Korting HEMA voor Pasen: zoek de paaseieren en krijg korting - Goedkoop.be

Paaseieren zoeken en korting scoren: het HEMA paasspel

Door
Laatste update op 0 reacties

Wees er als de paashaas bij en doe mee aan HEMA’s grootste paasei zoektocht. De familie Paashaas heeft 5 paaseitjes verstopt op Hema.be. Vind jij ze alle vijf op de webshop? Dan ontvang jij €5 korting je op je online bestelling! Wij geven je in dit artikel tips waar je de vijf paaseieren kan vinden.

Speciaal voor deze actie heeft HEMA de familie Paashaas gevraagd om te helpen met het verstoppen van alle eitjes. Met 700 winkels in 7 landen én een webshop was het een zeer groot karwei, maar met de hulp van de familie hebben ze het gered! Heb jij de familie Paashaas al ontmoet?

Laten we beginnen met een algemene tip. Je zoekt snel op Hema.be door alle categorieën met de blauwe knop ‘categorie kiezen’ aan de linkerkant van de pagina. Ook staan er helemaal bovenin op de pagina nog de categorieën ‘cadeaus’ en ‘Pasen’. Vergeet hier ook niet te kijken tijdens je zoektocht! Zit je in de goede categorie? Dan zie je jouw paaseitje meteen staan! Je hoeft niet alle pagina’s of producten te bekijken om je eitjes te vinden.

Tip 1: buitenspeelgoed

Bij de familie Paashaas vinden ze het fantastisch om buiten te spelen. In de lente schijnt de zon weer vaker en worden de temperaturen aangenamer. Vooral de kinderen zijn grote fans van het HEMA buitenspeelgoed. Het speelgoed van HEMA is speciaal voor de kids gemaakt: veilig, maar er valt een hoop plezier aan te beleven. Zandvormen om lekker in het zand te spelen, een bellenblaas… HEMA heeft heel wat leuks waar jouw kleintje zich mee kan vermaken. Heb jij jouw eerste paaseitje al gevonden? Klik dan op het eitje om hem in je mandje te leggen.

Tip 2: babykleding

Heb je al bedacht wat jij en de kinderen aantrekken met Pasen? Bij HEMA hebben ze prachtige baby- en kinderkleertjes. Een net pakje of iets waarin ze comfortabel kunnen spelen, en dat allemaal voor een voordelige prijs! Heb je trouwens de rompers in alle leuke kleurtjes al gezien? Zitten er al twee paaseitjes in je mandje? Op naar de volgende tip!

Tip 3: slaapkamer

Een goede nachtrust vinden we allemaal belangrijk. In het weekend lekker lang in bed blijven liggen, een ontbijtje op bed, even bijtanken van een lange week… Wie wil dat nou niet? We vinden het ook belangrijk dat onze slaapkamer er goed uitziet, daar heeft HEMA allerlei leuke items voor! Wat dacht je van hoeslakens in leuke kleurtjes en printjes, een zacht hoeslaken of een comfortabel kussen. Heb je eitje 3 gezien? Op naar de volgende!

Tip 4: kinderfeest

Bij de familie is het feest! Er is iemand jarig en dus moet er een kinderfeestje worden georganiseerd. Om het kinderfeestje leuk aan te kleden vind je bij HEMA ballonnen en slingers in de meest gekke kleuren. De tafel dek je met wegwerpservies, de kids mogen lekker alles vies maken. Heb je geen zin of tijd om zelf aan de slag te gaan voor de traktaties? Ook deze vind je bij HEMA! Je bent er bijna, je hoeft nog maar één paaseitje te zoeken!

Tip 5: Pasen

Speciaal voor Pasen heeft Hema een categorie ingedeeld met alle producten van het paasassortiment. Je vindt hier alle (echte) paaseieren in verschillende lekkere smaken. Versier je huis en tuin met de prachtige paasdecoraties of paasknutsels. Voor echte paassferen kleed je ook de eettafel mooi aan binnen het paasthema.

Heb jij alle paaseitjes gevonden? Gefeliciteerd! Om jouw harde werk te belonen krijg je van HEMA €5 korting op je online bestelling.  Ben je nog niet uitgezocht? Dan begin je toch nog een keer met de paasei zoektocht?!

Vrolijk Pasen!

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.