10 tips voor een geslaagde lenteschoonmaak - Goedkoop.be

10 tips voor een geslaagde lenteschoonmaak

Door
0 reacties

De lente is in het land en dat wil 2 dingen zeggen: het is bijna zomer en het is tijd voor de lenteschoonmaak…

Maar geen zorgen! Samen met ons ga je de leukste lenteschoonmaak van het jaar tegemoet. Het enige wat je moet doen is onze 10 tips volgen en je hebt in één twee drie een lekker verfrist huis!

1. Het eerste werk

We kunnen er niet omheen, er moet gekuist worden. Je kan dit klusje wel leuker maken door je helemaal te laten gaan in het kopen van nieuwe schoonmaakproducten. Kies een lekker geurtje uit en begin maar met boenen! Ga eens langs het Kruidvat, daar vind je een aantal handige kortingen.

2. Stofzuigen die handel

Natuurlijk hoort bij het kuisen ook het sofzuigen. Maar wist je dat stofzuigen ook een aantal handige voordelen voor jou heeft? Je verbrandt bijvoorbeeld 250 calorieën per uur dat je stofzuigt. Nu vind je het waarschijnlijk niet zo erg meer om een paar rondjes te stofzuigen hè?

Kijk trouwens eens bij Media Markt voor goede stofzuigers. Daarbovenop kan je op onze website wat topkortingscodes vinden.

3. Nieuwe meubels

Nu dat je hele huis spik en span is, mag je jezelf wel beloven met wat nieuwe spulletjes. Breng een bezoekje aan de bekendste meubelwinkel van België: IKEA!

Je vindt er alles wat je wil: een nieuw salontafeltje, kussens, dekentjes, spiegels, en overheerlijke hotdogs! En ja hoor, ook voor IKEA hebben wij kortingen voor jou klaarstaan.

4. Nieuwe lampen

Ben je die lampen die je al 10 jaar hebt een beetje beu? Dat snappen we volkomen! Geef ze weg of probeer ze te verkopen en ga op koopjesjacht in de uitverkoop van Philips. Je scoort er mooie items met 30% korting! Neem een kijkje op onze website.

5. Fotolijstjes

Tijd voor foto’s! Lijstjes met foto’s kunnen je hele huis opvrolijken. Het doet je denken aan leuke herinneringen met vrienden of familie. Blokker heeft fotolijstjes in alle vormen! Maak je huis gezellig met fotolijstjes en kijk eens tussen onze kortingen van Blokker.

6. Canvassen

Vind je fotolijstjes te klein om je liefde voor je vrienden en je familie te delen? Laat dan een foto naar keuze printen op een canvas. Je kan zelf de foto, de grootte en de kleur kiezen. Vistaprint en Pixartprinting kunnen je hier goed bij helpen en je kan momenteel profiteren van hoge kortingen!

7. Nieuw beddengoed

Hema is een fantastische winkel om de laatste finishing touches aan je huis toe te voegen zodat je echt voelt dat het lente is. Denk dan aan een breed gamma aan (geur)kaarsen, handdoeken, en beddengoed. Dit laatste staat trouwens in korting. Bekijk snel onze website om hiervan te profiteren!

8. Verse bloemen in huis

Wat past er beter bij een echte lenteschoonmaak dan verse bloemen in huis te halen? Niets! Laat zelf een boeket samenstellen voor jezelf en laat de bloemengeur zijn werk doen in huis. Toch nog aan het twijfelen? Profiteer dan van de kortingen van Euroflorist en Albert Heijn op onze website en de twijfels zullen als sneeuw voor de zon verdwijnen.

9. Nieuwe tuinmeubels

Bij een lenteschoonmaak is het ook de bedoeling dat je alles weggooit of weggeeft wat je echt niet meer gebruikt. Denk aan kleren, oude meubels en prullen. Maar geen nood, dit is goed nieuws. Op die manier heb je meer plaats voor nieuwe spullen, zoals een nieuwe tuinmeubelset! Want hoe zalig is het wel niet om op een warme lentedag in je tuin te genieten van het zonnetje.

En toevallig heeft Makro momenteel een interessante actie lopen voor een aantal heel mooie tuinmeubelsets. Neem zeker eens een kijkje!

10. Verzorg jezelf

Na zo een volledige dag poetsen en herinrichten heb je een momentje voor jezelf echt wel verdiend. Neem een lang bad terwijl je een maskertje gebruikt of je huid een goede scrub geeft. Nadien kan je je helemaal insmeren met een lekkere bodylotion en een nachtcrème. Dit kan je allemaal bij Rituals vinden. Het is zeker de moeite waard, aangezien er enkele kortingen op jou staan te wachten.

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.