Extreme outdoor activiteiten: 6 tips voor een daguitstapje! - Goedkoop.be

6 extreme outdoorsporten voor volwassenen om nu te proberen

Door
Laatste update op 0 reacties

Ook volwassenen hunkeren soms naar een extra kick en een flinke portie adrenaline. Het is ideaal om je grenzen eens te verleggen met een extreme outdoorsport. Welke extreme outdoorsporten bestaan er allemaal en vooral, welke kan je voordelig uitoefenen? Wij vertellen je er meer over! Ontdek 7 extreme outdoorsporten voor volwassenen die je meteen wilt doen, zonder diep in je buidel te moeten tasten.

#1: Kleurrijk schieten

Op Vakantieveilingen.nl kan je voor een klein bedrag een paintballavontuur op de kop tikken. Verfbolletjes schieten op je vrienden alleen al is fijn. Er zijn verschillende aanbiedingen, allemaal te verkrijgen voor enkele euro’s. Wil je met een hele groep gaan of Paintballeneerder met het gezin? Waar wil je op uitstap gaan? Er is heel wat variatie, dus voor ieder wat wils! Met paintball geraak je je energie wel kwijt! Kruipen, sluipen en voluit aanvallen, een adrenalinekick heb je zeker! Sommige aanbieders hebben fantastische outdoorparken met hindernissen en veel reliëf!

#2: Net echt in het leger

Als paintball je al een kick geeft, moet je zeker eens gaan airsoften. De gekleurde verfbolletjes worden ingewisseld door plastic bolletjes. De geweren zijn exacte replica’s van in het leger, namelijk van de Automatic Electric Guns. Vanaf dat je met deze extreme outdoorsport kennis maakt, zal je het vaker willen doen. Volledig in legerstijl kan je schieten alsof je echt in een gevecht zit. De setting helpt nog meer! Omdat zo’n airsoftballetje echt wel pijn doet, wordt alles nog echter. Verschillende games of missies zullen je hartje kunnen bekoren. De beste deals ontdek je hier.

#3: De hoogte in

Een extreme outdoorsport waarmee je ook van de grond komt? Vakantieveilingen heeft enkele toffe uitdagingen voor je. Als je je ‘King in the Jungle’ wilt voelen, moet je naar een klimpark gaan! Al je zintuigen zullen geprikkeld worden. Denk aan: touwen, trapezes, balken en vangnetten! Hopelijk heb jij geen last van hoogtevrees!

#4: Nog verder van de grond

Droom jij er ook van om zelf eens een vliegtuig te besturen? Wel, nu kan dat! Stel het je voor: tussen de wolken vliegen, net als een vogel, genietend van het uitzicht. Na een korte theoretische les, mag je zelf vliegen. Vanaf dat het vliegtuig recht hangt en er dus nog weinig mis kan gaan, mag je het stuur in handen nemen. Een onvergetelijke ervaring! Zowel op Vakantieveilingen.nl als Groupon.be vind je dergelijke acties voor een prikje!

Ford Mustang op circuit#5: Scheurende banden

Racen met het geluid van scheurende banden op een echt circuit, het lijkt wel een droom. Groupon biedt verschillende acties aan waarbij je een echte racecoureur kan worden. Je mag enkele rondjes rijden en slippen zoals een echte coureur. Snelheidsfan, start to race! Alles gebeurt natuurlijk onder sublieme begeleiding, dus schrik is nergens voor nodig.

#6: Ter land, ter zee en in de lucht

Ook voor op het water hebben we nog een extreme outdoorsport in petto! Vaar samen met je metgezel een rivier af per kajak of raft. Met een prachtig uitzicht, moet je toch ook op je kajak letten. Op Groupon zijn er meerdere acties beschikbaar op verschillende locaties. Ja hoor, uitgeput zal je wel zijn na deze outdoorsport!

 

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.