Baby verzorgen: zo koop je altijd de goedkoopste luiers! - Goedkoop.be

Pamper je kind; dit is waar je de goedkoopste en beste luiers vindt!

Door
Laatste update op 0 reacties

Ben je op zoek naar de beste bescherming voor je baby? Een comfortabele en zachte luier is dan zeker van belang. Daarnaast is het natuurlijk ook wel fijn om een beetje op de centjes te kunnen letten. Per jaar gaan er namelijk heel wat luiers doorheen, dus alle bespaarde euro’s zijn mooi meegenomen.

Omdat er zo veel keuze is, kan het wellicht lastig zijn de juiste en goedkoopste variant luier te kiezen. Goedkoop.be zet er daarom een paar op een rijtje. Afhankelijk van jouw voorkeuren en je budget, kies je de luiers die het meest geschikt zijn!

 

Kleine grootverbruikers

Het opvoeden van je kindje is beslist geen goedkope zaak. Er komt namelijk ontzettend veel bij kijken! Een grote kostenpost die bij de opvoeding komt kijken, is de aanschaf van luiers. In de eerste drie tot vier jaar is je baby natuurlijk nog niet zindelijk en draagt je kleine boef een luier. Het is belangrijk dat je een goede keuze in luiers maakt, passend bij jouw baby en zijn of haar leeftijdscategorie. Een te grote of te kleine luier kan namelijk veel narigheid veroorzaken, voor zowel je baby als voor jouzelf.

Elke baby heeft een luier nodig. Maar waar te beginnen? Wel, bij de zogenaamde ‘Newborn’ luiers. Daarna gebruik je de meegroeiluiers en later worden er vooral luierbroekjes aangetrokken. Door de absorberende banen in een luier, kan het vocht gelijkmatig worden verdeeld en wordt de ontlasting gescheiden gehouden van de gevoelige huid van je kindje.

Dikke baby’s, kleine baby’s, grote baby’s, beweeglijke peuters… Luiers worden in diverse maten en uitvoeringen gemaakt. Je kiest op basis van gewicht, merk en/of type luier. Bij bijvoorbeeld Pampers, één van ’s werelds bekendste luiermerken, staat altijd duidelijk op de verpakking aangegeven voor welke gewichtsklasse en/of leeftijdscategorie de Pamper geschikt is.

Neem eens een kijkje in het ruime bol.com assortiment. Hier vind je namelijk enorm veel keuze aan luiers, ook in voordeelverpakkingen.

Gouden tip van Goedkoop.be

Huggies, Pampers, Bambo, Active fit, New born, voordeelverpakkingen… Bij Drogisterij.net kies je uit een gigantisch aanbod luiers. En dat aan super scherpe prijzen. Dus heb je een nieuwe voorraad nodig? Klik hier op de button en bestel direct bij Drogisterij.net!

Tip van de (s)luier: zo koop je goedkope luiers

Zeker in het eerste jaar van je kindje vliegen er tot wel 7 luiers per dag doorheen! Even een snel rekensommetje; 7 x 7 dagen in de week = 49. Een gemiddelde luier kost €0,30 cent. Dus €0,30 cent x 49 = €14,70 per week. Per maand ben je om en nabij €63 kwijt. Best wel wat. Dat kan gelukkig een stuk goedkoper.

Hoe kan dit dan goedkoper? Door slim inkopen te doen. Naast de bekendere merken zoals Pampers, Huggies en Bumblies, kun je natuurlijk ook voor goedkopere opties gaan. Denk eens aan de huismerken van je favoriete supermarkt of drogisterij. Je kunt op die manier ontzettend veel besparen op luiers. Bestel je bovendien luiers van het huismerk in de aanbieding, dan kost het je nog minder. Kruidvat, bol.com, Drogisterij.net, Wehkamp, pinkorblue…. Er is altijd wel ergens een aanbieding. Belangrijk is het om te vergelijken en de meest gunstige aanbieding eruit te pikken.
Zo houd je ook nog eens geld over om andere leuke dingen te ondernemen. Want zeg nou zelf, luiers zijn natuurlijk niet je meest favoriete uitgave!

Nog een manier van slim inkopen doen; de bulkverpakkingen. Een maandbox, die vaak 100 tot 200 luiers bevat, is meestal een pak voordeliger. Je bestelt één keer al je luiers voor een hele maand. Let bij de aankoop van een maandbox er wel op dat je kindje nog een tijdje deze maat draagt.

Aanvullende producten

Bij de verzorging van de kleine telg komt meer kijken dan alleen de ‘standaard’ luier. Wat te denken van zwemluiers? Super handig tijdens een leuk spettermiddagje in het zwembad of op vakantie in de zomer. Ook billendoekjes zijn niet weg te denken bij de verzorging van je kindje. Net zoals bij de ‘gewone luier’ geldt hierbij; vergelijk je rijk. Zet de prijzen van bulkverpakkingen op een rijtje en bekijk alle aanbiedingen op internet. Sla op het juiste moment je slag en je ziet dat er heel wat voordeel te halen valt!

Ben je bijna door de vochtige doekjes heen? Klik snel door en bestel hier bij pink or blue voordeelverpakkingen met interessante korting.

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.