De voordelen van Airbnb - Goedkoop.be

De voordelen van Airbnb

Door
0 reacties

Nog geen vakantie geboekt deze zomer? Op Airbnb kan je kamers, appartementen en vakantiewoningen boeken aan een lage prijs én met het comfort van thuis. Via onze unieke link kan je nu bovendien genieten van €38 korting op je eerste boeking. Lees verder en ontdek de voordelen van Airbnb!

Wat is Airbnb en hoe werkt het?

Airbnb werd opgericht in 2008 in San Francisco in de V.S. Op enkele jaren tijd is dit bedrijf uitgegroeid tot één van de bekendste accomodatieaanbieders ter wereld. Airbnb onderscheidt zich van andere hotels en vakantiehuizen door de unieke ervaring die ze aanbieden. Je kan een kamer, appartement of vakantiewoning huren, naargelang je budget en preferenties. In veel gevallen is er een gedeelde ruimte, zoals een terras of zwembad.

Een Airbnb boeken is supereenvoudig. Je maakt een gratis profiel aan en kan meteen op zoek gaan naar logement. Daarna kan je via de chatfunctie van Airbnb al even spreken met je gastheer of -vrouw, die doorgaans supervriendelijk is, zodat je je meteen welkom voelt. Handig voor iedereen die supersnel een accomodatie wil vinden in binnen- of buitenland, ook last minute. Bovendien zorgt dit voor een unieke vakantie, waarbij je ondergedompeld wordt in de lokale cultuur en vaak ook nieuwe mensen leert kennen die in dezelfde Airbnb logeren!

Goedkope vakantie

Goedkope vakantieDe prijs voor een logement via Airbnb is over het algemeen veel lager dan voor een hotelkamer. Zo vind je op veel plaatsen al kamers voor €15 à €20 per nacht, zeker als je buiten het toeristisch seizoen boekt. Dat betekent doorgaans wel dat je iets minder luxe hebt. Verwacht je dus niet aan super deluxe kamer. Aangezien de keuze bij Airbnb ruim is vind je toch ook zeer mooie kamers op veel locaties, zij het misschien voor een iets hogere prijs.

Bovendien kan je dankzij goedkoop.be nu genieten van een korting van €38 op je eerste boeking. Maak gebruik van onze link en geniet ervan! Heb je al geboekt met Airbnb, gebruik dan gewoon een ander e-mailadres om je te registreren en je kan het tegoed ook krijgen. Dat tegoed kan je trouwens nog een jaar lang gebruiken, je hoeft er dus niet meteen een vakantie mee te boeken.

De 'local' experience

Airbnb voordelenIn de meeste Airbnb's word je hartelijk ontvangen door de gastvrouw of -heer, die je tips geeft over de omgeving, restaurants, bezienswaardigheden en andere handige info. Dat is anders in een hotel, waar de medewerkers vaak met commissie werken en dan ook betaald worden om je toeristische plekken aan te raden.

Airbnb's vind je bovendien overal, in quasi elke straat en in quasi elk land ter wereld. Het leuke is dan ook dat je op afgelegen rustige plekken kan logeren, bijvoorbeeld tussen de 'locals' in woonwijken. Daardoor leer je de cultuur van het land echt kennen en kan je genieten van de authenticiteit, goedkoper winkelen en misschien zelfs de lokale bevolking leren kennen.

Is het veilig?

Alle profielen worden gecontroleerd door Airbnb medewerkers, zowel van bezoekers als van eigenaars. Dat betekent dat iedere accomodatie veilig en in orde is. Ook de betalingstransacties worden opgevolgd door Airbnb. Als er iets misgaat kan je rekenen op online ondersteuning. De medewerkers zijn 24/7 aanwezig om je te helpen. Dit alles zorgt voor een zorgeloze ervaring!

 

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.