Deze 10 gratis apps moet je hebben in 2020 - Goedkoop.be

Deze 10 gratis apps moet je hebben in 2020

Eveline
Door Eveline
0 reacties

Het eerste wat we doen als we opstaan is eens door alle apps scrollen op onze smartphone. Dat is ook het laatste wat we doen voor we gaan slapen. Je nieuwsfeeds checken, spelletjes spelen en nieuwe handige apps gebruiken neemt een heel groot gedeelte van je dag in.

Welke apps zijn dan de moeite om je tijd en aandacht aan te geven? In dit artikel hebben wij de perfecte gratis apps gevonden voor elke soort smartphonegebruiker.

De award voor beste app voor De Echte Fotograaf gaat naar: Fimo

Geen geld om een vintage camera te kopen, maar mis je toch iets bij het trekken van foto’s met je smartphone? Fimo biedt de perfecte oplossing. De app laat je foto’s trekken in de stijl van echte oude camera’s. Je kunt kiezen uit verschillende ‘filmen’, elk met een eigen effect dat zorgt voor spectaculaire plaatjes. Met Fimo kun je foto's ook makkelijk bewerken en delen met vrienden.

De award voor beste app voor De Vergeetkous gaat naar: Trello

Trello is niet enkel handig voor vergeetkousen, het is handig voor iedereen die een volle agenda heeft en soms met de handen in het haar zit. De app laat je je taken verdelen in verschillende rubrieken.. Je kan per thema werken zoals bv. thuis, werk, vrienden of je kan ook werken in de vorm van bv. to do, done, not done. De app maakt het ook super gemakkelijk om taken met vrienden te delen. Dat zorgt al sowieso voor minder stress bij groepswerken.

De award voor beste app voor De Keukenprinses gaat naar: Tasty

Wil je een echte sterrenchef worden? Begin dan met het downloaden van Tasty. Aan de hand van korte en makkelijke video’s leer je heel wat recepten zelf maken. Van makkelijke pasta gerechten tot de moeilijkste schotels waarvan je zelf de naam niet kan uitspreken. Tasty has it all.

De award voor beste app voor De Taxichauffeur gaat naar: Waze

De beste GPS app die op dit moment beschikbaar is, is Waze. Met zijn kleurrijke en simplistische lay-out wordt rijden super gemakkelijk en aangenaam. De app geeft niet enkel de weg aan maar vertelt je ook waar er flitspalen, werken of stilstaande voertuigen zijn. Niet te missen voor mensen die vaak onderweg zijn dus!

De award voor beste app voor De Architect gaat naar: Houzz

Heb je steeds de neiging om één van je kamers thuis een makeover te geven? Dan is Houzz de perfecte app voor jou. Bij deze app kun je door duizenden foto’s scrollen ter inspiratie. Eindelijk iets gevonden dat je ook in jouw huis wilt? Dan brengt Houzz je in contact met werkmensen in je buurt. Alhoewel de app momenteel het meest actief is in Amerika en Engeland breidt het steeds uit en kun je voor je het weet ook bij jou thuis aan de slag. Je kan met deze app ook digitaal kijken hoe nieuwe meubels in jouw ruimte zullen passen.

De award voor beste app voor De Groene Vinger gaat naar: PlantNet Identification

De PlantNet app maakt van jou de tuinman of -vrouw van het jaar. Geen idee welke plant je juist in huis hebt gehaald? Neem snel een foto van je plant en PlantNet vertelt je welke plant het is, hoe je die verzorgt en welke planten er nog leuk zijn om in huis te nemen.

De award voor beste app voor De Student gaat naar: Study Smarter

Het is soms moeilijk om tijdens het blokken je gsm aan de kant te leggen. Met Study Smarter kun je zowel blokken als met je smartphone bezig zijn. Met de handige app Study Smarter kun je talloze flashcards maken waar je al je leerstof in kwijt kan. Je kunt ook samenvattingen maken en die van andere leerlingen bekijken. De app is trouwens ook offline beschikbaar, wat ervoor zorgt dat je snel nog eens kan herhalen op de trein of de bus.

De award voor beste app voor De Boekenwurm gaat naar: Goodreads

De meest perfecte app voor een boekenwurm is Goodreads. Deze app is basically je eigen persoonlijk bibliotheekassistent. Je kunt door honderden reviews scrollen en ontdekken of een boek al dan niet aangeraden wordt. Je kunt kijken welke boeken je vrienden lezen en wat zij ervan vonden. Aan de hand van je zoekopdrachten en voorkeuren maakt de app ook een leeslijst op van boeken die wel eens volledig jouw smaak kunnen zijn. En last but not least kun je ook bijhouden welke boeken je al hebt gelezen, wat je ervan vond en welke boeken nog op jouw to-do lijstje staan. Het maakt boeken lezen niet enkel handiger maar ook een stuk prettiger.

De award voor beste app voor De Beller gaat naar: Otter Voice Notes

Na al die jaren nog steeds geen fan van sms’en? Bellen is soms inderdaad handiger: je kan meer vertellen in een kortere tijd en je hebt ook een organischer gesprek. Toch blijven de meeste mensen sms’en omdat bellen ook niet altijd mogelijk is, als je bijvoorbeeld in de les of op het werk zit. Otter Voice Notes heeft nu een oplossing zodat je niet langer je hele boodschap moet uittypen. De app neemt je stem op en zet die om naar een tekstberichtje, hierdoor wordt sms’en even makkelijk als bellen. Bij Otter Voice notes kun je ook je berichtjes in mappen steken zodat het veel makkelijker wordt iets terug te vinden in al je lange gesprekken.

De award voor beste app voor De Nieuwsgierigaard gaat naar: Pocket

Deze handige app is perfect voor mensen die graag snel toegang hebben tot alle nieuwsfeitjes. Bij Pocket kun je gewoon onderwerpen aangeven waar jij in geïnteresseerd bent. De app stelt dan een soort gepersonaliseerde feed samen met de meest interessante artikels over die onderwerpen. Je kunt ook talloze artikelen opslaan om later nog eens te lezen. Ideaal voor iemand die elke morgen de trein neemt, eerst geniet van het nieuws met het nieuws of veel in wachtkamers zit.

Over de auteur

Eveline

Ik ga voor jullie graag op zoek naar niet-alledaagse deals. Wanneer ik niet achter mijn computer zit om jullie de beste kortingen te kunnen voorschotelen, beklim ik waarschijnlijk ergens een rotswand of verover ik een gevaarlijk uitziende berg. Ik denk dat jullie het allemaal met me eens zijn: of we het nu hebben over kortingen of bergen, hoe hoger hoe beter!

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.