Mooie kleding goedkoop shoppen? Lees 3 onmisbare tips! - Goedkoop.be

3x besparen op kleding? Pure Winst!

Door
Laatste update op 0 reacties

Sven en Anke van radiozender Joe gaan elke woensdag op zoek naar drie gouden tips om slim te besparen. Zo kwamen ze deze week bij Goedkoop.be terecht. Heb je het gemist? Ben je op zoek naar de vermelde links? Lees hier de drie slimme tips om te besparen op kleding nog even na.

 

1. Lease je kleding!

 

Heb je graag een ruime keuze in je kleerkast, maar krijg je dat niet zo makkelijk gefinancierd? Ben je zwanger, maar vind je een hele zwangerschapsgarderobe een té grote investering? Of groeien je kinderen als kool en kun je hun kledingmaat nauwelijks nog bijhouden?

Net zoals je een auto least, kan dit tegenwoordig ook met kleding. Je ‘huurt’ dus de spullen voor een bepaald maandelijks bedrag. Het Brusselse Tale Me is een dergelijk initiatief voor zwangerschaps- en kindermode. Je neemt een abonnement en elke twee maanden ontvang je een box met andere kleren van duurzame merken.

Een kledingbibliotheek is iets gelijkaardigs, met een abonnement of beurtenkaart kun je kleding lenen. Ideaal ook om naar een feestje te gaan! Goed voor je portemonnee en het milieu.

2. Sluit je aan bij een outlet shopping club

Gouden tip van Goedkoop.be

Vente-Exclusive verwent je het hele jaar door met hoge kortingen. Shoppen bij Vente-Exclusive levert bovendien punten op, waarmee je weer extra voordelen geniet, zoals Sneak Previews, Early Access of gratis verzending. Overtuig je vrienden om ook lid te worden, dan krijg je nog eens korting.

In een outlet shopping club openen dagelijks nieuwe verkopen voor een beperkte tijd. Doorgaans is het een verkoop van een bepaald merk, met kortingen die makkelijk oplopen tot 70%.

Het enige wat je moet doen, is je gratis inschrijven. Daarna ontvang je dagelijks een update met de nieuwe verkopen. Shoppen maar! Passen de kleren die je kocht toch niet, dan kun je ze gewoon terugsturen. Het zijn dan wel koopjes, retouren is makkelijk mogelijk.

Een tijdje terug had Vente-Exclusive bijvoorbeeld een week rond ‘Ik koop Belgisch’, met allemaal verkopen van Belgische merken. Mooie producten, je kiest bewust voor plaatselijke merken en je pikt korting mee. Alleen maar voordelen dus.

Kijk even hier om nog meer voordelen van shopping clubs ontdekken?

3. Speur naar kortingscodes!

Goedkoop.be publiceert niet alleen bespaartips. We maken het graag meteen concreet voor je, door ook kortingscodes en aanbiedingen van webshops te verzamelen. Voor je online gaat shoppen, loont het de moeite om even te bekijken wat we in de aanbieding hebben. Misschien ontdek je zo wel een nieuwe winkel of vind je een code van je favoriete webshop.

Extra tip: Zie hier alle huidige kortingscodes overzichtelijk voor je op een rijtje.

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.