3 gratis cryptokaarten waarmee je heel eenvoudig cashbacks scoort - Goedkoop.be

3 gratis cryptokaarten waarmee je heel eenvoudig cashbacks scoort

Richard
Door Richard
0 reacties

Er komen steeds meer cryptokaarten op de markt. Dit zijn debet- of kredietkaarten die gekoppeld zijn aan een wallet en die je toestaan om in de winkel met cryptomunten te betalen. Niet alleen is het een handige manier om je cryptomunten uit te geven, maar bovendien zijn er vaak ook allerlei deals en voordelen aan verbonden. Denk bijvoorbeeld aan lucratieve cashbackdeals waarmee je Spotify-abonnement wordt terugbetaald. We gingen op zoek naar gratis cryptokaarten die mooie voordelen opleveren en vonden er drie die we je niet willen onthouden.

Kredietkaart van Crypto.com

Crypto.com is een cryptocurrencybedrijf dat financiële diensten aanbiedt. Zo is het mogelijk om via de website en de app cryptomunten te kopen en te verkopen. Het gaat daarbij niet alleen om populaire cryptomunten als Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH), maar ook om minder bekende cryptomunten als UNUS SED LEO (LEO) en PancakeSwap (CAKE). Voor het uitvoeren van transacties dien je zoals bij andere platforms fees te betalen. Voor het betalen van deze transacties kun je de cryptomunt van Crypto.com gebruiken, de zogeheten Cro coin (CRO). Deze Cro coin is niet gewoon een muntje, maar behoort tot de top twintig grootste munten als het op de beurswaarde (marketcap) aankomt.


Het bedrijf is echter meer dan alleen een exchange, want met verschillende extra diensten wil het de transformatie naar een crypto-economie versnellen. Daarom biedt het onder meer de kredietkaart Crypto.com aan. Deze kredietkaart is in verschillende uitvoeringen te verkrijgen. Het grote voordeel van deze cryptokredietkaart is dat je cryptomunten kan staken. Hierdoor verdien je rente op je cryptomunten, zoals dat bijvoorbeeld bij een spaarboekje het geval is. Alleen ligt deze rente veel hoger dan wat je van je huisbank gewend bent. Ook geniet je van allerlei cashbackdeals, bijvoorbeeld bij Expedia, Netflix en Amazon Prime. Houd er wel rekening mee dat enkel de kaart Midnight Blue, waarbij de cashbacks 1% bedragen, echt gratis is. Bij de lucratievere kaarten dien je steeds CRO-coins te staken.

Binance Visa Card

Een andere veelgebruikte cryptokaart is de Binance Visa Card van Binance, een crypto-exchangeplatform van een van de rijkste mensen ter wereld. Binance heeft al veelvuldig bewezen een betrouwbare exchange te zijn en staat je via de cryptokaart toe om onder meer met Bitcoin en Ethereum te betalen, hoewel er natuurlijk nog een hele rist aan andere munten worden ondersteund. Bovendien geniet je net als bij de kredietkaart van Crypto.com van lucratieve cashbackdeals. De cashbackdeals variëren van 1 tot 8%. De Binance Visa Card wordt volledig gratis aangeboden.

Swipe

Swipe werkt nauw samen met Binance en biedt verschillende cryptokaarten aan. Ook bij deze cryptokaarten geniet je van cashbackdeals. De hoogste cashbackdeals krijg je bij de premiumkaarten, bij de gratis cryptokaart zijn de cashbacks tot 1% beperkt. Er zijn wel een aantal heel interessante voordelen aan deze betaalkaarten gekoppeld. Net als bij de betaalkaarten van Crypto.com krijg je bijvoorbeeld je Spotify-abonnement terugbetaald. Dit is zelfs het geval bij de gratis kaart. Bij de premiumkaarten zijn er soortgelijke deals voor onder meer Apple Music, Starbucks en Netflix.

 

Over de auteur

Richard

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.