Waarom moet je leren eettafelstoelen nemen? - Goedkoop.be

Waarom moet je leren eettafelstoelen nemen?

Door
0 reacties

De eetkamer is één van de belangrijkste kamers van het huis. Hier breng je het meeste tijd door met je partner, gezin of vrienden. Niet alleen is het de plek om gezellig samen te ontbijten, dineren en lunchen. Voor vele gezinnen is dit ook de plaats waar dagelijkse zaken geregeld worden en onenigheden of ruzies uitgepraat worden.

Comfortabele stoelen rond de tafel zijn dan ook een must in jouw interieur! Een gezellige eetkamer is namelijk pas af als er passende stoelen rond de tafel staan geschikt. Met leren eetkamerstoelen zit je in dat opzicht goed. Lees verder en ontdek waarom dit een goede investering is!

Stijlvol en comfortabel

Leren stoelen passen zowel goed in een klassiek interieur, denk aan een koloniale, rustieke of vintage stijl, als in een modern interieur. Donkere leren stoelen passen goed bij meubilair en muren met veel bruine tot zwarte tinten, maar ook bij een interieur met net veel lichte kleuren, aangezien dit dan weer mooi contrasteert.

Bovendien zijn deze stoelen een pak comfortabeler dan bijvoorbeeld kunststoffen of houten stoelen. Urenlang natafelen is toch oh zo gezellig, en dat kan niet op een stoel waar sommige mensen rugpijn van krijgen, waar of niet? Denk dus aan die oudere nonkel, oma, opa of tante die hier wel eens over klaagt en zorg voor comfortabele leren stoelen. De familie-etentjes zullen voortaan net iets aangenamer zijn!

Makkelijk in onderhoud

Leer is zeer gemakkelijk in onderhoud i.v.m. andere materialen. Stoffen stoelen zijn dan misschien even comfortabel als leren stoelen, even onderhoudsvriendelijk zijn ze zeker en vast niet. Stof neemt namelijk veel vuil op en dat krijg je er vaak achteraf nog moeilijk af. Bij leer ligt het anders. Het meeste vuil glijdt er als het ware af. In de meeste gevallen kan je gewoon een aantal keer vegen met een vochtige doek - eventueel met wat kuisproduct - en je stoel is weer als nieuw!

Om te zorgen dat je meubilair altijd even mooi blijft kan je best een paar keer per jaar verzorgende leerspray aanbrengen. Zo houd je het leer mooi, weerbaar en sterk. Natuurlijk moet je wel oppassen dat je geen krassen maakt met scherpe objecten zoals messen of katten. Maar aan de andere kant hebben lichtelijk verweerde leren stoelen ook wel karakter, zeker in een rustiek interieur!

Leer is van hoge kwaliteit en gaat lang mee

Leer gaat letterlijk decennia mee. Dit natuurlijk materiaal is namelijk sterk en verkleurt vrijwel niet, zelfs niet na lang in de zon te staan. Dit is natuurlijk een enorm voordeel voor eetkamertafelstoelen omdat deze zeer veel gebruikt worden. Je zit hier veel en dus wordt er regelmatig gemorst. Dat is onvermijdelijk zelfs in de meest propere en voorzichtige gezinnen.

Conclusie: op termijn kom je goedkoper uit met leren stoelen

Toegegeven, de prijs van een leren stoel is initieel iets hoger. Maar toch kom je uiteindelijk goedkoper uit. Waarom? Wel, door het feit dat je leren stoelen amper moet onderhouden en dat ze decennialang meegaan, bespaar je hiermee heel wat t.o.v. pakweg stoffen of houten stoelen. Duurzaamheid betekent namelijk besparen, dat is pure logica!

Bovendien zijn leren stoelen tijdloos. Hebben jouw grootouders geen leren stoelen en zetels die nog steeds stijlvol zijn? Inderdaad, leren stoelen lijken de tand des tijds te doorstaan als het op stijl aankomt!

Waar vind je een ruime keuze aan leren stoelen?

Bij expert Robuuste Tafels heb je een ruime keuze aan stoelen voor elk type interieur en prijsklasse. Zo verkopen ze eetkamerstoelen op wielen, retro kuipstoelen en klassieke leren stoelen. Je kan bovendien kiezen uit verschillende soorten leer, denk aan buffelleer, geschuurd mat en vintage leer. Voor ieder wat wils dus!

De leren eettafelstoelen van Robuuste Tafels kan je online vinden en meteen bestellen. Ze worden nadien in een recordtempo bij jou thuis geleverd. Bovendien is de levering volledig gratis vanaf een aankoopbedrag van € 499. Wil je ze toch liever eerst eens zien zodat je ze eens kan uittesten? Ga dan naar één van de showrooms in Hardinxveld-Giessendam, Gramsbergen of Utrecht.

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.