Spice it up in de slaapkamer met deze toys - Goedkoop.be

Spice it up in de slaapkamer met deze toys

Richard
Door Richard
0 reacties

Seksspeeltjes zijn al lang geen taboe meer. Iedereen kent wel de vibrator en dildo. Maar voor mannen zijn er daarnaast nog heel wat leuke speeltjes op de markt. Dit zijn de 3 meest populaire 'toys for boys'.


Een golden oldie: de penisring

Het meest gekende speeltje voor mannen is waarschijnlijk wel de penisring. Deze metalen, rubberen, siliconen of soms zelfs leren ring schuif je over je penis. Het zorgt ervoor dat je erectie steviger wordt en ook langer aanhoudt. Zo wordt de seks, alleen of met je partner heel wat intenser. En zeg niet zomaar penisring tegen zo een ring. Je hebt tegenwoordig heel wat varianten die het allemaal nog spannender maken, letterlijk soms. Zo heb je een dubbele penisring die je zowel rond je penis als je ballen schuift. Daardoor wordt de bloedtoevoer nog wat meer afgesneden wat je erectie nog net dat tikkeltje intenser maakt. Daarnaast heb je ook de trillende variant die voor extra stimulatie zorgt. Leuk voor jezelf, maar ook je partner zal die heerlijke trillingen zeker appreciëren.

Mastubators voor de betere soloseks

Tegenwoordig heb je heel wat speeltjes op de markt speciaal voor heren. Een masturbator is een koker of sleeve die je over je penis schuift. Ze zijn binnenin gemaakt van zacht siliconen en zo ontworpen dat ze het gevoel van penetratie ontzettend realistisch nabootsen, zeker wanneer je ze met glijmiddel gebruikt. Of je nu kiest voor een kunstvagina, een orale of anale masturbator, het doel is om het gevoel van penetratie zo realistisch mogelijk na te bootsen en je een heerlijk orgasme te bezorgen.

Intensere orgasmes: stimuleer de prostaat

Een van de meest erogene zones bij mannen is de prostaat. Wanneer je die gaat stimuleren, krijg je haast gegarandeerd intensere orgasmes. En uiteraard bestaan er heel wat leuke speeltjes die dat allemaal nog leuker en intenser kunnen maken. Anale stimulatie zit nog vaak in een taboesfeer maar het kan je seksleven ook net dat tikje extra geven om dit samen met je partner te gaan ontdekken. Is dit allemaal nieuw voor je? Ga dan zeker niet te voortvarend van start. Begin rustig en koop online een classic buttplug aan. Voel je je daar wel goed bij, dan gaat er een wereld aan speeltjes voor je open, het ene al wat spannender dan het andere. Vibrerende prostaatstimulators, verwarmde buttplugs, anaalkralen… Waar je ook mee aan de slag gaat, glijmiddel is je beste vriend!

Over de auteur

Richard

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.