5 types interieur en de goedkope zetel die er perfect bij past - Goedkoop.be

5 types interieur en de goedkope zetel die er perfect bij past

Eveline
Door Eveline
Laatste update op 0 reacties

Elke woning heeft een eigen stijl en dus ook een andere soort woonkamerinrichting. Als je op zoek bent naar de perfecte zetel voor jouw huiskamerstijl, kunnen deze prachtige ideeën je allicht inspireren. Deze interieurinrichtingen presenteren vijf zeer verschillende huisstijlen met hun eigen typisch bankstel.

Variërend van een moderne woonruimte tot een lekker knusse woonkamer, een landelijke hoevestijl, een kindvriendelijke huiskamer en de ultieme chameleon zetel, het bankstel dat bij elke huisstijl past! Lees dus verder, doe veel inspiratie op en begin alvast aan die lang uitgestelde make-over van jouw woonkamer.

De moderne loft

Moderne leefruimtes zijn meestal zeer wit en abstract met veel licht, soms zie je zelf nog wat baksteen om het ruw en abstract gevoel terug te geven. Net zoals elke woonkamer heeft ook zo’n stijl een toepasselijk bankstel nodig. Daarom zouden we willen gaan voor een tijdloze kleur die aansluit bij de moderne stijl. Een uitstekende optie is de zitbank Design@home. Deze ruime 2,5-zits is bekend voor zijn modern ontwerp. Dit merk je aan de brede armleuningen, wit dik leder en stijlvolle chromen sledepoten. Voeg nog enkele grijs geweven kussens toe om de look compleet te maken.

De landelijke hoevestijl

Deze stijl is perfect voor iedereen die behoefte heeft aan een ontspannende ruimte. Zelfs in het stadscentrum waan je je tussen de velden met de landelijke hoevestijl. Houd het kleurenpalet neutraal en aards met crème, lichtbruin en roest. Vermijd dus vooral felle kleuren die het gevoel van rust onderbreken. Hout en rieten materialen zullen ook bijdragen aan de natuurlijke en kalmerende aspecten. Voor een rustieke uitstraling kan voor het behang imitatie hout worden gebruikt, zo bekom je niet enkel een landelijke maar ook een chalet-achtige sfeer. Bij deze stijl is comfort de sleutel, dus verwen jezelf met een volumineuze sofa zoals de 2,5-zits Chester. Een klassiek model dat je zonder twijfel al in magazines hebt zien staan. Het is dan ook een voorbeeld van kwaliteit en vakmanschap.

De knusse huiskamer

Een klein huisje moet vooral een gezellige woning worden, waarin iedereen zich thuis voelt. Een plek waar je helemaal tot rust kan komen. De sfeer is cosy met warme kleuren en de huiskamer moet vooral een sfeervol gevoel geven.
Het knusse thuisgevoel wordt verstrekt door meubels die vooral comfortabel zijn, toch is het moeilijk om in kleine ruimtes een zetel te vinden die de ruimte niet nog kleiner doet lijken. Ons voorstel? Kies een bankstel zoals de Parker. Door de smalle leuningen heb je meer zitplaats en de lage achterleuning laat de weer de ruimte hoger lijken.

De kindvriendelijke interieurinrichting

De Noud in leer is een hoekbank die uitstekend is voor gezinnen. Er is plek genoeg en ook kindvriendelijk: geen scherpe hoeken en als er met eten gemorst wordt gaat dat hoogstwaarschijnlijk geen permanente vlekken geven want de zetel is gemaakt uit zwart leer. Ieder gezinslid kan er zijn eigen plekje bemachtigen en zo kan je gezellig met heel het gezin naar televisie kijken zonder het gevoel te hebben olifanten in een sardineblikje te zijn.

The all-rounder

De all-rounder past letterlijk bij elke interieurinrichting, het is de chameleon onder de zetels. Een voorbeeld is de zitbank Jonas in fijn geweven stof. Dit model heeft hoge houten poten en een massief houten frame met zit- en rugkussens, waardoor hij er niet gigantisch of overdonderend uitziet. Deze zetel voorziet excellent zitcomfort en komt ook nog eens in een neutraal kleur dat bij elke huisstijl past.

Over de auteur

Eveline

Ik ga voor jullie graag op zoek naar niet-alledaagse deals. Wanneer ik niet achter mijn computer zit om jullie de beste kortingen te kunnen voorschotelen, beklim ik waarschijnlijk ergens een rotswand of verover ik een gevaarlijk uitziende berg. Ik denk dat jullie het allemaal met me eens zijn: of we het nu hebben over kortingen of bergen, hoe hoger hoe beter!

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.