Parade Disneyland Paris & andere activiteiten tijdens Swing into Spring - Goedkoop.be

Vrolijk de lente in met Disneyland Paris

Door
0 reacties

Voor Disneyland Paris is de lente zonder twijfel het mooiste seizoen van het jaar. Jonge diertjes, ontluikende bloemen, frisgroene bomen… Logisch dan ook dat het attractiepark de lente verwelkomt met heel wat bijzondere activiteiten. Ontdek snel wat Disneyland Paris zoal voor je in petto heeft!

Meteen tickets kopen voor Disneyland Paris? Dat doe je hier!

Om je helemaal in lentesfeer onder te dompelen, werd Disneyland Paris in een vrolijk lentejasje gestopt. Overal werd het park opgefleurd met ontelbare bloemen in prachtige kleuren, om nog maar te zwijgen van de unieke groensculpturen, zoals Bambi en zijn vriendjes die nagemaakt werden met bloemen. In dat schitterende decor organiseert Disneyland Paris de leukste lenteactiviteiten.\

Gouden tip van Goedkoop.be

Wil je nog in april naar Disneyland Paris, dan wachten je mooi meegenomen last minute kortingen. Je krijgt tot 30% korting, kinderen tot en met zes jaar verblijven gratis.

Ga je vanaf mei naar Disneyland Paris, profiteer dan van de magische aanbieding. Je krijgt een dag gratis bij aankoop van een verblijf en kinderen tot en met elf jaar verblijven gratis.

Veel plezier!

Bruisend tuinfeest met Goofy

Goofy nodigt al zijn vrienden uit op een heerlijk tuinfeest. Mickey en Minnie trekken hun mooiste lenteoutfit aan, Donald Duck haalt zijn beste danspasjes boven en uiteraard mag ook Pluto niet ontbreken.

Tijdens een kleurrijke optocht ontmoet je de zotte bende, met Goofy op kop. Om te weten wanneer Goofy’s Garden Party uitgaat, controleer je best even het programma op de website. Elke week zet Disneyland Paris het programma voor die week online.

Van onderstaand filmpje word je instant vrolijk. Je krijgt een eerste indruk van Goofy’s tuinfeest, en dat smaakt naar meer!

Tip!

De app van Disneyland Paris is een echte aanrader! Installeer de app voor je naar Disneyland Paris trekt. Je vindt er info over alle attracties, activiteiten, eetgelegenheden en nog veel meer.

Welke attracties zijn tijdelijk dicht? Om welk uur gaat Goofy’s Garden Party door? Wat is het dichtstbijzijnde toilet? Hoe lang moeten we wachten bij Doornroosjes kasteel? De app weet een antwoord op al je vragen.

Via het kaartje ontdek je waar er iets te beleven valt. Klik op het punt om er meer info over te weten te komen.

Het vrolijk versierde treintje van Minnie Mouse

Elke dag op vaste tijdstippen komt Minnie’s Little Spring Train langs op Main Street U.S.A. Speciaal voor de lente werd het treintje helemaal volgens thema aangekleed, met felle bloemen, en heel wat versierde eieren, een knipoog naar Pasen.

Minnie en haar hartsvriendinnen Daisy en Clarice zwaaien naar je van op het treintje.  Ze trokken voor deze gelegenheid elk een lentejurk uit de kast. In de andere wagons zwaaien een heleboel schattige konijntjes je tegemoet. Als je dan de lente nog niet voelt…

Vergeet de unieke ervaringen die Disneyland Paris je bezorgt niet vast te leggen op de gevoelige plaat. Je loopt ongetwijfeld een van de vele Disney-figuren tegen het lijf, die spontaan met je op de foto wil. Zo hou je nog een blijvende herinnering over aan een ongetwijfeld bijzondere tijd.

Nog een laatste tip! Vergeet niet om even te kijken welke promoties en kortingen Disneyland Paris momenteel heeft. We houden ze hier allemaal voor je bij!

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.