Dagen aftellen én korting met adventskalender Goedkoop.be - Goedkoop.be

Aftellen naar kerst met Goedkoop.be adventskalender: elke dag nieuwe korting!

Door
0 reacties Meer Kerst

December is misschien wel de gezelligste periode van het jaar, maar mogelijk ook de duurste. Cadeautjes voor familie en vrienden, een feestelijke outfit, lekker eten en drinken, het is alles bij elkaar stiekem nog een hele uitgave. Alle korting is dan mooi meegenomen.

En voor die korting en bespaartips zit je, zoals je wellicht weet, bij Goedkoop.be aan het juiste adres. In deze decembermaand helemaal, want we hebben iets heel leuks voor je in petto. Wat dat is? Dat lees je allemaal hieronder. We kunnen wel alvast verklappen dat het te maken heeft met heel veel voordeel scoren.

Aftellen naar Kerstmis én korting scoren!

Om samen naar de gezellige kerstdagen af te tellen en je tegelijkertijd te helpen besparen op al je feestinkopen, hebben wij de Goedkoop.be adventskalender voor je samengesteld. Geen adventskalender zoals je die kent, van bijvoorbeeld Rituals, LEGO of een kalender met chocolaatjes, nee daar lijkt onze kalender niet op. Deze kalender is gevuld met heel veel korting.

Wat die korting precies is, van welke aanbieder of waar die korting geldig is, dat blijft nog eventjes geheim. Tot de dag waarop het deurtje opengaat, blijft het allemaal één grote verrassing. Doe jouw feestinkopen met korting en pik al het voordeel mee dat hier in de adventskalender verstopt zit.

Ben je nu super nieuwsgierig? Sta je te trappelen van ongeduld en kun je eigenlijk niet wachten tot 1 december om het eerste vakje te openen? Nou vooruit dan, we zijn de beroerdste niet. We geven je hier een tipje van de sluier. Van 1 december tot en met 24 december kun je onder andere bij de volgende aanbieders een interessant extraatje verwachten:

  • Coolblue
  • Euroflorist
  • Tadaaz
  • YourSurprise
  • HelloFresh

Wil je er zeker van zijn dat geen enkel voordeel aan je neus voorbij gaat? Kijk dan van 1 december tot en met 24 december iedere dag even op Goedkoop.be en open het juiste deurtje.

Hier alvast een sneak preview ;-)...

Weetje: Waar komt het fenomeen adventskalender nu eigenlijk vandaan? De adventskalender is ontstaan uit een christelijke traditie uit de 19e eeuw. Advent is de benaming voor de periode voor Kerstmis. De naam stamt af van het Latijnse woord adventus dat ‘komst’ betekent. De adventskalender heeft verschillende deurtjes, waar er iedere dag één van mag worden opengemaakt.

 

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.