Goedkope iPhone los kopen? Dit zijn de laagste prijzen… - Goedkoop.be

Met deze tips bespaar jij op de prijs van je losse iPhone toestel!

Yvonne
Door Yvonne
Laatste update op 0 reacties

Als je een echte Applefan bent dan weet je allang hoe fijn iPhones zijn. Je zult waarschijnlijk ook op de hoogte zijn van het prijskaartje dat hieraan hangt. Maar wist je dat het je tot honderden euro’s kan schelen als je wat onderzoek doet naar het goedkoopste iPhone toestel? Wij helpen je alvast op weg!

Een veelgemaakte afweging bij het kopen van een telefoon is het los kopen van je toestel tegenover het nemen van een abonnement. Waarschijnlijk ben je al snel geneigd om te denken dat een combideal beter voor je uitpakt. Dit hoeft echter niet altijd zo te zijn.

Heb jij nog een abonnement lopen, dat je voor een voordelige prijs over kunt zetten naar een ander toestel? Dan is dat zeker het overwegen waard!

iPhone los toestel kopen

Hoewel alle iPhones een soortgelijke uitstraling hebben, zijn er toch heel wat verschillen tussen de modellen. Dit zit hem natuurlijk vooral in de kwaliteit: nieuwe modellen zijn telkens net iets beter dan de voorgaande. Dat wil zeker niet zeggen dat een ouder toestel niet voor jou geschikt is.

Wil je een los iPhone toestel kopen? Vooral bij oudere modellen kunnen de prijzen per aanbieder sterk variëren. We geven je daarom graag een richtlijn per model. De prijzen zijn overigens verkregen in mei 2018 en gaan dus in de toekomst alleen nog maar zakken. Zie je een los toestel ver boven deze richtprijs? Zoek dan zeker verder bij een andere aanbieder!

Embed code
iphones vergelijken
Model Richtprijs
iPhone 5 (sept, 2012) €149
iPhone 5S (sept, 2013) €179
iPhone 5C (sept, 2013) €206
iPhone 6 (sept, 2014) €249
iPhone 6 Plus (sept, 2014) €399
iPhone 6S (sept, 2015) €269
iPhone 6S Plus (sept, 2015) €511
iPhone SE (maart, 2016) €288
iPhone 7 (sept, 2016) €572
iPhone 7 Plus (sept, 2016) €689
iPhone 8 (sept, 2017) €719
iPhone 8 Plus (sept, 2017) €843
iPhone X (nov, 2017) €1031

 

Let op, in de prijzen is geen rekening gehouden met kleur of de grootte van het geheugen. Bij het kiezen van een andere kleur of een groter aantal GB, zal de prijs mogelijk stijgen.

Welk model is voor mij geschikt?

Welk iPhone model het beste bij je past is natuurlijk een lastige vraag om te beantwoorden. Vraag jezelf vooral af waar je het toestel voor gebruikt.

iphones

Je kunt je vast voorstellen dat een iPhone van jaren oud minder functies en snelheid heeft dan de nieuwste modellen.

Ben je bijvoorbeeld vooral iemand die appt, belt en af en toe een fotootje maakt, dan kan een ouder model prima dienst voor je doen. Moet je veel downloaden, kijk je films, luister je veel muziek en gebruik je veel apps. Dan is een nieuwer model uiteraard aan te raden.

Refurbished versus nieuw

Wil je graag een nieuwer model, maar laat je portemonnee dit niet toe? Ook dan is er een oplossing! Kies dan voor een losse refurbished iPhone.

Wat is refurbished?
Niet bekend met het fenomeen refurbished toestel? Dit betekent dat het product eerder in gebruik was, bijvoorbeeld in het bedrijfsleven of als showroommodel. Het betreffende toestel wordt volledig gecontroleerd en krijgt een opknapbeurt. Daarna worden de toestellen met hoge korting verkocht. Je hoeft niet bang te zijn dat je ‘een tweedehands toestel’ koopt waarmee je risico loopt. Op refurbished apparatuur zit namelijk gewoon garantie!

Om je inzicht te geven in het prijsverschil van refurbished versus nieuw, geven we je graag een paar voorbeelden.

  • De nieuwste iPhone X koop je refurbished voor zo’n €969, dat scheelt je een kleine honderd euro met de nieuwprijs.
  • Bij wat oudere modellen is het verschil nog groter. Zo haal je een refurbished iPhone 6 in huis voor zo’n €199, dat scheelt de helft met de huidige nieuwprijs!
  • Hele oude modellen, zoals de iPhone 4 en 4S, zijn nieuw bijna niet meer te verkrijgen. Refurbished zijn ze al voor jou vanaf €65.

Of refurbished of nieuw je voorkeur geniet is uiteraard geheel aan jezelf. Wat je ook kiest, zorg altijd dat je koopt bij een bedrijf dat je vertrouwt en lees altijd goed de garantievoorwaarden na. Vergelijk de prijzen, zodat je niet meer betaalt dan nodig!

Zo, met deze tips heb jij de goedkoopste iPhone zo gevonden. Wij wensen je alvast veel plezier met je aankoop.

Over de auteur

Yvonne

Het is altijd fijn om interesses te combineren. Aan mijn passie voor beauty en lifestyle hangt best een flink prijskaartje. Gelukkig ontdek ik ook steeds de hoogste kortingen en codes, zodat ik dat trendy paar schoenen, fijn dagje wellness of de nieuwste nagellak toch voordelig koop. Vind je op Goedkoop.be niet meteen een code voor Sarenza, Albelli of een andere webshop? Spreek me even aan, ik ga voor je op zoek.

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.