Te oud om te leren? Geef een cursus cadeau voor Vaderdag - Goedkoop.be

Te oud om te leren? Geef een cursus cadeau voor Vaderdag

Laurens
Door Laurens
0 reacties

Als ik terug kon gaan in de tijd, zou ik toch kiezen voor een andere carrière.

Het is een veelgehoorde zin die je vaak uit de mond van moeder of vader gehoord hebt. Toch beseffen weinig mensen dat je ook op latere leeftijd nog kan veranderen van carrière. Niemand is te oud om te leren of aan zichzelf te werken. Daarom schieten diverse instellingen voor volwassenenonderwijs als paddenstoelen uit de grond. Wil jij je papa eens verrassen met een zeer uniek cadeau voor Vaderdag? Geef dan een opleiding cadeau, zodat ook zijn dromen binnenkort werkelijkheid worden.

 

Klassieke avond- en volwassenenonderwijs

Het Centrum voor Avondonderwijs is sinds jaar en dag een gevestigde onderwijsinstelling. Wie zich inschrijft voor een cursus geniet nu van 20 % vroegboekkorting. Bij het CVA kan je zowel terecht voor traditionele opleidingen in de marketing-, communicatie- of bedrijfssfeer, als voor doelgerichte opleidingen zoals elektricien of life coach. 

Wil je liever van thuis uit les volgen? Sluit je dan aan bij het digitaal onderwijsportaal Laudius. Je kan nu 14 dagen lang gratis het proefpakket proberen en ontvangt bovendien 2 jaar lang gratis updates. Met een thuisstudie van Laudius volg je volwaardige cursussen aan het laagste inschrijvingsgeld in België. Nergens vind je zo kwalitatief onderwijs aan zo’n bodemprijs.

Een derde onderwijsinstelling voor volwassenen die op dit moment hoge toppen scheert is het NHA. Wie nu beslist een opleiding te volgen, kan kiezen tussen € 25 korting op zijn of haar inschrijvingsgeld, of een 9 inch laptop!  Naast de klassieke opleidingen specialiseert NHA zich ook in diverse taalcursussen.

Zorgopleidingen

Door de almaar toenemende vergrijzing stijgt het aantal vacatures in de gezondheidssector aanzienlijk. Daardoor opent een opleiding in deze sector vaak deuren. Wie zich nu inschrijft bij de Gezondheidsschool geniet van 20 % vroegboekkorting op zijn opleiding. Van voedingsdeskundige tot Herborist of Masseur, het assortiment aan cursussen is uitgebreid.

Misschien niet op maat van alle vaders, maar daarom niet minder interessant zijn de opleidingen aan de Schoonheidsschool. In het aanbod vind je onder andere cursussen voor Massagetherapeut, Fashion Stylist, Laser Onthaarder en meer. Net zoals bij de Gezondheidsschool geniet je hier opnieuw van 20 % vroegboekkorting bij het vastleggen van jouw opleiding.

Creatieve- en mediaopleidingen

Gebeten door de camera of media? De Mediaschool specialiseert zich sinds jaar en dag in mediaopleidingen. Bovendien profiteer je nu van 20 % vroegboekkorting als je nu een opleiding vastlegt. Van cursussen Grafisch Vormgever tot Digitale Fotografie en Social Media Marketing, de keuzemogelijkheden zijn oneindig. Zo ben je in een mum van tijd gewapend voor een baan in de creatieve sector.

Over de auteur

Laurens

Als kotstudent in Leuven ging ik altijd op zoek naar de scherpste deals. Van superpromo's in de lokale fakbar tot kortingen in restaurants, niets ontglipte aan mijn alziend oog! Daarom deel ik mijn expertise graag met jou, want ondanks mijn lengte sta ik garant voor korting! 

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.