Online bijstuderen op budget - Goedkoop.be

Online bijstuderen op budget

Florence
Door Florence
0 reacties

Heb jij tijdens de pandemie een nieuwe passie ontdekt die je verder wil exploreren of heb je beslist om je horizon te verbreden met een nieuwe studie? Dat hoeft allemaal niet veel te kosten. Wij sommen voor jou de opties op om online op jouw tempo bij te studeren en voor jouw budget.

Het Atelier van Google

Google kan je niet alleen gebruiken als zoekmachine, maar ook als leerplatform. Met het Digitaal Atelier van Google kan jij heel wat gratis cursussen volgen. Van digitale marketing en hulp bij het starten van een online business tot een motivatiebrief maken en code schrijven. Of je je nu wil focussen op het uitbreiden van je bedrijf, aan zelfontplooiing wil doen of je eigen artificial intelligence wil creëren, bij Google kan het gratis en in aparte modules op jouw tempo.

NHA thuisstudies

Ben je nog niet helemaal zeker wat je wil bijleren en wil je een centrale plek waar je alle mogelijkheden kan overlopen? Dan wil je zeker eens een kijkje nemen bij NHA. Als één van de grootste opleiders in thuisstudie van België kan je hier kiezen tussen meer dan 350 online cursussen en opleidingen. Talen bijschaven, psychologie en coaching, dierenverzorging of alles wat je nodig hebt om je eigen bedrijf te starten, NHA heeft het allemaal én voor een mooie prijs. Je krijgt 15 dagen proefdagen, een getuigschrift of diploma en persoonlijke begeleiding. Die begeleiding krijg je trouwens van een vakdocent tot je geslaagd bent. Lukt het je toch niet om een diploma te bemachtigen, dan krijg je je geld gewoon terug.
Je kan nu je thuisstudie met extra voordeel starten. Want bij je inschrijving krijg je nu een tablet met toetsenbord of een noise cancelling headphone. Toch aan het twijfelen tussen de opties of heb je wat advies nodig? Dan belt NHA jou op om alle opties te overlopen en jou bij te staan in de juiste keuze.

Creatief ontplooien met Skillshare

Skillshare staat bekend als hét platform voor creatives. Dat wil zeggen dat je hier een creatieve trainingen kan krijgen zoals animeren, design, illustreren, fotografie, schrijven en meer. Of je nu je eigen animaties wil maken voor promotiefilmpjes of liever achter de camera staat om de real deal te filmen, Skillshare geeft je oneindig veel mogelijkheden om jouw talent volledig te ontplooien.
Op Skillshare vind je zowel gratis als betaalde lessen. Het aanbod van de gratis lessen is heel uitgebreid. Wil je je skills echter op een heel ander niveau krijgen, raden we je aan om voor een Premium account te gaan. Je kan een Premium abonnement nemen vanaf € 11,99 per maand, maar als nieuwe gebruiker krijg je 1 maand gratis ongelimiteerde toegang tot alle lessen van Skillshare. Let wel op, dit platform is volledig in het Engels.

Over de auteur

Florence

Ik hou ervan om te reizen en mijn hond te verwennen met nieuw speelgoed, daarom is het belangrijk voor mij om te kunnen sparen. Ik ga graag voor jou op zoek naar de nieuwste promoties en de beste besparingen!

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.