5 leuke verrassingen voor je partner - Goedkoop.be

5 leuke verrassingen voor je partner:

Richard
Door Richard
0 reacties

Je partner eens heerlijk verrassen. Wie wil dat nu niet. Hoewel uitjes en etentjes op dit moment nog lastig te plannen zijn, kun je gelukkig nog genoeg andere leuke dingen doen samen. Verras je partner op een heerlijk verrassingsontbijt, een picknick in de polder, iets spannends voor in de slaapkamer of kijk samen een romantische film.

Verrassingsontbijt

Echt een ideale verrassing om de dag mee te beginnen. Verras je partner met een verrassingsontbijt. Behalve heerlijke verse broodjes met beleg, een eitje en een glas jus d’orange kun je er ook voor kiezen om een champagneontbijt te nemen. Ontbijtjes bestel je gemakkelijk online bij ontbijtservices door heel Nederland. Die worden geleverd op een moment dat jullie dat willen. Je hoeft er dus zeker niet om 8.00 voor uit je bed. Lekker uitslapen en daarna samen genieten van een heerlijk ontbijt.

Picknick in de polder of aan het strand

Iets eten op een terrasje zit er helaas ook nog even niet in, maar misschien zijn jullie op deze verrassingsdag ook gewoon wel liever samen. Wat dacht je van een leuke picknick in de polder of aan het strand. Sommige ontbijtservices leveren naast ontbijt ook gevulde picknickmanden. Natuurlijk kun je ook zelf een leuke mand samenstellen met allemaal heerlijke hapjes. De picknickmand neem je gemakkelijk mee op de fiets of met de auto. Misschien kun je in jouw regio zelfs wel een bootje huren en romantisch eten op het water!

Iets spannends voor op de slaapkamer

Verras je partner eens met iets spannends op jullie slaapkamer. Dat kan een privé striptease zijn, een sexy setje, een heerlijke massage beurt of verrassende seksspeeltjes. Zo kun je ervoor kiezen om samen uit te proberen waar jullie allebei van genieten met een dildo. Ze zijn er in alle vormen, kleuren en maten. Strap on dildo’s zijn ook zeer populair en geven jouw partner zeker de verrassing van zijn of haar leven.

Romantische afsluiting van jullie dag

Om de verrassingsdag af te sluiten zou je ervoor kunnen kiezen om op tv een film te kijken. Knus tegen elkaar op de bank of in bed. Lekkere hapjes bij de hand en uiteraard een heerlijke fles wijn. Zwijmelend en nagenietend van deze prachtige dag met z’n tweetjes. Oh ja, leg jullie mobieltjes gewoon weg zodat niemand gestoord wordt door whatsapp berichtjes of telefoontjes. Gewoon alle tijd voor jouw en je partner, even puur genieten.

Over de auteur

Richard

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.