Deze 5 expo's en museums mag je niet missen deze zomer - Goedkoop.be

Deze 5 expo's en museums mag je niet missen deze zomer 

Laurens
Door Laurens
Laatste update op 0 reacties Meer Dagje Uit

Nu de zomer volop aan de gang is, schieten tal van openluchttheaters, voorstellingen en exposities als paddenstoelen uit de grond. Wil jij het zwembad ook eens inruilen voor een prachtig openluchtmuseum of tentoonstelling? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

Van Limburg tot West-Vlaanderen en zelfs Nederland, Goedkoop.be zocht voor jou de beste en goedkoopste tentoonstellingen van het hoogseizoen uit. Zo snuif je deze zomer een vleugje cultuur op tegen een zacht prijsje.

De wereld van Bruegel (Openluchtmuseum Bokrijk, Genk)

Dit jaar is het exact 450 jaar geleden dat de Brabantse schilder Pieter Bruegel de Oude het leven liet. Om het leven en werk van deze Vlaamse grootmeester te vieren, organiseert Toerisme Vlaanderen in samenspraak met het Openluchtmuseum Bokrijk een unieke expositie. Ontdek het spraakmakende parcours, doe mee aan tal van interactieve games en geniet van een aangepaste theatervoorstelling.

Deze expositie loopt nog tot en met 20 oktober 2019. Koop vandaag nog je tickets online en geniet van stevige reducties.

Van Gogh en de zonnebloemen (Van Gogh Museum, Amsterdam)

Het Van Gogh museum in Amsterdam staat volledig in teken van het leven en werk van Nederland’s meest flamboyante schilder: Vincent Van Gogh. De licht krankzinnige grootmeester hield er tijdens zijn leven een aparte relatie met zonnebloemen op na. Deze bloem komt in het merendeel van zijn werken terug. De expositie Van Gogh en de zonnebloemen gaat dieper in op de rode draad in zijn werken.

Van Gogh and the Sunflowers loopt nog tot en met 1 september 2019. Boek nu online je tickets en geniet van fikse kortingen.

Lang Leve Rembrandt (Rijksmuseum, Amsterdam)

Van de ene grootschilder naar de andere. De werken van Rembrandt van Rijn stonden symbool voor de grandeur en vooruitgang in het 17e eeuwse Nederland. Daarom wijdt het Rijksmuseum in Amsterdam een volledige expo aan deze oude meester. De naam zegt het zelf: alle werken van Rembrandt worden tentoongesteld!

Mis dit niet en verzeker jezelf vandaag nog van kaarten. Koop online en geniet van huizenhoge kortingen.

Brussels Card (Alle museums, Brussel)

Wil je even ontsnappen aan al dat schildersgeweld en bezoek je graag meerdere musea? Schaf dan een Brussels Card aan en krijg toegang tot de 39 beste museums in de hoofdstad. Van het Joods museum tot het Planetarium en het stedelijk museum, je wordt overal met open armen verwelkomd. 

Wil jij Brussel in al zijn facetten verkennen? Koop dan online je Brussels Card aan tegen een voordelige prijs.

Bruges Beer Experience (Brugs Biermuseum, Brugge)

Bij de zomer past een heerlijk fris biertje, moet men in Brugge gedacht hebben. Op een interactieve manier leer je hier alles over het brouwproces van trappisten- en abdijbieren. Kinderen volgen met de Kids Tour het verhaal van de Brugse Beer. Heb jij er dorst van gekregen? De bar is open voor iedereen!

Al je zintuigen worden geprikkeld bij een bezoek aan de Brugse binnenstad. Koop vandaag nog je tickets online en geniet van spectaculaire kortingen.

Deze review werd geschreven door Laurens Grossard in opdracht van Goedkoop.be.

Over de auteur

Laurens

Als kotstudent in Leuven ging ik altijd op zoek naar de scherpste deals. Van superpromo's in de lokale fakbar tot kortingen in restaurants, niets ontglipte aan mijn alziend oog! Daarom deel ik mijn expertise graag met jou, want ondanks mijn lengte sta ik garant voor korting! 

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.