedkoop.be

Laat je eigen fles gin personaliseren met Make Your Own Spirit

Laurens
Door Laurens
Laatste update op 0 reacties

De bekende cocktail gin-tonic bestaat al sinds de 18de eeuw, maar is de laatste jaren aan een ongekende opmars bezig. In een decennium tijd maakte de gedistilleerde drank definitief komaf met zijn oubollig en belegen imago en verwierf het al snel wereldwijde naam en faam. Geen wonder dat kwaliteitslabels als Bombay Sapphire, Hendrickx en Tanqueray inmiddels een vaste plaats verwierven in de modale Vlaamse drankenkast.

Door de stijgende populariteit steeg onverhoeds de vraag naar gepersonaliseerde gin-geschenken. Het inspireerde een groep jonge Gentenaars om het revolutionaire Make Your Own Spirit op te richten. Een website die gebruikers toelaat hun eigen gin-, rum-, wodka- of vermout-fles te ontwerpen, inclusief godendrank uiteraard. Kortom, hét ideale geschenk om mee uit te pakken op verjaardagen of bruiloften. Klaar om de handen uit de mouwen te steken? Picasso, het is aan jou!

Hoe werkt het?

Wees gerust, je hoeft geen ervaren Illustrator of Photoshop expert te zijn om je missie tot een goed einde te brengen. Vooreerst is het belangrijk om je favoriete likeur te selecteren. Zo kan je kiezen uit een rijkelijk aanbod aan gins, rums, wodka’s, whisky’s en vermouts. Ondergetekende opteerde voor de Viola Gin, een fleurige zomerse gin die samengesteld is uit 8 verschillende botanicals. Kies daarna een bijhorende flessenvorm en ontwerp je eigen gepersonaliseerd label. Ben je niet helemaal tevreden met de templates? Upload dan je eigen foto en integreer dit in je ontwerp. Zo draagt je ontwerp pas echt jouw stempel.

 

Wat is de levertijd?

Nadert de verjaardag van je partner met rasse schreden of staat een kennis op bevallen? Geen probleem. Jouw bestelling wordt binnen 1 à 3 werkdagen aan huis geleverd. Bovendien is jouw verzending voorzien van een tracking label, zodat je op ieder moment van de dag je pakket kan volgen. Om het feestje helemaal compleet te maken hoef je geen verzendingskosten te betalen.

Ons eindoordeel: 4,5/5

In een tijdperk waarin onpersoonlijke en kant-en-klare cadeaus de norm zijn, doen gepersonaliseerde geschenken weemoedig terugdenken aan een periode waarin het anders kon. Toen geschenken nog betekenis en emotionele waarde hadden. Tevens kruip je zelf in de rol van ontwerper wat zorgt voor een unieke gebruikerservaring. Daar waar in de winkel vaak een koele transactie plaatsvindt, beleef je hier zelfs nog plezier aan je aankoop. Dit zorgt ervoor dat je van begin tot eind gebeiteld zit met Make Your Own Spirit. Eén van de weinige online webshops die een belevenis garandeert aan zowel klant als ontvanger.

Deze review werd geschreven door Laurens Grossard in opdracht van Goedkoop.be.

Over de auteur

Laurens

Als kotstudent in Leuven ging ik altijd op zoek naar de scherpste deals. Van superpromo's in de lokale fakbar tot kortingen in restaurants, niets ontglipte aan mijn alziend oog! Daarom deel ik mijn expertise graag met jou, want ondanks mijn lengte sta ik garant voor korting! 

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.