Tanden bleken review: ik testte het BeConfident thuispakket! - Goedkoop.be

Getest: thuis tanden bleken met BeConfident

Yvonne
Door Yvonne
Laatste update op 0 reacties

Wittere tanden, wie wil ze nu niet? Een bezoekje aan de tandarts is vaak een hap uit je budget. Gelukkig kan dat veel goedkoper, namelijk met het thuispakket van beConfident voor €69,90. Hiermee maak je binnen enkele stappen je tanden heel wat tinten witter. Althans, dit is wat het belooft. Maar hoe werkt dit precies en wat is nu echt het resultaat? Vol spanning ging ik de uitdaging aan om dit zelf te ondervinden… Lees je mee?!

Allereerst wil ik je wat meer vertellen over de producten van BeConfident. Per toeval kwam ik voor slechts €69,90 de BeConfident Teeth Whitening Premium Kit tegen die je een wittere lach belooft. Wie zou voor deze mooie prijs geen wittere tanden willen? Toch stelde ik me een aantal vraagtekens bij de werking ervan. Daarom ging ik eerst maar eens op onderzoek uit.

De belofte

tanden bleken be confident getest teeth whitening premium kit

De Teeth Whitening Premium Kit is volgens BeConfident de beste en meest efficiënte methode om thuis je tanden te bleken. De behandeling duurt tien dagen en belooft je tanden tot zes tinten witter te maken. Bovendien is de behandeling pijnloos en nóg belangrijker, 100% veilig. Het product is peroxide-vrij, getest en goedgekeurd door tandartsen.

Let wel op als je kronen of veel vullingen hebt. Tandheelkundig werk wordt niet meegebleekt en het zou zonde zijn als je gebit een wirwar aan witte tinten wordt.

Ervaring van anderen

Het internet biedt heel wat meningen over BeConfident. Tot mijn verbazing vond ik voornamelijk positieve ervaringen! Waarom is iedereen zo positief over dit product? Vooral omdat het gemaakt is op basis van natuurlijke producten en het dus zo veilig in gebruik is. Daarnaast zijn de reacties over de werking ook positief.

tanden bleken be confident getest teeth whitening premium kit

Een greep uit de reacties

Betrouwbaar, effectief en veilig. (Tandenblekentop5.nl)

Nadat ik het twee weken iedere dag gebruikt had, ging ik naar de tandarts voor controle. Hij zei dat mijn tanden veel minder sporen van koffie en thee hadden. (Review op Teethwhiteningsreviews.com)

Normaal betaalde ik veel geld voor het bleken van mijn tanden, nu niet meer! Ik raad het product iedereen aan die stralende tanden wil. (Review op Amazon.com)

Het enige ‘nadeel’ dat ik kon vinden is dat de behandeling lang duurt in verhouding tot de meeste behandelingen op het gebied van tanden bleken. Dat komt omdat er geen ‘agressieve’ producten in de BeConfident Teeth Whitening Premium Kit zitten en het daardoor langer duurt om te werken. Wat mij betreft een nadeel dat gemakkelijk te overzien is.

Advies van de tandarts

Natuurlijk was ik ook wel benieuwd naar de mening van professionals. Zo vroeg ik me bijvoorbeeld af of het je glazuur kan beschadigen. Daarom won ik advies in bij een tandarts en vertelde hem over de ingrediënten van de thuisset. Ook nu hoorde ik geen negatieve verhalen en werd me verteld dat ik het gerust kon gebruiken (en als het mislukte mocht ik altijd langs komen om het te laten fixen ;-) ).

Daarnaast meldt BeConfident.be dat het product is getest en goedgekeurd door tandartsen. Natuurlijk kon ik ook niet anders dan toegeven dat als het product echt schadelijk zou zijn, het dan niet op de markt zou mogen zijn. Kortom, tijd voor de test!

De eerste keer…

tanden bleken be confident getest teeth whitening premium kit

Eerst moest ik het bijgeleverde bitje in water van 80 graden Celsius dompelen, indoen en naar mijn gebit vormen. Ook moest ik mijn tanden poetsen zonder tandpasta. Nu werd het tijd voor het echte werk. Met de bijgeleverde blauwe spuiten vulde ik het bitje. Hierna hield ik het bitje 15 minuten in. Moest je vroeger bij de tandarts wel eens fluorhappen? Hiermee is het vergelijkbaar.

