Samsung Galaxy Note8: alle ins & outs van dit vlaggenschip - Goedkoop.be

Grootse nieuwe smartphone: de Samsung Galaxy Note8

Door
Laatste update op 0 reacties

Smartphones lijken steeds groter te worden. Wellicht staat niet iedereen hier direct om te springen, maar de nieuwe smartphone van Samsung bewijst dat dit veel grote voordelen heeft. Op woensdag 23 augustus om 17.00 uur presenteerde Samsung dan het langverwachte nieuwe vlaggenschip: de Galaxy Note8.

Galaxy Note vs Galaxy S

Een tijdje geleden presenteerde Samsung al de Galaxy S8 en S8+, de Note8 moet de flagship lijn voor dit jaar compleet maken. De Note serie is niet alleen een smartphone, maar wordt doorgaans een phablet genoemd. Het apparaat is namelijk een maat groter dan de ‘standaard’ smartphone en beschikt daarnaast over een erg handige stylus. Hierdoor zijn deze devices de ideale keus voor wie veel werkt op zijn of haar telefoon, veel surft of veel films kijkt. Met andere woorden: ideaal voor wie absoluut onafscheidelijk is van zijn of haar smartphone.

Gouden tip van Goedkoop.be

Toch liever de Samsung Galaxy S8 of S8+? Bestel deze dan voor 1 oktober bij Samsung en krijg €100 extra tegoed voor je oude smartphone!

De Note8 vanaf nu te bestellen!

Tijdens een indrukwekkende presentatie presenteert Samsung de nieuwe trots. Het toestel beschikt over uitstekende technische specificaties en behoort zonder enige twijfel tot de absolute top in de smartphonebranche. Waar kan je dan allemaal op rekenen bij dit nieuwe toestel?

  • Een schitterend 6,3 inch Infinity Display zonder randen aan de zijkant.
  • Super gemakkelijk multitasken. Doordat je apps aan elkaar kan koppelen, zodat je ze met slechts één tik kan openen.
  • Zoals bij elke Samsung Galaxy Note, de S Pen. Ook dit toestel komt met een verbeterde stylus, waardoor je onder andere met de hand kan schrijven en het toestel eenvoudiger bestuurt. De S Pen zorgt bovendien voor supersnelle vertalingen en notities.
  • Een dubbele camera, waardoor zowel portretfoto’s als landschapen van een ongekend mooie kwaliteit zijn. Verder geniet je van 2x optische zoom en optische beeldstabilisatie.
  • Een lange batterijduur met een batterij van liefst 3300mAh
  • Een vliegensvlugge processor, voor het uitvoeren van taken, zonder haperingen of vertragingen.
  • Draadloos en snel herladen.
  • Uitbreiding van geheugen met microSD-kaart.
  • Dual Sim – met plek voor 2 SIM kaarten (of 1 SIM + 1 SD)

Pre-order met tof geschenk!

De Samsung Galaxy Note8 wordt vanaf 15 september geleverd, maar je kan hem nu al bestellen. In de pre-order krijg je bovendien een tof geschenk, de zogeheten DeX.

Samsung Galaxy Note8 dockstation

De DeX is een dock voor je nieuwe Note8 (die ook werkt voor de Galaxy S8 en S8+).  Met deze dock koppel je je smartphone aan een groter beeldscherm, om deze vervolgens te besturen vanuit je mobiele telefoon. In feite heb je hierdoor geen computer of laptop meer nodig. De Note 8 is hét apparaat voor al je dagelijkse taken. Je hebt altijd alles bij de hand en kan je bestanden, foto’s, video en documenten vanuit overal ter wereld openen en bewerken, ook als je een groter scherm nodig hebt. Samsung DeX werkt bijvoorbeeld perfect met onder andere Microsoft Office 365, Samsung Internet, Adobe Photoshop en YouTube.

Klinkt dit als de perfecte oplossing voor jou? Pre-order dan uiterlijk 14 september 2017 de nieuwe Samsung Galaxy Note8 en ontvang de Samsung DeX, ter waarde van €159, gratis!

Prijzen

De Samsung Galaxy Note8 is te pre-orderen vanaf €999.

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.