Scherpe prijzen voor een refurbished iPhone 8 - Goedkoop.be

De iPhone 8! Ook in 2021 nog een technisch wonder voor een scherpe prijs

Richard
Door Richard
0 reacties

 

Het is alweer een tijd geleden dat de iPhone 8 uitkwam, namelijk eind 2017. Met een iPhone 8 geniet je van minimaal 64 GB aan opslagruimte en een 12 megapixel camera! Het maken van foto’s doet deze dus als de beste.

De iPhone 8 heeft ook een batterij die lang meegaat en deze is, wanneer nodig, ook vervangen wanneer je kiest voor een refurbished iPhone 8. De iPhone 8 is verkrijgbaar in de kleuren Space Grey, Silver, Goud en Rood.

De iPhone 8 in 2021

Wie al een langere tijd fan is van Apple weet dat je best wel wat geld moet neertellen voor een nieuw exemplaar. Om als voorbeeld de pas uitgebrachte iPhone 12 te nemen. Voor de standaard versie betaal je € 912 en voor de iPhone 12 mini betaal je € 812. Een iPhone is leuk, maar heb je nu echt niet nieuwste van het nieuwste nodig? Als je eventjes wacht is het juist mogelijk om toch wat voordeel te krijgen op een iPhone.

De prijs van een refurbished iPhone 8 is niet meer te vergelijken met de prijs van een iPhone 8 toen deze net op de markt kwam. Toen betaalde je natuurlijk de hoofdprijs net zoals we dat u zien bij de iPhone 12. In april van dit jaar werd ook bekend dat de iPhone 8 niet weer verkrijgbaar zou zijn via Apple en in essentie vervangen zou worden door de iPhone SE 2020. Door de jaren heen is de prijs van iPhone 8 al sterk gezakt maar deze beslissing zorgde er ook voor dat de iPhone 8 een stukken goedkoper werd. Dit zie je gelijk terug in de prijs van een refurbished iPhone 8, deze heb je namelijk al voor € 239.

Wat is refurbished ook alweer?

In dit artikel hebben we refurbished al een paar keer genoemd, en hoewel het steeds populairder aan het worden is zullen we voor de zekerheid nog een keer uitleggen wat refurbished nu precies inhoudt.

Hoe een toestel weer als refurbished op de markt komt kan door verschillende redenen. Zo kan het zijn dat het een toestel is dat al een vorige eigenaar gehad heeft, maar het kan ook gaan om een toestel dat geretourneerd is met een klein defect, maar ook toestellen die direct na levering retour zijn gestuurd kunnen als refurbished weer de markt op. Deze toestellen worden vervolgens helemaal gecontroleerd, schoongemaakt en, waar nodig is, worden deze ook repareert. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van de batterij. Naast de prijs is bovendien het grote verschil met een tweedehands iPhone dat je bij de aankoop van een refurbished toestel ook nog eens garantie krijgt.

Vind de juiste aanbieder

Nu je weet dat jij je voordeel kunt behalen met een refurbished iPhone is het ook belangrijk om de aankoop bij een vertrouwde partij te doen. Er zijn veel diverse aanbieders van refurbished toestellen en je vindt ze allemaal op refurbished.be. Bij refurbished.be vindt je verschillende leveranciers, zo kun je dus gemakkelijk de prijzen vergelijken en tot het voordeligste aanbod komen. Waar andere aanbieders 2 jaar ervaring geven, krijg je bij refurbished.be maar liefst 3 jaar ervaring op je aankoop.

Over de auteur

Richard

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.