Goedkoop vervoer naar de luchthaven - Goedkoop.be

Goedkoop vervoer naar de luchthaven

Richard
Door Richard
0 reacties

De vakantie begint eigenlijk al bij het van huis vertrekken. Zodra je het huis verlaat is jullie vakantie begonnen. Het is dan wel belangrijk dat je zo min mogelijk stress ervaart bij het transport naar de luchthaven. Zelf rijden is enorm duur, omdat je moet betalen voor het parkeren. Je kunt daarom beter kiezen voor goedkopere alternatieven en die zijn er zeker. In dit artikel lees je dan ook hoe je goedkoop naar de luchthaven kunt reizen, zonder enige stress.

Reizen met de bus

Een van de goedkopere opties is om de bus te pakken naar de luchthaven. We bedoelen dan natuurlijk niet de stadsbus, maar juist een pendelbus. Een bus waar je heerlijk in kunt relaxen en waar je je koffers gemakkelijk in kwijt kunt. Zo’n bus bedoelen we. Het is het ideale vervoer om de vakantie mee te beginnen. Je hoeft ten eerste niet met je bagage te sjouwen, want je wordt voor de ingang van de luchthaven afgezet.

Er zitten dus erg veel praktische voordelen aan het reizen met een pendelbus. De reisschema’s zijn aangepast aan de vluchttijden, zodat je altijd op tijd op de luchthaven verschijnt. Daarnaast zijn er natuurlijk ook prijstechnisch een aantal voordelen te noemen. Zo hoef je bijvoorbeeld geen rekening te houden met benzine- en parkeerkosten. Ook staat jouw wagen niet “onbeheerd” tussen honderden andere auto’s. Zo heb je dus minder kans op schade.

Je kunt meer te weten komen over deze pendeldienst service. Zo kun je er meteen achter komen of dat een dienst is waar jullie als gezin gebruik van willen maken. De verbindingen zijn erg ideaal. Zo reis je in no time van Gent naar Zaventem Brussel bijvoorbeeld. Je kunt die boeken of deze onder andere. Dat hangt er natuurlijk compleet vanaf waar je ergens in België woont.

Reizen met de trein

Een andere goedkope mogelijkheid is om te reizen met de trein. Er zitten alleen wat minder grote voordelen aan. Je bent soms namelijk best veel tijd kwijt aan het overstappen van de ene naar de andere trein. Bovendien heb je de kans dat een trein bijvoorbeeld niet rijdt door werkzaamheden of door andere omstandigheden.

Je hebt daardoor meer kans om jouw vlucht te missen. Dat is wellicht niet het risico dat je graag wil lopen. Bovendien is het ook een heel gesjouw met koffers in de trein. Als je een citytrip hebt geboekt, heb je meestal alleen handbagage mee. In dat geval is het prima om met de trein te reizen. Je hoeft dan niet heel veel koffers met je mee te sjouwen. Ga je echter langer op vakantie? Dan is de trein wellicht niet de beste optie.


Bovendien is het vaak ook geen directe reis naar de luchthaven. Je zult bijvoorbeeld eerst met de bus moeten reizen naar het treinstation. Indien je dit met de auto doet heb je namelijk weer het probleem dat de wagen daar een hele vakantie staat. Dat zorgt er automatisch voor dat je meer kans hebt op schades, die je daarna ook niet meer kunt traceren. Of te wel zorgt dat voor enorm veel stress als je terug komt van vakantie.

Wees daarom wijs en laat je of afzetten bij de trein of reis met de bus. Indien je veel koffers hebt of een gezin met kinderen hebt is dit niet het ideale vervoer. Je kunt dan wellicht eerder een taxi boeken naar de luchthaven. Het nadeel daarvan is dat dit type vervoer weer best prijzig kan zijn. Ook dat hangt natuurlijk weer af van de afstand tot de luchthaven. Wellicht is het wel voordeliger voor jullie, omdat je niet veel hoeft te sjouwen. In dat geval kun je beter de kosten voor lief nemen.

Over de auteur

Richard

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.