Met korting naar het Autosalon 2020 - Goedkoop.be

Met korting naar het Autosalon 2020 

Eveline
Door Eveline
Laatste update op 0 reacties

Benieuwd naar de nieuwste automodellen en technische snufjes die het komend jaar gelanceerd zullen worden? Wil je een nieuwe auto aanschaffen, of wil je vooral dromen en de mooiste auto’s van de wereld van dichtbij bewonderen? Dan moet je zeker een bezoek brengen aan het Autosalon in Brussel, met 100.000 m2 aan pracht en praal de grootste autoshowroom van het land!

Dit jaar vindt 98ste editie van Brussels Motor Show voor auto’s plaats van 10 tot en met 19 januari. Alle Europese automerken zijn aanwezig en ze laten er hun nieuwste modellen zien aan het grote publiek. Beleef een unieke dag met vrienden en familie en geniet van al het moois dat de show te bieden heeft. Koop nu je tickets eenvoudig en goedkoop online en mis dit evenement niet!

Auto’s van de toekomst

Hoewel elektrisch rijden steeds populairder wordt en er meer automerken zijn die zich hierin verdiepen, zijn auto’s op diesel en gas voorlopig nog niet weg te denken. Op het autosalon kom je alles te weten over het nieuwe elektrische rijden, over hybride wagens en over rijden met een gastank. Ontdek de motortechnologie achter deze verschillende manieren van autorijden en leer meer over het rijden van de toekomst: in auto’s op waterstof!

Dream Cars

Wil je nog verder dromen? Dan is de Dream Cars Expo van het Autosalon echt een must. Je kunt hier auto’s bewonderen die alleen betaalbaar zijn voor de rich and famous op deze wereld. Denk aan topmodellen van Aston Martin, Rolls-Royce, Lamborghini, Porsche en Bentley. Het is voor de meesten helaas onbetaalbaar, maar ieder jaar weer is het heerlijk om te zien wat voor fraais er allemaal te koop is op dit moment. 

Praktische informatie

Het Salon vindt plaats in Brussels Expo en is heel eenvoudig bereikbaar met het openbaar vervoer. Je kunt er ook zelf met de auto heengaan , maar weet dan dat een parkeerticket 10,00 euro per dag kost. De tentoonstelling is dagelijks geopend van 10.30 uur tot 19.00 uur. Op 10, 13 en 17 januari vinden er nocturnes plaats en is de expositie tot 22.00 uur te bezoeken.

In Brussels Expo vind je verschillende eet- en drinkgelegenheden, waar je na een bezoek aan de expositie even rustig kunt uitblazen en een hapje kunt eten. Voor personen met een beperkte mobiliteit zijn er aanpassingen verzorgd in het gebouw. Kijk voor meer informatie over het evenement op www.autosalon.be, zodat je altijd goed voorbereid op weg gaat!

Goedkoop naar het Autosalon

Het is mogelijk om goedkoper naar het Autosalon te gaan. Zo is het in de meeste gevallen een stuk voordeliger om je tickets vooraf online te kopen. Op dinsdag, woensdag en donderdag kun je het goedkoopst naar het Salon met een Midweek-ticket. Ga je met meerdere personen? Kijk dan of een groepskaart gunstig is voor jullie gezelschap. Verder zijn er uiteraard diverse kortingsacties op internet, waarmee je voor minder geld een ticket kunt scoren. 

Het is zelfs mogelijk om gratis tickets te scoren. Heb jij plannen om een nieuwe auto aan te schaffen? Ga snel eens langs bij je autodealer. De kans is groot dat hij je gratis tickets geeft om de verschillende modellen op het Salon te vergelijken! Je kan ook je kans wagen via een van de wedstrijden op de Autosalon Facebook pagina. Succes en veel plezier!

Over de auteur

Eveline

Ik ga voor jullie graag op zoek naar niet-alledaagse deals. Wanneer ik niet achter mijn computer zit om jullie de beste kortingen te kunnen voorschotelen, beklim ik waarschijnlijk ergens een rotswand of verover ik een gevaarlijk uitziende berg. Ik denk dat jullie het allemaal met me eens zijn: of we het nu hebben over kortingen of bergen, hoe hoger hoe beter!

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.