Toen ik na 15 minuten het bitje verwijderde was ik lichtelijk in paniek, wat zou het resultaat zijn? Ik las dat je na de behandeling wat witte vlekjes op je tanden kon hebben, maar dat die binnen enkele uren weer zouden wegtrekken. Hier had ik echter geen last van. Verder gaven mijn tanden geen licht of waren ze ineens spierwit of iets dergelijks, ik had nog niet echt het idee dat ik verschil zag.

Herhalen, herhalen…

tanden bleken be confident getest teeth whitening premium kit

Ik deed de eerste behandeling voor het slapengaan, omdat je na de behandeling de eerste vier uur geen thee, koffie of andere gekleurde dranken mag drinken. Of je mag eten weet ik niet, daarom deed ik het voor de zekerheid niet.

Na de eerste behandeling poetste ik de volgende dag mijn tanden met de speciaal door BeConfident ontworpen tandpasta. Deze heeft een frisse smaak en beschermt je tanden na het bleken. Ook beschermt de tandpasta tegen verkleuring.

Daarnaast was het op deze tweede dag tijd voor herhaling van de behandeling. Je kunt het bitje gewoon hergebruiken. Het is de bedoeling dat je de bleekgel in totaal tien dagen gebruikt, maar als je sneller tevreden bent met het resultaat dan is eerder stoppen geen probleem.

Het resultaat

Tanden bleken getest beconfident premium white kit

Volgens de gebruiksaanwijzing verschilt het resultaat van persoon tot persoon en is dat onder andere afhankelijk van de verkleuring van de tanden en genetische bepalingen.

Voor mijzelf kan ik wel zeggen dat de Teeth Whitening Premium Kit resultaat geeft. Hoewel ik na dag één nog geen kleurverschil dacht te zien, voelden mijn tanden wel een stuk gladder dan daarvoor. Alsof ze net waren gepolijst bij de tandarts, heerlijk! Aan het eind van de behandeling (10 dagen later) dacht ik zelf te zien dat mijn tanden nét dat beetje witter waren. Van anderen kreeg ik echter geen opmerkingen dat ze er witter uitzagen, dus het is niet zo dat je tanden ineens spierwit worden. Wel kan ik me voorstellen dat als je echt heel veel aanslag op je tanden hebt, dat het verschil van voor en na de behandeling groter is.

Tanden bleken getest BeConfident Premium kit white

Verder voelt de behandeling gewoon fris en zijn er geen bijwerkingen opgetreden. Ik zou het product daarom zeker aanraden voor iedereen die zijn of haar gebit een frisse oppepper wil geven. Hou je van een fris gebit, alsof je net terug bent van de tandarts? Maak het gebruik van BeConfident dan onderdeel van je levensstijl en geniet elke dag van een gebit dat voelt alsof het net gepolijst is! :-) Ik ga het in ieder geval nabestellen om het nog eens te gebruiken!

Daarnaast is de tandpasta die je erbij geleverd krijgt ook fijn om te gebruiken. Al met al ben ik heel tevreden met de producten van BeConfident en ben ik blij dat ik het getest hebt. Het werkt perfect om je tanden net dat beetje witter en frisser te maken. Je laat je tanden weer stralen!

Heb je zelf ervaring met BeConfident of een andere manier/product voor het bleken van tanden? Ik ben benieuwd en vind het leuk als je je ervaring hieronder deelt in een reactie :-) !

Gouden tip van Goedkoop.be

Enthousiast over BeConfident? Ontdek dan hier alle producten en laat jouw tanden weer stralen! De BeConfident Teeth Whitening Premium koop je al voor €69,90, maar ook witmakende tandpasta en gebitsbeschermer koop je voordelig bij BeConfident.

Over de auteur

Yvonne

Het is altijd fijn om interesses te combineren. Aan mijn passie voor beauty en lifestyle hangt best een flink prijskaartje. Gelukkig ontdek ik ook steeds de hoogste kortingen en codes, zodat ik dat trendy paar schoenen, fijn dagje wellness of de nieuwste nagellak toch voordelig koop. Vind je op Goedkoop.be niet meteen een code voor Sarenza, Albelli of een andere webshop? Spreek me even aan, ik ga voor je op zoek.

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.