Een zakelijke verhuizing houd je zo goedkoop mogelijk met deze tools - Goedkoop.be

Een zakelijke verhuizing houd je zo goedkoop mogelijk met deze tools

Richard
Door Richard
0 reacties

Verhuizen kan heel leuk zijn, maar heeft ook zeker zijn nadelen. Het kost ontzettend veel tijd, moeite en geld. De kosten kun je wellicht dekken, als je maar de juiste tools aanschaft. In dit artikel lees je hoe je jouw zakelijke verhuizing zo goedkoop mogelijk houdt en welke tools je daar het beste bij kunt gebruiken. Zo maak ook jij van elke verhuizing een feestje.


Zorg voor verhuisdekens

Een zakelijke verhuizing kun je niet doen zonder verhuisdekens. Het is een tool waar je simpelweg niet zonder kunt. Een verhuisdeken is namelijk de beste optie om jouw kantoormeubelen te beschermen. Veel meubels op kantoor kun je namelijk niet inpakken. Toch wil je wel dat jouw kantoormeubelen onbeschadigd bij jouw nieuwe kantoor aankomen.

Verhuisdekens zijn voor een zakelijke verhuizing dus sterk aan te raden. Voornamelijk als je alles in een bus wil vervoeren van het ene naar het andere adres. Bovendien is het altijd handig om zulke dekens op kantoor te hebben. Stel je gaat een nieuw kantoor meubel kopen, dan zul je die ook willen beschermen. Veel kantoormeubilair zit namelijk niet ingepakt. Een bureau kun je ook tweedehands kopen bijvoorbeeld. Als er dan geen gebruikssporen of beschadigingen te zien zijn, wil je die zeker niet creëren tijdens de autorit naar huis.

Het voordeel van zo’n verhuisdeken is dat deze ook gewassen kan worden. Hierdoor kun je ze dus ook gemakkelijk voor verschillende doeleinden gebruiken. Op die manier is de prijs het ook veel meer waard, als je weet dat ze nog vaker nodig gaat hebben.

Bovendien is het veel verstandiger om een paar van deze dekens aan te schaffen voor bescherming. Het opknappen van alle kantoormeubels die beschadigt zijn tijdens de rit gaat je namelijk veel meer kosten. Maak daarom een verstandige keuze en kies voor die verhuisdekens.

De beste verhuisdozen

Naast al het kantoormeubilair zijn er natuurlijk veel meer zaken die je moet verhuizen. Daarvoor zijn verhuisdozen weer heel handig. Denk erom dat je genoeg dozen aanschaft voor al je spullen. Het is en blijft namelijk de beste optie om spullen onbeschadigd te vervoeren.

Voor sommige spullen heb je namelijk wel meer inpakmaterialen nodig dan alleen een verhuisdoos. Neem bijvoorbeeld servies. Dat zijn van die producten die je wel heel op je nieuwe kantoor wil laten bezorgen. Dat gaat niet als je alles zo in een doos stopt. Dan kun je er op wachten totdat het in stukken aankomt.

Voor zulke spullen zul je dus bubbeltjesplastic aan moeten schaffen. Al is keukenrol soms ook al genoeg. Het ligt er natuurlijk ook aan hoeveel spullen je in een doos stopt. Daarover gesproken is het belangrijk om voor kartonnen dozen te kiezen die stevig genoeg zijn. Je wil namelijk wel genoeg spullen erin kunnen stoppen, zonder dat de doos kan scheuren.

Je zult dus verhuisdozen van kwaliteit aan willen schaffen, al kunnen dat ook elk ander type kartonnen dozen zijn. Het enige voordeel wat een verhuisdoos heeft zijn de handvatten aan de zijkant. Die handvatten maken het nou eenmaal makkelijker om een doos te verplaatsen. Al kun je kartonnen dozen ook gemakkelijk dragen, mits ze niet te groot zijn.

Op die kosten zul je dus bijvoorbeeld ook al kunnen besparen. Mocht je een groot aantal kartonnen dozen kunnen scoren die aanzienlijk goedkoper zijn dan een pakket verhuisdozen. Immers geldt hetzelfde als voor de verhuisdekens, wanneer je ervoor zorgt dat je alles goed inpakt, bespaar je daar later weer op. Je kunt beter wat meer geld uitgeven aan verpakkingsmaterialen, want het vervangen van alle gebroken en beschadigde spullen gaat je meer geld kosten.

Over de auteur

Richard

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.