Ga voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding voor je smartphone - Goedkoop.be

Ga voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding voor je smartphone

Matthias
Door Matthias
Laatste update op 0 reacties

De juiste smartphone kiezen is een hele opgave. Vandaag is er buitensporig veel keuze. Veel mensen kiezen voor een merk omdat ze verleidt worden door de naamsbekendheid. Zo kiezen ze voor een  Apple, Samsung of Sony. Deze gsm’s zijn van een hoge kwaliteit, maar niet in verhouding met de prijs. Veel mensen kennen de mogelijkheden niet eens. Hierdoor laat je vaak meer dan 50% links liggen ondanks betaling. In dit artikel geven we je goedkope, kwaliteitsvolle alternatieven!

 1: Motorola

Een van de beste GSM-merken voor een degelijke prijs-kwaliteit verhouding is zonder twijfel het merk Motorola. Motorola is een Android gestuurd merk Je vindt al verschillende kwaliteitsvolle Motorola’s tegen een scherpe prijs onder de €200. Uiteraard is de kwaliteit van deze gsm minder als die van een iphone 12, dat valt ook niet te vergelijken aangezien de prijs van deze gsm oploopt tot meer dan €1000. Als we de verhouding prijs-kwaliteit maken, win je met een Motorola altijd! De duurste en meest kwaliteitsvolle Motorola, de Motorola Edge plus, kan vergeleken worden met de duurste en meest kwaliteitsvolle Samsung, de Samsung galaxy s20 ultra. Het verschil zit hem vooral in de prijs. De s20 ultra loopt op tot €1600, terwijl de je er bij de Motorola vanaf komt met €1000. Een prijsverschil van maar liefst €600(!). Je betaalt, zoals eerder vermeld, ook voor het merk samsung. Bij Apple is de merkprijs nog duurder.

2: Doogee

Voor pure kwaliteit en degelijkheid moet je bij Doogee zijn! Doogee is speciaal ontworpen als werk-gsm die toch alle tools van een smartphone bevat. Met werk-gsm bedoelen we dan echt het fysieke werk. Bouwvakkers hebben aan een Doogee de ideale gsm. Deze gsm staat bekend voor zijn ongelofelijke stevigheid. Krassen en barsten in de gsm komen eigenlijk niet voor. Je kan de gsm zonder zorgen laten vallen op de grond, of er rustig een emmer water op morsen. Daar is de gsm speciaal voor ontwikkeld. Doogee belooft zelfs dat je de gsm in beton kan laten vallen of dat je er met een auto over kan rijden terwijl de gsm dit overleeft. Ook de batterijduur valt hier op. Die zou bij normaal, dagelijks gebruik tot wel 3 dagen meegaan! Een heel verschil met andere smartphones. De prijs van een Doogee is afhankelijk van het type, maar meestal te koop voor een prijs tussen de €100 en €200.

3: Oukitel

Een Oukitel is vergelijkbaar met een Doogee. Identiek staat hij bekend als echt outdoor gsm. De batterijkwaliteit van een oukitel wordt gezien als de beste ter wereld. Ook deze gsm is ontwikkeld als werk-gsm en is speciaal ontwikkeld om tegen een stootje te kunnen. Zo kun je de gsm maar liefst 30 minuten onder water houden zonder schade en kun je hem zonder zorgen laten vallen vanop een afstand van 2 meter. Deze gsm’s zijn ideaal voor bouwvakkers, extreme sporten, vrachtwagenchauffeurs, mijnwerkers maar kan natuurlijk ook door een doorsnee consument gekocht worden als kwaliteitsvolle gsm. Overigens is deze gsm de enige ter wereld die bacteriën kan doden via een speciaal ontworpen led-licht. Voor deze tool zul je wel apart moeten bijbetalen. De bedoeling is om het led licht op bijvoorbeeld een deurklink te richten gedurende een periode van 60 seconden. De deurklink is dan virusvrij. Een oukitel vind je al voor minder dan €200.

Over de auteur

Matthias

Ze zeggen wel eens dat geld geen essentie van het leven is en dat het ook niet gelukkig maakt. Toch is het wel een noodzakelijk middel waarvan iedereen genoeg wilt hebben. Het is dan ook vervelend om teveel geld te betalen voor een product of dienst wanneer het goedkoper kan. Daar is iedereen het mee eens. Bewust of onbewust zoekt iedereen naar de beste deals en daar wil ik je bij helpen!

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.