Mode voor mannen: voordelig shoppen tijdens solden! - Goedkoop.be

Tour de Solden: fiets vlot door de solden!

Hanna
Door Hanna
Laatste update op 0 reacties Meer Solden 2019

Dat de meeste mannen niet houden van winkelen, laat staan van de solden, is een torenhoog cliché dat elke koopjesperiode weer eens opduikt. Toch blijkt dat mannen best wel prijsgevoelig zijn. Een goede prijs-kwaliteitverhouding voor hun outfits vinden heren belangrijk. De solden zijn bij uitstek hún moment om de beste stuks met flinke korting te scoren.

Hoog tijd dus om de ergernissen tijdens het shoppen -  van chaotische drukte tot treuzelende partners - niet nog meer te bevestigen, maar in een ander daglicht te stellen. Als mannen moeten kiezen tussen meegaan naar de solden of de Tour de France volgen, wint de laatste optie doorgaans. Wat als we beide evenementen samengooien?

Het levert een verrassende vergelijking op. Een dagje solden heeft meer gemeen met een vroege ontsnapping, spannende tussensprints en de strijd voor de bolletjestrui dan je vermoedt. Ontdek het vooral zelf:

Wedden dat mannen een stuk minder bedrukt door de winkelstraten zullen lopen in juli?

 

Over de auteur

Hanna

Als jonge mama besef ik goed dat een baby best wat kost. Ik weet als geen ander de goedkoopste luiers te spotten en speur voortdurend naar voordelige, maar toch leuke kleding, bij Hema bijvoorbeeld. Vrije tijd blijft natuurlijk ook belangrijk, uitblazen doe ik bij een hapje en een drankje, of op citytrip, geboekt via Travelbird. Van babyvragen tot reistips, ik geef je het gepaste advies.

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.