Deel Een Koe: GETEST, combipakket van Deeleenkoe.be! - Goedkoop.be

Getest: Combipakket van Deeleenkoe.be

Yvonne
Door Yvonne
Laatste update op 2 reacties

Eerder dit jaar maakte ik kennis met het concept Deeleenkoe.be, een website waar je samen met anderen stukken vlees van een koe rechtstreeks bij de boer bestelt. Zodra de koe 100% verkocht is ontvang je je bestelling. Ik was erg nieuwsgierig naar het verhaal achter dit concept en vroeg de oprichter om een gastartikel te schrijven. Gemist? Lees het dan hier.

Na dit artikel was mijn honger niet gestild, ik was benieuwd naar meer! Daarom besloot ik om een team-bbq te organiseren en het vlees te testen. Mijn ervaring lees je hieronder!

Combinatiepakket bestellen

Bij Deeleenkoe.be kies je uit vier verschillende soorten koeien, namelijk Limousin, Brasrund, Black Angus en Saeftingher. Maar dat is nog niet alles, want via de site is het ook mogelijk om combinatiepakketten van koe, varken en/of kip te bestellen. Dit laatste leek me de juiste keuze voor een barbecue.

Reserveren op www.deeleenkoe.be is erg gemakkelijk. Selecteer de samenstelling van je pakket en vul je gegevens in. Heb je extra wensen, zoals dik- of dungesneden vlees? Geef dit dan aan bij speciale wensen. Betalen doe je via Bancontact, Mister Cash, iDEAL, Sofort of door middel van overschrijving.

Benieuwd naar de prijs van een pakket? Die is totaal afhankelijk van je wensen. Kijk daarom zelf even hier wat jouw gewenste combinatiepakket zou kosten. Een richtlijn is zo’n €12,50 per kg. Bereken hier je prijs.

Aan de deur geleverd

De week dat ik het vlees ontving, werd ik netjes via e-mail op de hoogte gesteld omstreeks welke tijd het combipakket geleverd zou worden. Vrijdags rond 9.30 uur en keurig binnen de aangegeven tijd ging de bel. Ding dong... ‘hier is uw pakket’.

Vol enthousiasme maakte ik de doos open. Alles zat netjes vacuüm verpakt. Hierboven zie je een foto van onze bestelde hamburgers, brochettes (rund), durocworsten en kipchipolata. Mmm, dit zou vast wel in de smaak vallen tijdens de barbecue.

Barbekoe-time

De barbecue werd opgewarmd en het vlees erop gelegd. Verlekkerd wachtten we af tot het vlees mooi bruin werd. Het resultaat was een lust voor het oog.

Het was al net zo lekker als dat het eruit zag. Het vlees was mals en had een volle smaak. De hamburger is mijn favoriet, maar ook het andere vlees smaakte heerlijk. Ook Lieke, Hanna en Joost van Goedkoop.be zijn overtuigd van het lekkere vlees dat Deeleenkoe.be leverde. Hun mening wil ik dan ook graag met jullie delen!

Jamburger
Lieke – ‘Ik ben normaal niet zo’n hele grote vleeseter, maar het hamburgertje van Deeleenkoe.be smaakte naar meer. Ook de chipolata vond ik kiplekker!’

Je proeft kwaliteit
Hanna – ‘De worstjes waren top, maar vooral de rundshamburger smaakte supergoed en lekker sappig. Deeleenkoe.be levert kwaliteit, dat proef je echt.’

Aanrader
Joost - Ik zag de spiesen (brochettes) en begon meteen te watertanden. Ze smaakten al net zo goed als dat ze eruit zagen. Ook het andere vlees is me goed bevallen, zeker een aanrader.’

Vlees voor in de keuken

Ik heb ervoor gekozen om het combipakket in deze mooie nazomer te gebruiken voor een barbecue, maar het vlees is ook ideaal om in een pan te bakken tijdens een gewoon avondmaal. Hierdoor is het vlees perfect voor ieder jaargetijde. Ze worden in gemakkelijke verpakkingen bezorgd, dus je kan het vlees ook invriezen.

Mijn conclusie is dat ik heerlijk gegeten heb van het combipakket van Deeleenkoe.be. Wil je het duurzame en verse kwaliteitsvlees ook eens zelf proeven? Ga dan naar Deeleenkoe.be en stel je pakket samen.

Als je liever alleen kip of varken bestelt, dan ga je naar Koopeenkip.be of Deeleenvarken.be.

Laat je mening of ervaring achter

Heb je zelf al ooit bij Deeleenkoe.be besteld of ben je na het lezen van dit artikel van plan om er te bestellen? Ik ben benieuwd naar je mening of ervaring en zou het leuk vinden als je die achterlaat in een reactie.

Over de auteur

Yvonne

Het is altijd fijn om interesses te combineren. Aan mijn passie voor beauty en lifestyle hangt best een flink prijskaartje. Gelukkig ontdek ik ook steeds de hoogste kortingen en codes, zodat ik dat trendy paar schoenen, fijn dagje wellness of de nieuwste nagellak toch voordelig koop. Vind je op Goedkoop.be niet meteen een code voor Sarenza, Albelli of een andere webshop? Spreek me even aan, ik ga voor je op zoek.

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.