Designertas met korting? Je vindt ze in de grootste outlets - Goedkoop.be

Je favoriete designertas met korting in de grootste outlets

Door
Laatste update op 0 reacties

Het blijft een haast onverklaarbaar fenomeen, maar schoenen en tassen werken als gigantische magneten op vrouwen. Liefst willen we voor elke outfit een passend paar schoenen en als het even kan ook nog een tas die perfect matcht. Een handtas is een handig ding, we proppen niet al onze bezittingen in onze broekzakken zoals mannen wel eens doen. Portefeuille, wat make-up voor kleine opfrissingen, smartphone en spiegeltje belanden netjes in de handtas.

Het oog wil natuurlijk ook wat, dus aan die praktische kant koppelen we een modieus tintje. We gaan op zoek naar een handtas die in het oog springt. Heel wat vrouwen dromen dan ook van een echte designertas. Zo’n exemplaar van Chanel, Balenciaga of Louis Vuitton straalt klasse uit, de spreekwoordelijke kers op de taart zeg maar.

Een nogal dure kers, horen we je denken. Toegegeven, het is niet iedereen gegeven om bij elke outfit zo’n passende designertas te hebben. Toch kan ook jij een exemplaar voordelig in huis halen, zonder uitpuilend spaarvarken. Solden, outlets en stockverkopen bieden dé oplossing!

Voor je gaat shoppen...

Je hoeft er geen uitgebreide studie over te maken, maar toch denk je best even na over je aankoop. Die prachtige designertas is een kleine investering, je doet het best niet onbezonnen.

Waar wil je de tas vooral voor gebruiken? Volstaat een kleinere clutch om mee te pronken op feestjes of verkies je een handig, groter model voor elke dag? Volg je de laatste modegrilletjes met felle kleuren en opvallende prints, of gaat je voorkeur toch naar een degelijk, klassiek model dat de tand des tijds probleemloos doorstaat?

Een hoop vragen, maar ze helpen je wel op je zoektocht naar de perfecte tas. We vergeten bijna het belangrijkste. Koop geen tas omdat deze of gene er ook mee rondloopt, de designertas moet vooral bij jouw persoonlijkheid passen.

Designertas voordelig vinden

Solden

Je kunt natuurlijk altijd wachten op de solden om je slag te slaan. Grote merken geven al snel hoge kortingen. Krijg je 50% korting voor de designertas van je dromen, dan kan dat al serieus tellen.

De koopjes gaan echter maar twee keer per jaar door, in januari en juli. Je loopt bovendien het risico dat jouw droomtas niet meer voorradig is. Wacht je er liever niet op, geen probleem, andere oplossingen genoeg.

Naar de outlet!

Zowel on- als offline ga je lekker shoppen in een outlet. België heeft er eentje met Maasmechelen Village, net over de Nederlandse grens is het shoppen geblazen in Roermond Designer Outlet. Ze zien er net uit als een stad vol winkelstraten, maar dan wel met alleen maar outletshops. Vergeet ongezellige magazijnen met hopen outletspullen, dit is het nieuwe outletshoppen. Op tijd pauzeren bij een koffietje, ’s middags gezellig lunchen om daarna verder te flaneren van winkel naar winkel.

Gouden tip van Goedkoop.be

Wist je dat ook een outlet korting geeft tijdens de solden?

Bovenop de outletprijzen komen er extra voordelen. Wie kan wachten tot januari of juli en een designertas met nog meer korting wil, plant een bezoekje best dan.

De drukte neem je er dan wel bij, maar het scheelt een hoop in je portemonnee.

Ben je echt op zoek naar een bepaalde tas, zoek die dan eerst even online. Het spaart je een dagje Maasmechelen of Roermond uit, om nog maar te zwijgen van de ontgoocheling die je handig omzeilt. Jawel, ook het wereldwijde web heeft een voorraadje outlets voor je in petto. Een site als Yoox verzamelt het ene topmerk na het andere in de online rekken en heeft tegelijk een permanente uitverkoop lopen. Met een beetje geluk staat de designertas van je dromen er flink afgeprijsd.

Naast online outlets duikt her en der een nieuw online fenomeen op. Vroeger kon je wel eens je slag slaan tijdens een stockverkoop  - denk massa’s kleren en accessoires, hysterische vrouwen en veel duw- en trekwerk. Wel, die stockverkopen verplaatsten zich naar het wereldwijde web. Webshops als Vente-Exclusive of Zalando Lounge openen elke dag nieuwe verkopen van topmerken. De rode draad is uiteraard de ongeziene korting die je er krijgt.

Meestal krijg je pas toegang als je lid wordt. Er hangen geen voorwaarden aan vast, je schrijft je even in en klaar. Elke dag ontdek je welk merk in de kijker staat. Een beetje haast is er wel mee gemoeid, want op is op!

Huur je favoriet

We kennen allemaal ‘Louise from Saint-Louis’, de sympathieke assistente van Carrie Bradshaw in de eerste Sex and the City-film. Gek op mode van de grootste merken, maar met een te klein loon om haar favorieten naar haar kast te halen. Ze loste het zeer slim op en huurde nu en dan een andere designertas.

En jawel, ook jij kunt het perfect doen. De wind zat gelukkig goed, waardoor het fenomeen kwam overwaaien uit de Verenigde Staten. Voor een weekendje, week of maand huur je telkens weer een andere designertas, onder andere bij MonLuxe.com.

Een tweede leven

Terwijl outlets exemplaren uit voorbije collecties in hun rekken leggen, kies je bij tweedehandszaken – tegenwoordig iets hipper ‘vintage shops’ genoemd – een exemplaar dat al een geschiedenis met zich meedraagt.  Dames behandelen hun designertas met zorg, je koopt dan ook geen afgeleefde tas, maar een perfect onderhouden stuk. Net zoals bij de outletshops shop je bij online of offline adresjes.

Wat is jouw droomtas en waar tikte je hem goedkoop op de kop? We zijn razend benieuwd naar nog meer tips!

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.