Refurbished iPhone 8… honderden euro’s voordeel pakken! - Goedkoop.be

Apple alert… De iPhone 8 tik je nu heel voordelig op de kop

Yvonne
Door Yvonne
Laatste update op 0 reacties

De echte Apple fans verlangen misschien al langer naar de oogstrelende iPhone 8. Het is een technisch wondertje, maar wel één met een hoog prijskaartje. Nu echter de ‘eerste ronde’ aan verkoop voorbij is, is er een nieuwe manier om de iPhone 8 een stuk voordeliger op de kop te tikken, namelijk: refurbished.

De iPhone 8 kwam eind 2017 op de markt en is een compact meesterwerk. Verwacht minimaal 64GB aan geheugen en twee camera’s, waarvan de ene maar liefst 12 megapixels en de andere 7 megapixels is. Foto’s maken kun je dus als de beste.

Daarnaast gaat de batterij ook nog eens extreem lang mee, altijd handig. Bovendien laad je ‘m draadloos op. De iPhone 8 heeft een strak design en kies je in de kleuren Space Grey, Silver of Gold.

Korting pakken op je iPhone 8

Wie eerder een iPhone kocht, weet dat de prijzen er niet om liegen. Voor een nieuw exemplaar moet je vaak diep in de buidel tasten. Prijzen van boven de €700 zijn geen uitzondering voor de nieuwste iPhone. Hoe je dan toch voordeel kunt pakken op een nieuw iPhone model? Het is een kwestie van juist timen.

Toen de iPhone 8 net op de markt kwam, betaalde je natuurlijk de hoofdprijs voor het nieuwe toestel. Nu de ‘eerste ronde van verkoop’ voorbij is, zien we heel wat refurbished modellen op de markt verschijnen. Hierdoor zakt de iPhone 8 prijs heel wat naar beneden. Zo kun je met een refurbished iPhone - in vergelijking met de originele nieuwprijs - tot wel 60% in de portemonnee besparen.

Wat is refurbished?

We hebben het al eerder gehad over refurbished apparaten, maar we frissen toch nog snel even je geheugen op. Een refurbished toestel is simpel gezegd een toestel dat om een bepaalde reden retour is gestuurd, zoals een klein defect of een te grote voorraad bij een aanbieder. Dit toestel is helemaal opgeknapt, waardoor het in principe in nieuwstaat verkeert. Bovendien krijg je er ook gewoon garantie op. Het grote verschil, de prijs!

Je kunt natuurlijk ook voor een tweedehands iPhone gaan, maar deze is niet grondig gecontroleerd en gereviseerd door techniekers. Bovendien krijg je ook geen garantie op je aankoop bij tweedehands toestellen van een particulier. Met refurbished ben je wel zeker en vast van een betrouwbare aankoop.

Vind je refurbished toestel

Fijn om te weten dat je korting kunt pakken, maar je wilt natuurlijk ook weten waar je dan terecht kunt voor zo’n refurbished toestel. Er bestaan diverse aanbieders van refurbished toestellen, één van de grootste- en meest bekende is Forza Refurbished. Wat Forza onderscheidt ten opzichte van andere refurbished leveranciers, is dat elke iPhone door speciale robots wordt nagekeken. Andere refurbished leveranciers doen dit slechts handmatig. Daarnaast krijg je twee jaar garantie (ook op je accu) en gratis nieuwe iPhone accessoires meegeleverd. Ideaal dus, want door de garantie loop je geen risico en profiteer je toch van korting.

Hoe hoog die korting dan is? Dat hangt ervan af hoe oud de betreffende iPhone is. Momenteel, augustus 2018, loopt het voordeel op je iPhone 8 al snel op tot €160. En we verklappen je nog een extra tip voor nóg meer korting…

Lever je oude toestel in

Je koopt een nieuwe GSM en wat doe je dan met je oude toestel? Als deze een toekomst te wachten staat van verstoffen in de kast, denk dan nog eens na. Bij veel aanbieders kun je je oude toestel verkopen, zodat de restwaarde van de prijs van je nieuwe smartphone afgetrokken wordt. Bovendien maak je hiermee niet alleen jezelf blij, je oude toestel wordt ook weer in een nieuw jasje gehesen en doorverkocht aan anderen. Dit is goed voor jouw portemonnee én voor het milieu.

Kortom, combineer het inleveren van je oude toestel met de aanschaf van een refurbished iPhone 8 en je voordeel loopt op tot in de honderden euro’s.

Ga jij een iPhone 8 aanschaffen? Wij wensen je alvast veel plezier met je nieuwe aankoop!

Over de auteur

Yvonne

Het is altijd fijn om interesses te combineren. Aan mijn passie voor beauty en lifestyle hangt best een flink prijskaartje. Gelukkig ontdek ik ook steeds de hoogste kortingen en codes, zodat ik dat trendy paar schoenen, fijn dagje wellness of de nieuwste nagellak toch voordelig koop. Vind je op Goedkoop.be niet meteen een code voor Sarenza, Albelli of een andere webshop? Spreek me even aan, ik ga voor je op zoek.

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.