Goedkoop parkeren bij Belgische Luchthavens - Goedkoop.be

Goedkoop parkeren bij Belgische Luchthavens

Richard
Door Richard
0 reacties

Wie op vliegreis gaat zal ook de luchthaven van vertrek moeten bereiken. Dit kan uiteraard op verschillende manieren, met de wagen en deze op een parking plaatsen is de meest comfortabele. Luchthavens zoals die van Charleroi en Brussel bieden zeer interessante vluchten voor schappelijke prijzen en daarnaast is het parkeeraanbod ook bijzonder interessant.

Afhankelijk van je woonplaats zijn Belgische luchthavens op basis van reistijd wel of niet interessant. Wanneer je in het midden of zuiden van het land woont dan is het zeker de moeite waarde om de opties te overwegen.

In dit artikel vertellen wij alles over de parkeermogelijkheden bij Belgische Vliegvelden en waarom je een vlucht van deze luchthavens zou moeten overwegen.

Parkeren bij Charleroi Airport

Wanneer je denkt aan voordelige vluchten dan denk je waarschijnlijk direct aan RyanAir. Dit is dan ook een van de aanwezige vluchtmaatschappijen op Charleroi Airport. Bestemmingen zoals Dublin, Londen en Boedapest liggen binnen handbereik.

Het vinden van een parking bij Charleroi Airport is bijzonder eenvoudig. Via de website Vliegenenparkeren.be kan je de parkeermogelijkheden bij onder andere Charleroi en Brussel Airport vergelijken en direct een parkeerplaats reserveren.

De officiële parkeermogelijkheden van de luchthaven zijn echter enkel via de officiële website van de luchthaven te reserveren. De parkeeropties te vinden via Vliegen en Parkeren zijn echter de meest voordelige opties, op basis van jouw wensen kan je dus eenvoudig de geschikte parkeerplaats vinden.

Parkeren bij Brussel-Zaventem Airport

Ook vanaf Brussel Airport, ook wel Zaventem Airport genoemd, zijn veel interessante bestemmingen te bereiken. Een stedentrip Valencia of een outdoor vakantie op Fuerteventura zijn goede voorbeelden die te bereiken zijn met vluchtmaatschappijen zoals Brussels Airlines en TUI.

Ook een parkeerplaats bij Brussel-Zaventem Airport is te boeken via Vliegen & Parkeren. De tarieven verschillen per parkeeraanbieder en kunnen ook variëren op basis van de tijd in het jaar. Tijdens het hoogseizoen zijn de tarieven hoger dan in minder drukke maanden.

Ook hier zijn de officiële parkeerplaatsen enkel via de Brussel Airport website te reserveren maar ook in dit geval kan je eenvoudig besparen door te kiezen voor een alternatieve parkeerplaats.

Parkeren bij Antwerpen Airport

Antwerpen Airport is relatief gezien een kleine luchthaven en is sinds 2014 groeiend in het aantal passagiers. Het coronavirus heeft echter een stop gezet in deze groei, er wordt echter verwacht dat de luchthaven in ‘normale’ tijden weer zal groeien.
Omdat de luchthaven van Antwerpen nog klein van formaat is, zijn er ook minder parkeermogelijkheden te vinden. De luchthaven zelf biedt met de P-Premium parking slechts 1 parkeerterrein aan.

Parkeren bij Oostende Airport

Oostende Airport, ook wel Luchthaven Oostende-Brugge genoemd, is vergelijkbaar met Antwerpen Airport met een paar honderd duizend reizigers op jaarbasis. Middels de maatschappij TuiFly kan je voordelig vluchten boeken naar bestemmingen als Alicante en Bodrum.

De luchthaven biedt drie verschillende parkeerterreinen aan in de vorm van P1 Oostende, P2 Oostende en P3 Oostende. Allen zijn te boeken via de officiële website van de luchthaven.

Parkeren bij Luik Airport

Last but not least, Luik Airport. Ook Luik Airport is qua passagiersaantallen te vergelijken met zowel Anterwerpen als Oostende Airport. Jaarlijkst vertrokken er 300 á 400 duizend reizigers via de luchthaven. Zonnige bestemmingen zoals Malaga en Kayseri behoren tot de mogelijkheden.

Bij Luik Airport, ook wel Liege Airport genoemd, vindt je een parkeerterrein die zich op loopafstand bevindt. Hier kan je zowel inclusief als exclusief reservering parkeren. Wil je met reservering parkeren? Bezoek dan de officiële website van de luchthaven.

Ben jij ook weer toe aan reizen? Het regelen van een parkeerplaats bij een luchthaven in België is super eenvoudig zoals je hebt kunnen lezen. Bekijk simpelweg de mogelijkheden online via een platform als Vliegen en Parkeren en reserveer jouw ideale parkeerplaats. Zo ga je goedkoop én met een voorbereid gevoel op reis!

Over de auteur

Richard

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.