Op deze manier handel jij goedkoop in crypto valuta! - Goedkoop.be

Op deze manier handel jij goedkoop in crypto valuta!

Richard
Door Richard
Laatste update op 0 reacties

Je hebt er vast wel eens van gehoord, crypto valuta. Een digitale munt waar de experts eerst nog wat sceptisch over waren, maar die tijd ligt inmiddels ver achter ons. Verschillende crypto valuta hebben inmiddels hun waarde bewezen en menigeen heeft er leuk aan verdiend. Wellicht ook een goed idee dat jij hier mee begint! Maar hoe doe je dat nu goedkoop?

Het juiste platform

Wanneer je een rondje gaat googelen zul je er snel achter komen dat er nogal wat platformen zijn waarmee je kunt handelen in crypto valuta. De één heeft nog mooiere praatjes dan de ander, maar trap niet in deze marketingtrucs. Het beste, meest veilige en meest goedkope platform hiervoor is thebiticodes.com/nl/. Je moet wel eenmalig 250 dollar storten, zodat ze weten dat je serieus wilt gaan handelen. Maar die 250 dollar is daarna uiteraard niet weg, hier kun je dan crypto van kopen! Op die manier werpen ze kunstmatig een drempel op, zodat alleen de echte handelaren op dit platform komen. Maar hierna? Geen accountkosten, geen storting- of opnamekosten en geen commissies. Wil je het eerst even proberen dan kan dat natuurlijk ook, met een gratis demo-account waarvoor je geen storting hoeft te doen.

Laat het geautomatiseerd werken

Of het nu om aandelen gaat of crypto, mensen handelen vaak (letterlijk en figuurlijk) vanuit emotie. Je kunt natuurlijk wel tegen jezelf zeggen dat je geen crypto gaat verkopen als deze in koers daalt, maar je moet wel erg sterk in je schoenen staan om dit niet te doen terwijl iedereen om je heen zegt dat je dit wél moet doen. De oplossing hiervoor? Automatiseer het. Op verschillende platforms (en ook op biticodes wat we net bespraken) kun je alles helemaal vooraf instellen. Wanneer je een bepaalde crypto koopt, of wanneer je een crypto juist verkoopt. Zo heb jij er geen omkijken naar en weet je zeker dat je het goed doet, en dus op de goedkoopste manier!

Handel niet wanneer de markten gesloten zijn

Je kúnt handelen in crypto wanneer de markt gesloten is. Afhankelijk van op welke beurs het genoteerd staat (let goed op de verschillende tijdzones!) moet je handelen tussen 8 uur ‘s morgens en 5 uur ‘s middags. Er zijn eigenlijk twee tijdzones hiervoor, GMT (Greenwich in Engeland) en EDT (New York). Wanneer je hier op de juiste tijden handelt, voorkom je de zogenaamde rollover-kosten die je extra maakt wanneer je buiten bepaalde tijden handelt. Daarnaast is het ook niet slim, want het kan zomaar zijn dat de koers flink lager opent, en in de tussentijd heb je een te hoog ‘bod’ neergelegd waardoor je direct verlies maakt. Tip: er is overlap van deze tijdzones van 4 uur, dan weet je zeker dat je altijd goed zit.  


Conclusie: investeren in crypto is een goed idee. Maar als je hiermee begint, wil je het natuurlijk wel zo goedkoop mogelijk doen. Met bovenstaande tips weet jij zeker dat je niet ergens geld laat liggen.

Over de auteur

Richard

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.