Mode voor mannen: voordelig shoppen tijdens solden! - Goedkoop.be

Tour de Solden: fiets vlot door de solden!

Door
Laatste update op 0 reacties

Dat de meeste mannen niet houden van winkelen, laat staan van de solden, is een torenhoog cliché dat elke koopjesperiode weer eens opduikt. Toch blijkt dat mannen best wel prijsgevoelig zijn. Een goede prijs-kwaliteitverhouding voor hun outfits vinden heren belangrijk. De solden zijn bij uitstek hún moment om de beste stuks met flinke korting te scoren.

Hoog tijd dus om de ergernissen tijdens het shoppen -  van chaotische drukte tot treuzelende partners - niet nog meer te bevestigen, maar in een ander daglicht te stellen. Als mannen moeten kiezen tussen meegaan naar de solden of de Tour de France volgen, wint de laatste optie doorgaans. Wat als we beide evenementen samengooien?

Het levert een verrassende vergelijking op. Een dagje solden heeft meer gemeen met een vroege ontsnapping, spannende tussensprints en de strijd voor de bolletjestrui dan je vermoedt. Ontdek het vooral zelf:

Wedden dat mannen een stuk minder bedrukt door de winkelstraten zullen lopen in juli?

 

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.