Center Parcs vroegboekkorting en meer voordelen - Goedkoop.be

Slim boeken = korting pakken bij Center Parcs

Door
0 reacties

Een ontspannende vakantie te midden van het groen, of dicht bij zee of meer, met familie, vrienden of lekker met zijn tweetjes... Center Parcs heeft alle troeven in handen om je een onvergetelijke tijd te bezorgen.

Hoe zit het nu echter? Ben je in een vakantiepark goedkoper uit dan in pakweg een particulier gehuurd vakantiehuis? Goedkoop.be ging op onderzoek en stelde al snel vast dat je bij Center Parcs van verschillende permanente kortingen geniet. Om nog maar te zwijgen van alle voorzieningen, zoals een supermarkt, subtropisch zwemparadijs en restaurantjes, die voor een comfortabel verblijf zorgen.

Boek onmiddellijk een voordelig verblijf bij Center Parcs!

Hoe vroeger je boekt, hoe meer korting

In tegenstelling tot andere vakantieaanbieders beperkt Center Parcs de vroegboekkortingen niet tot een bepaalde periode. Je profiteert er het jaar rond van kortingen. Het principe is simpel: hoe vroeger je boekt, hoe hoger de korting.

Zo loopt je voordeel al snel op tot 20%:

  • 20%: boek meer dan 6 maanden voor aankomst
  • 15%: boek meer dan 4 maanden voor aankomst
  • 10%: boek meer dan 2 maanden voor aankomst

Klik hier om de vroegboekkortingen van Center Parcs te bekijken!

Dat is nog niet alles. Center Parcs doet er drie gratis activiteiten bovenop, een cadeautje ter waarde van €30. En daar bovenop krijg je nog eens een GRATIS voorkeursligging van jouw cottage. Minimaal 2 maanden vooraf boeken heeft dus zeker voordelen!

  • Voorkeursligging: vroege boekers bepalen zelf de ligging van hun cottage. Liefst in een rustig uithoekje van het park? Liever dichtbij alle voorzieningen zoals de Market Dome? Of aan het meer, met een subliem uitzicht? Aan jou de keuze!
  • Drie activiteiten of services naar wens: een bezoekje aan het solarium, een ponyritje voor de kinderen, een huifkartocht, waterfietsen...Voor ieder wat wils.

Nog meer voordeel!

De vroegboekkorting is mooi meegenomen. Net als je denkt dat je zo wel voordeel genoeg hebt, komt Center Parcs met nog meer korting op de proppen.

Reist er iemand mee jonger dan 13 of ouder dan 55? Klein vreugdedansje, want zo profiteer je van de familie- of 55+ korting. Die bedraagt niet langer 15%, maar wel 20%! Zet nog maar een extra vreugdepasje, want deze korting is cumulatief. Een duur woord om uit te drukken dat het geen of-ofverhaal is, maar en-en. Je combineert de vroegboekkorting met deze korting, voor nog meer voordeel.

Vind de beste deal

We hechten veel belang aan de kleine lettertjes. Een korting mag er nog zo geweldig uitzien, hoe zit het met de addertjes onder het gras? Wel, Center Parcs vermeldt de voorwaarden er netjes bij, niet eens in superkleine lettertjes. Handig en duidelijk!

Zo is de familie- en 55+ korting niet geldig in de schoolvakanties. Jammer natuurlijk voor gezinnen die alleen tijdens vakantieperioden op reis kunnen. Toch slaag je erin om ook in de schoolvakantie de beste deal te boeken.

Hoe? De rustigere momenten zijn vanzelfsprekend ook de iets goedkopere periodes. Het eerste en laatste weekend van een schoolvakantie bijvoorbeeld. Kies slim, je bespaart en geniet van extra rust.

Extra bespaartips

Niet alleen door bovenstaande kortingen bespaar je op je vakantie. Door slim te kiezen bespaar je extra op je verblijf. We sommen het graag even voor je op:

Welk park?

Elk park van Center Parcs krijgt een aantal ‘birdies’ volgens het comfort en de voorzieningen. Zo betaal je wat minder in eentje met drie birdies dan in de meer luxueuze versie met vijf birdies.

Gouden tip van Goedkoop.be

Nieuw: Flexibele verblijfsduur

Center Parcs heeft iets nieuws voor je in petto: de flexibele aankomsten. Waar je voorheen moest kiezen tussen weekend, midweek of week met vaste aankomstdata, kun je voortaan veel meer variëren.

Voortaan kun je elke dag aankomen vanaf 15 uur. Vertrek van maandag tot en met zaterdag is voorzien tot 10 uur, op zondag tot 12 uur. Je geniet wel nog van alle parkfaciliteiten op de dag van vertrek.

Ontdek nu alles over de flexibele aankomstmomenten bij Center Parcs en boek je vakantie nog meer op jouw maat!

Welke accommodatie?

Center Parcs heeft cottages beschikbaar naar ieders wensen. Zo kies je tussen Comfort, Premium, VIP of Exclusive, telkens met wat meer voorzieningen en comfort, waar een verschillend prijskaartje aan vasthangt. Volstaat een Comfort Cottage, dan hou je weer wat budget over voor een extra etentje, of te gekke activiteit.

Hoe lang?

Een week Center Parcs of een extra lang weekend betekent geen lege portemonnee. Wil je bijvoorbeeld een extra dagje blijven? Dan betaal je ook echt alleen voor die extra dag. Je zit dus bij Center Parcs niet vast aan de 'standaard dagen' van ma-vr en vr-ma, maar komt en vertrekt wanneer jij dat wilt!

Wil je bijvoorbeeld een extra lang weekend, dan stelt Center Parcs je een laag tarief voor, om al op donderdag aan te komen, of pas op dinsdag te vertrekken.

Wat valt er te beleven?

Eén van de grootste voordelen van een Center Parcs-vakantiepark is ongetwijfeld het ruime aanbod. Je hebt er een supermarkt dichtbij, restaurantjes en cafés, de Aqua Mundo voor waterpret, 1001 activiteiten voor jong en oud. Kortom, je hoeft je geen seconde te vervelen. Hou je meer van de rust in je cottage, dat kan perfect. Elke cottage ligt midden in het groen, afgeschermd van buren en passanten.

Profiteer nu van alle kortingen bij Center Parcs!

Ziezo, nu ben je op de hoogte van alle kortingen en andere voordelen bij Center Parcs. Wil je ook wel eens in een van de parken met vakantie? Wij wensen je alvast veel plezier!

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.