Samsung Galaxy S9 (Plus): Dit zijn de nieuwigheden & prijzen - Goedkoop.be

De nieuwe Samsung Galaxy S9(+) is uit!

Yvonne
Door Yvonne
0 reacties

Eind februari presenteerde Samsung de Galaxy S9 en S9+, twee telefoons uit het topsegment. Je kunt de gloednieuwe toestellen nu al (met korting) als pre-order bestellen. Vanaf 8 maart 2018 heb je je nieuwe Samsung-pareltje in huis. Voordat je de telefoon bestelt, geven we je graag een update over de nieuwste features en kenmerken van deze unieke telefoons.

Het uiterlijk

Het uiterlijk van de S9 (+) is zeer vergelijkbaar met zijn voorganger, de Samsung Galaxy S8(+). Waarom? Omdat het uiterlijk van deze laatste zeer geliefd bleek te zijn. Geen reden dus om drastische veranderingen door te voeren.

Samsung Galaxy S9 Plus

De beschikbare kleuren zijn zwart, blauw en paars, of beter gezegd:

  • Midnight Black
  • Coral Blue
  • Lilac Purple

Afmetingen

Ook de afmetingen van het scherm zijn hetzelfde als zijn voorganger, namelijk 5.8 inch voor de S8/S9 en 6,2 inch voor de S8+ en S9+.

De verbeteringen ten opzichte van S8(+)

Hoewel de Samsung S8 en S8 Plus sowieso al toptoestellen waren, zijn er aan de S9 en S9 Plus toch een aantal veranderingen doorgevoerd. Dit verschil zit hem vooral in de camera(functies).

Camera

Met De S9(+) maak je dankzij de 12 megapixel camera kraakheldere foto’s. Uniek aan de camera ten opzichte van andere telefoons is dat de S9(+) een variabel diafragma heeft. Dit wil zeggen dat de smartphone zich perfect aanpast aan elk soort licht, met als gevolg dat je scherpe foto’s trekt in zowel een stralende zon als tijdens een donkere avond.

Samsung galaxy s9 plus

Met de S9 Plus kun je zelfs dankzij de dubbele camera ook nog foto’s maken met een bijzonder scherpte-diepte effect.

Ook je video’s zijn haarscherp dankzij de 4K resolutie. Met de S9(+) is het zelfs mogelijk op super slow motion video’s te maken.

Kortom, ben jij gek op foto’s en films maken, dan is de Samsung Galaxy S9(+) zeker een aanrader voor jou!

Geluid

De Samsung Galaxy S9 en S9 Plus hebben dubbele stereo speakers. Zo wordt het geluid van jouw films en muziek perfect ondersteund!

Beveiliging

Ook heeft de beveiliging van de nieuwste Samsung Galaxy smartphones een kleine verandering ondergaan. Zo maakt de irisscanner van de S8(+) plaats voor een Intelligence Scan. Deze geavanceerde functie scant overdag je gezicht en in het donker je ogen. Je ontgrendelt op deze manier snel en veilig je toestel. De vingerafdrukscanner zit bovendien voortaan onder de camera (in plaat van ernaast).

Prijs

Embed code
Samsung galaxy S9(+)
Samsung Galaxy S9 64GB €849 Meer info & bestellen
Samsung Galaxy S9 Plus 64 GB €949 Meer info & bestellen

 

Ontvang tot en met 15 maart tot €400 inruilkorting!

Inruilkorting ontvangen?

Wil jij als een van de eerste de Samsung Galaxy S9 of Samsung Galaxy S9 Plus in huis hebben? Dan is online een pre-order plaatsen de boodschap! Dit kan tot en met 7 maart. Je pakt overigens ook nog heel wat voordeel mee als je je oude telefoon inruilt. Je krijgt dan tot €400 inruilkorting, mooi meegenomen toch!?

De €400 inruilkorting is geldig tot 15 maart en het voordeel loopt zelfs bij een iets ouder toestel al op in de honderden euro’s (uiteraard afhankelijk van de staat van het toestel). Test hier zelf hoeveel geld jij terug kan krijgen voor jouw oude smartphone. (Let op, ook na 15 maart is er nog inruilkorting te krijgen, maar tot die tijd is de korting extra hoog!)

Na 15 maart liggen de nieuwe Galaxy telefoons ook in de winkel.

Over de auteur

Yvonne

Het is altijd fijn om interesses te combineren. Aan mijn passie voor beauty en lifestyle hangt best een flink prijskaartje. Gelukkig ontdek ik ook steeds de hoogste kortingen en codes, zodat ik dat trendy paar schoenen, fijn dagje wellness of de nieuwste nagellak toch voordelig koop. Vind je op Goedkoop.be niet meteen een code voor Sarenza, Albelli of een andere webshop? Spreek me even aan, ik ga voor je op zoek.

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.