Uitverkoop bij Brantano en ColliShop: laatste kans! - Goedkoop.be

Uitverkoop bij Brantano en ColliShop: laatste kans!

Eveline
Door Eveline
0 reacties

Kan jij ook nooit een goede deal aan je voorbij laten gaan en gaat jouw hart sneller kloppen van de beste koopjes? Lees dan vlug verder, want er zijn op dit moment extreme uitverkopen aan de gang bij de winkels van Brantano en ColliShop. Ideaal voor de echte koopjesjagers en voordeelhunters onder ons die houden van besparen!

De kortingen van 50, 60 en 70 procent vliegen je om de oren. Waarom? Beide winkels houden grootschalig uitverkoop omdat ze binnenkort gesloten zullen worden. Dus wil je flink scoren, grijp dan nu vlug je kans voordat het te laat is...

Webshop ColliShop stopt ermee

Het overkoepelende bedrijf Colruyt heeft eerder dit jaar aangegeven te stoppen met webshop ColliShop. Dé webwinkel die we kennen van alles op het gebied op Slapen, Koken en Tafelen, Elektro en nog veel meer non-food artikelen. De reden voor de sluiting is om zo de focus te kunnen leggen op de andere non-foodwebshops die het bedrijf beheert. Een beslissing die niet lichtjes genomen is, kunnen we ons zo voorstellen. De webshop ColliShop werd namelijk al in 1983 opgericht en werd bekend als een van de grootste webwinkels van België. Helaas bleek het platform toch minder rendabel te worden en was er veel concurrentie op de markt. Ook vanuit de internationale hoek. Daarom was een aanpassing in strategie voor de online webwinkels vereist. Het sluiten van ColliShop door de Colruyt Group was zo’n strategische keuze. Colruyt meldt dat ColliShop vanaf 9 november zal stoppen met de verkoop. Dus wil je nog een heerlijk koopje kunnen scoren? Dan moet je er voor die tijd bij zijn. Want op is nu ook daadwerkelijk op!

Brantano wordt overgenomen

Voor Brantano geldt ongeveer hetzelfde. De overkoepelende modegroep FNG verkeert al enige tijd in zwaar financieel weer. Daar hielp de huidige coronacrisis uiteraard ook niet bij. Hoog tijd voor de modengroep om dus eens kritisch naar de winkels en merken binnen de groep te kijken. Daar viel ook de winkelketen Bratano onder. Naar verluid zal de modegroep FNG tot 47 winkels sluiten en zullen er collectief ontslagen vallen. Het bedrijf wilt daarmee de financiële situatie verbeteren en hun schulden aan de schuldeisers kunnen afbetalen. Er dreigt echter een faillissement van de hele holding, maar gelukkig hebben zich aanbieders aangediend om Brantano over te nemen. Hierdoor zullen niet alle winkels sluiten en kunnen we blijven genieten van de leukste kleding en accessoires. Maar de hele dynamiek en alles wat er speelt resulteert voor de consument, wij dus, wel in hele goede koopjes. Doe daar dus je voordeel mee! Maar pas wel op, want er is een flinke run naar de winkels die nog open zijn...

Houd het veilig, shop online

Na overname van enkele Brantano zaken is er een enorme volkstoeloop naar de verkopen gegaan. Het is vanwege de huidige coronacrisis van het grootste belang om de extreme verkopen in goede banen te leiden, te zorgen dat klanten hun afstand kunnen houden en de hygiëne kunnen waarborgen. Helaas hield dat bij sommige openingen van Brantano winkels te wensen over. Dat is je ongetwijfeld niet voorbij gegaan in al het nieuws van afgelopen weken. Omdat de veiligheid niet voor het shoppend publiek kon worden gewaarborgd zijn er al meerdere Brantano winkels tijdelijk gesloten. Onder meer de winkel in Halle en Mechelen Zuid en Noord. We zijn uiteraard dol op uitverkopen, maar het moet allemaal wel coronaveilig verlopen!

Gelukkig voor ons kun je zowel bij ColliShop als bij Brantano nog heerlijk veilig vanuit je luie stoel thuis bestellen. Dus stay safe en shop veilig!

Over de auteur

Eveline

Ik ga voor jullie graag op zoek naar niet-alledaagse deals. Wanneer ik niet achter mijn computer zit om jullie de beste kortingen te kunnen voorschotelen, beklim ik waarschijnlijk ergens een rotswand of verover ik een gevaarlijk uitziende berg. Ik denk dat jullie het allemaal met me eens zijn: of we het nu hebben over kortingen of bergen, hoe hoger hoe beter!

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.