De inrichting in huis op een goedkope manier aanpassen - Goedkoop.be

De inrichting in huis op een goedkope manier aanpassen

Florence
Door Florence
0 reacties

Kies een andere vloer

Door een andere vloer te kiezen in huis, verandert meteen de uitstraling van jouw woonkamer. Je verandert dus eigenlijk een element in huis, waardoor je redelijk goedkoop uit bent. Het nadeel van deze verandering is dat je wel al je meubels uit huis moet halen, wil je de nieuwe vloer leggen. Dit is dus best een grote ingreep. Daarnaast heeft het ook een grote impact op jouw interieur, waardoor deze “kleine” verandering het wel waard is.

Verander de lampen in huis

Ook de lampen in huis bepalen een groot deel van de uitstraling van jouw interieur. Een lamp kan in een klap de uitstraling veranderen, waardoor je ook een hele andere woonstijl in huis kunt creëren. Dit kan al door voor een andere kleur lamp te kiezen dan dat je normaal zou doen. Of kies juist voor een ander ontwerp, die de uitstraling van jouw woonkamer een boost geeft. Dit lukt in ieder geval zeker met het design van Louis Poulsen lampen. Zo’n lamp kan echt de eyecatcher in huis zijn. Vooral in een rustig ingericht huis, steelt zo’n designer lamp echt de show.

Kies voor een andere deur

Ook een deur in huis, kan jouw woonkamer weer een nieuw leven inblazen. Dit kan al door ze een ander kleurtje te verven. Denk bijvoorbeeld aan dezelfde kleur als op de andere muren of zorg voor een chique uitstraling en kies bijvoorbeeld voor zwart. Hoewel ze jouw huis wel een klein beetje donker maken is het echt de moeite waard om deze keuze te maken. Zwarte deuren moeten natuurlijk wel bij de rest van jouw interieur passen, dus maak dan wel een weloverwogen keuze. Een ander idee is juist voor een compleet andere deur te kiezen, denk bijvoorbeeld aan de stalen deuren, die tegenwoordig super trendy zijn.

Wil je niet meteen alle deuren veranderen, maar het kleiner aanpakken? Ga dan eens op zoek naar andere deurkrukken. Door een doorkruk te veranderen, kun je ook al meteen een andere sfeer creëren. Zo kun je dus ook klein beginnen met het aanpassen van jouw interieur.

Pak de accessoires aan

Je kunt ervoor kiezen om een element in huis aan te pakken, maar je kunt ook kleine verschillende items veranderen, zoals de deurkrukken hierboven. Uiteraard heeft ieder huis een aantal accessoires staan. Dit kunnen beeldjes zijn, fotolijsten, kaarsen en noem zo maar op. Door er een aantal te veranderen, kun je al een andere sfeer creëren. Houd bijvoorbeeld een bepaalde kleur aan. Denk bijvoorbeeld aan meer groen of terra cotta in huis. Ga aan de hand van die kleur op zoek naar leuke kaarsen bijvoorbeeld met een leuk dienblad. Die kleur kun je dan later ook weer doortrekken op de bank. Zoek leuke sierkussens en plaids, die ook dezelfde kleur hebben. Zo zorg je dat jouw huis in balans is, omdat in elk accessoire dezelfde kleur naar voren komt. Het zijn kleine veranderingen in huis die een grote impact kunnen hebben. Als laatste kun je natuurlijk ook wat planten aanschaffen. Een groene kleur in huis kan namelijk nooit kwaad. De bloempotten kun je dan ook weer in dezelfde kleur aanschaffen als de rest van de accessoires.

Over de auteur

Florence

Ik hou ervan om te reizen en mijn hond te verwennen met nieuw speelgoed, daarom is het belangrijk voor mij om te kunnen sparen. Ik ga graag voor jou op zoek naar de nieuwste promoties en de beste besparingen!

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.