De voordelen van een lening van Paribas - Goedkoop.be

De voordelen van een lening van Paribas 

Eveline
Door Eveline
0 reacties

Heb jij je oog laten vallen op die prachtige nieuwe elektrische auto of wil je investeren in je koopwoning door te kiezen voor verduurzaming van je huis? Of misschien wil jij wel een prachtige wereldreis maken of is het noodzakelijk om je woning te verbouwen en aan te passen aan je huidige behoefte, zoals een aangepaste badkamer of het verplaatsen van je slaapkamer naar de beneden verdieping.

Wat je ideeën en dromen ook zijn, je kunt er ongetwijfeld wel wat financiële steun bij gebruiken. Het is dan goed om je eens te verdiepen in de mogelijkheden van een lening.

Dat een lening geld kost, weten we bijna allemaal wel. Maar dat het je helemaal niet zo veel extra hoeft te kosten en welke mogelijkheden er allemaal zijn, daar kun je waarschijnlijk wel wat hulp bij gebruiken. Paribas begrijpt dat en stelt daarom hele heldere informatie beschikbaar over haar leningen zodat je precies weet waar je aan toe bent. Wij zetten de drie belangrijkste voordelen van een BNP Paribas lening voor je op een rij.

voordeel 1: eenvoudige en transparante informatie

Ken je dat gevoel dat je een stuk tekst leest op een website of een folder, maar dat je eigenlijk nog steeds niet begrijpt wat er staat? Dit is vaak bij overheidsinstanties, bedrijven of banken het geval. Maar niet bij Paribas! Je kunt in een oogopslag zien wat voor leningen zij aanbieden, wat de looptijd is en wat de rente is die je daarover betaald.

Op de website hebben zij ook handige rekentools waarbij je gemakkelijk kunt berekenen wat geld lenen in jouw specifieke situatie kost en hoeveel geld je eigenlijk kunt lenen op een verantwoorde manier. Zo kun je een weloverwogen keuze maken voor een lening en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. Wel zo prettig!

voordeel 2: een voordelige keuze voor een persoonlijke lening

Als je wat research doet op het internet of bij verschillende banken over welke soorten leningen er zijn, dan kom je grofweg op twee soorten uit. Je kunt kiezen voor doorlopend krediet of voor een persoonlijke lening. Bij BNP Paribas is er bewust gekozen voor het aanbieden van een persoonlijke lening en niet voor doorlopend krediet.

Bij een persoonlijke lening stel je een leendoel vast en spreek je een vast bedrag af dat je wilt lenen. Zo heb je vanaf het begin van de lening direct inzicht over hoeveel geld je gaat lenen, hoeveel dat in jouw situatie kost en wanneer je klaar bent met het aflossen. Het grote voordeel is dat dit vaak een stuk goedkoper is en het biedt je meer duidelijkheid.

voordeel 3: ook voor ouderen beschikbaar!

Over het algemeen genomen is het vaak lastiger om een lening af te sluiten na je 60ste levensjaar. Dat ligt aan de levensverwachting en aan het feit dat je waarschijnlijk bijna met pensioen zult gaan rond die periode. Paribas vindt dat een ouderwetse gedachte en heeft juist een oplossing voor de oudere doelgroep. De levensverwachting gaat immers al tijden ieder jaar omhoog en we worden juist steeds gezonder en welvarender. Daarom biedt Paribas ook de mogelijkheden voor een persoonlijke senior lening of een persoonlijke perspectief lening.

Hoeveel je kunt lenen hangt af van je persoonlijke situatie. Hoeveel inkomen je hebt, hoe hoog je pensioen is en of je een huur- of koophuis hebt. Dat geldt overigens voor iedereen die wilt lenen. Dit bereken je gemakkelijk zelf via de website of je kunt natuurlijk altijd langs bij de bank zelf. De mogelijkheden zullen je verrassen!

Over de auteur

Eveline

Ik ga voor jullie graag op zoek naar niet-alledaagse deals. Wanneer ik niet achter mijn computer zit om jullie de beste kortingen te kunnen voorschotelen, beklim ik waarschijnlijk ergens een rotswand of verover ik een gevaarlijk uitziende berg. Ik denk dat jullie het allemaal met me eens zijn: of we het nu hebben over kortingen of bergen, hoe hoger hoe beter!

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.