Microsoft Surface laptop: Info + TIP - zo pak je korting! - Goedkoop.be

Pak nu korting op deze super laptop: de Microsoft Surface laptop i7s

Yvonne
Door Yvonne
0 reacties

Is jouw laptop aan vervanging toe of heb je simpelweg behoefte aan een spiksplinternieuw exemplaar? Dan is de Microsoft Surface laptop perfect voor jou. De laptop is dankzij de krachtige Intel Core-processor supersnel in het uitvoeren van taken. Bovendien is de laptop ultradun en licht om te dragen. Nu is het alleen nog een kwestie van je favo kleur uitzoeken!

We schreven al eerder over dit technische wonder, maar nu verklappen we je meteen hoe jij tot een aantal honderden euro’s korting op dit toestel kunt pakken!  ;-) !

In het artikel over de Microsoft Surface laptop vertelden we je al eerder wat de precieze specificaties van deze krachtige laptop zijn. Gemist? Lees het dan hier terug. Hieronder nog kort een samenvatting van de belangrijkste specificaties.

Lust voor het oog

Allereerst, de buitenkant van dit prachttoestel… Het oog wil tenslotte ook wat. De Surface laptop Intel Core i7 is dun uitgevoerd, licht om te dragen en is beschikbaar in vier stralende kleuren:

microsoft surface
  • Platina
  • Grijsgoud
  • Kobaltblauw
  • Bordeauxrood

De perfecte balans tussen draagbaarheid en prestaties

Bovenstaande is wat de Microsoft Surface belooft en dat maakt de laptop ook zeker waar. De laptop is razendsnel, zeker als je gaat voor een i7 processor. Gamen, opdrachten uitvoeren… Dankzij de snelheid verlies je geen onnodige tijd.

Bovendien is de laptop gemakkelijk te besturen. Je werkt niet alleen met een fijne touchpad, ook maak je handig gebruik van het touchscreen.

En ben je eens je oplader vergeten of ben je op plaatsen waar je niet direct een stopcontact tot de beschikking hebt? Geen probleem, de batterij gaat tot 14,5 uur mee!

Het prijskaartje – zo pak je korting!

Bovenstaande klinkt natuurlijk geweldig, maar nu ben je vast benieuwd wat hier voor prijskaartje aanhangt. De Microsoft Surface met een i7 processor scoor je in principe vanaf €1.799. Natuurlijk zouden we Goedkoop.be niet zijn als we je niet een mooie kortingsactie en andere voordelen zouden voorschotelen.Ben je benieuwd naar alle huidige acties van Microsoft Surface? Met een beetje geluk pak jij een andere scherpe aanbieding mee. Ontdek ze nu allemaal en kies jouw favoriete topmodel!

Ontdek hier alle Microsoft Surface aanbiedingen.

Wij wensen je alvast veel plezier met je nieuwe super aankoop!

Over de auteur

Yvonne

Het is altijd fijn om interesses te combineren. Aan mijn passie voor beauty en lifestyle hangt best een flink prijskaartje. Gelukkig ontdek ik ook steeds de hoogste kortingen en codes, zodat ik dat trendy paar schoenen, fijn dagje wellness of de nieuwste nagellak toch voordelig koop. Vind je op Goedkoop.be niet meteen een code voor Sarenza, Albelli of een andere webshop? Spreek me even aan, ik ga voor je op zoek.

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.