Nieuwe keuken voor een zacht prijsje: 5 tips! - Goedkoop.be

Nieuwe keuken voor een zacht prijsje: 5 tips!

Richard
Door Richard
Laatste update op 0 reacties

Ben je toe aan een nieuwe keuken? Het ontwerpen en plaatsen van een nieuwe keuken is een dure grap. Je wilt dit graag voordelig doen, zonder aan kwaliteit te moeten inleveren. Wij begrijpen je zorgen en geven je daarom 5 tips om je te helpen een goede en voordelige keuken te kiezen.

1. Kies voor een goede leverancier met expertise

Een goede leverancier kan je veel tijd, geld en stress besparen bij het ontwerpen van een nieuwe keuken. Bij het zoeken naar de juiste leverancier is het belangrijk om te kijken naar hun ervaring en expertise. Kijk op https://ixina.be/nl/keukens voor een voorbeeld van zo'n leverancier die gespecialiseerd is in het ontwerpen van keukens. Het bedrijf heeft jarenlange ervaring, werkt alleen met hoogwaardige materialen en biedt klanten de mogelijkheid om samen met professionele designers hun droomkeuken te ontwerpen tegen betaalbare prijzen. Dankzij deze expertise en het feit dat ixina een geschikte oplossing heeft voor elk budget, laten zij ieders droomkeuken werkelijkheid worden.

2. Maak strakke, haalbare planning

Het maken van een strakke planning is essentieel bij het plaatsen van een nieuwe keuken. Door realistische deadlines te stellen en deze op papier vast te leggen, kun je veel tijd en geld besparen. Begin met het maken van een lijst met wat voor jou belangrijk is in de keuken: stijl, ruimte, apparatuur, opbergruimte enzovoorts. Als je weet wanneer je van start wilt gaan, kun je contact opnemen met de ixina experts voor ondersteuning en advies gedurende het gehele project, om er zeker van te zijn dat aan al je verwachtingen wordt voldaan.

3. Toestellen aanschaffen

Je hebt inmiddels al bepaald welke apparaten je belangrijk vindt voor je keuken. Vergelijk merken en uitvoeringen om de beste prijs-kwaliteitverhouding te vinden. Op die manier kun je echt veel geld besparen, zonder te moeten inleveren op kwaliteit. Kijk bijvoorbeeld eens naar tweedehands toestellen of modellen uit de oude collectie van winkels. Deze alternatieven bieden vaak dezelfde kwaliteit als nieuwe modellen maar zijn veel goedkoper.

4. Zelf meewerken en voorbereiden

Zelf klussen en meewerken aan het plaatsen van een nieuwe keuken kan enorm veel geld besparen. Hierbij kun je denken aan het slopen van de oude keuken, het leggen van vloeren en het installeren van verlichting. Is je oude keuken en apparatuur nog goed? Dan kun je deze te koop zetten! Door zelf de ruimte waarin de keuken geplaatst gaat worden voor te bereiden, kan flink op de kosten bespaard worden.

5. Maak handig gebruik van verlichting

Verlichting is niet alleen functioneel in een keuken, maar kan ook bijdragen aan de sfeer en uitstraling ervan. Door slim gebruik te maken van verlichting kun je jouw nieuwe keuken een luxe uitstraling geven zonder daarvoor diep in de buidel te tasten. Bij ixina delen ze verlichting in algemene, functionele en decoratieve verlichting. Kies voor een heldere hoofdverlichting in de vorm van een pendel, inbouwspots, een globe of een plafondlamp en vul dit aan met sfeerverlichting. Gebruik bijvoorbeeld ledverlichting onder kastjes om een warme gloed over het werkblad te laten schijnen en energie te besparen of installeer dimbare spots om verschillende sferen te creëren.

Een nieuwe keuken is een flinke investering. Maar door bovenstaande tips in acht te nemen kun je veel geld besparen zonder in te hoeven leveren op kwaliteit. Met een goede leverancier, een strakke planning, alternatieven voor toestellen, zelf meewerken en handige inzet van verlichting kun je voordelig jouw droomkeuken realiseren!

Over de auteur

Richard

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.