Eerste communie en lentefeest bedankjes: leuk en betaalbaar! - Goedkoop.be

Eerste hulp bij bedankjes voor communie en lentefeest!

Door
Laatste update op 0 reacties

Een mijlpaal: je kleine spruit is klaar voor zijn of haar eerste communie of viert een lentefeest. Wat worden ze toch snel groot! Je wilt uiteraard stilstaan bij dit moment en maakt er graag een mooie dag van. Dat betekent toch algauw dat er van alles georganiseerd moet worden. Hieronder gaan we in op de bedankjes die bij dit feest horen. Ben je op zoek naar inspiratie, of wil je vooral weten hoe je er zo voordelig mogelijk aan komt? Zoek niet verder, maar lees rap verder!

Een goede voorbereiding is het halve werk

Of je het nu wilt of niet, deze speciale dag vergt een hoop energie. Het liefst bereid je dan ook alvast zoveel mogelijk voor. Kleding, locatie, uitnodigingen, hapjes, drankjes, je hebt het al helemaal geregeld. Maar dan denk je ineens aan de bedankjes. Oeps! Helemaal vergeten!

Wil je naast een origineel bedankje ook een indrukwekkend communiekaartje mét de nodige korting? Lees hier ons artikel 'Tips, tricks én korting voor de perfecte communiekaartjes'.
 
Je wilt natuurlijk graag met iets bijzonder op de proppen komen, maar zo heel veel tijd en geld heb je nu ook niet meer. Geen nood. Gelukkig bestaat er tegenwoordig zoiets als Pinterest. Je scrolt met een rotvaart door de pins en al snel komen de mooiste en meest creatieve bedankjes voorbij. Ze zien er zelfs uitvoerbaar uit ook nog. Je paniekgevoel ebt langzaam weg en je bloed begint weer te stromen: die bedankjes heb jij klaar in een handomdraai!

Gouden tip van Goedkoop.be

Kom meteen in actie en zorg dat je die bedankjes alvast klaar hebt liggen. Kies hier bij Tadaaz jouw favoriete bedankje voor communie- of lentefeest! Wellicht pik je nog een mooie korting mee ook!

Richt bijvoorbeeld een tafel mooi in met diverse soorten snoepgoed en hang er plastic zakjes bij. Schrijf op een krijtbord dat iedereen hier zelf een zakje met snoep kan vullen en voilà, je bent klaar. Leuk voor de kids, want die kunnen lekker zelf scheppen (en het blijft toch beperkt tot één zakje) en jij hoeft geen losse bedankjes te knutselen: win-winsituatie dus. Heb je wel wat meer tijd en ben je creatief? Knutsel dan eigenhandig mooie zakjes van stof of papier, vul ze met iets lekkers en werk ze af met een mooie tekst en versiering van bijvoorbeeld linten of natuurgroen. Zeker weten dat jij indruk maakt!

Een persoonlijk cadeau

Het is natuurlijk ook gaaf om het bedankje te personaliseren door er een foto van zoon of dochter in te verwerken. Je hebt jouw kind namelijk hartstikke mooi op de gevoelige plaat laten vastleggen door een professionele fotograaf en die foto’s mogen gezien worden ook!

Een online cadeaushop zoals Tadaaz.be kan je gelukkig een heleboel werk uit handen nemen. Schattige snoeppotjes met foto en tekst, gepersonaliseerde etiketten, bedrukte magneten: je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het op deze websites. Daarbij leveren ze de producten ook nog eens supersnel, vaak al binnen één werkdag. Het kost natuurlijk wel meer dan wanneer je zelf aan het knutselen gaat, maar eerlijk is eerlijk: het is ook wel heel fijn wanneer je er geen omkijken meer naar hebt. Zo kun jij je tenminste focussen op andere zaken op je to-do-lijst voor de grote dag. En zulke professioneel afgewerkte bedankjes zien er gewoonweg prachtig en verzorgd uit, daar kan niemand omheen!

In het voordeel

Bedenk dat een gepersonaliseerd cadeau niet meteen heel duur hoeft te zijn. Voor elk budget is er wel een passend bedankje te vinden. Als je bijvoorbeeld kiest uit de bestaande ontwerpen, of alleen voor etiketten kiest (die je zelf op een creatieve manier in een bedankje verwerkt) hoeft het helemaal niet zoveel geld te kosten. Tenslotte hoeft het niet per se een groot item te zijn: al voor 30 cent per stuk zijn er toffe wikkels voor bloempotjes te koop en voor minder dan een euro per stuk heb je een supergave badge met een foto van jouw deugniet erop. Geen geld, toch?

Tip: ben je op zoek naar een bijzonder communiecadeau? Kijk eens bij YourSurprise. Daar kies je uit de meeste unieke communiecadeaus. Wat dacht je bijvoorbeeld van een herinneringskaars met eigen foto, een gepersonaliseerd tegeltje of een fotoblik? Met zo'n cadeau verras je de communicant zeker!

Je ziet het, ongedacht hoeveel tijd je nog hebt, wat je budget is of hoe creatief je bent: met die bedankjes komt het wel goed. Zo, dan kunnen die gelukkig ook weer gauw worden weggestreept van je lijst. Missie volbracht!

 

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.