Mode zomer 2018: getest praktische bh-accessoires! - Goedkoop.be

Getest bh-accessoires: De ‘Fashion clip’ heeft mijn hart gestolen!

Door
1 reactie

Je kent het vast wel, je ziet een mooie top of leuk kleedje, maar je koopt het toch maar niet, omdat je gewoon niet weet welke bh je eronder moet dragen. Zonde toch?!

Gelukkig zijn daar nu prima oplossingen voor. En daar weet Yana Collaert alles van. Zij testte voor Goedkoop.be een 3-tal Hunkemöller bh-accessoires uit. Kun je met deze accessoires zichtbare behabandjes voorkomen bij bijvoorbeeld een kleedje met een diep decolleté of een racerback top? Lees snel verder ontdek haar ervaringen!

Doei twijfel-ritueel?!

Mijn kast puilt bijna letterlijk uit van de bh’s en geregeld sta ik ’s ochtends dan ook minutenlang te twijfelen over welke bh ik die dag zou aantrekken. Zijn de bandjes niet zichtbaar? Blijft alles goed zitten? Zou ik eens geen bh aandoen? Toen ik op Facebook de oproep van Goedkoop.be voorbij zag komen waarbij ze testers zochten voor diverse Hunkemöller accessoires, twijfelde ik dan ook geen moment.

Als ik ’s ochtends opsta en ik me wat onzeker of niet zo goed in mijn vel voel, kan een goede bh, ondanks het feit dat zeer weinig mensen het zien, me een fantastisch en sexy gevoel geven. Een gevoel dat ik de hele wereld aankan. Maar als die bh dan na enkele dagen in de wasmand verdwijnt begint het hele twijfel-ritueel opnieuw. Je hebt wel één zo’n bh, maar zou het niet geweldig zijn moest je je elke dag zo voelen? Het idee dat ik één bh, door diverse accessoires, op verschillende manieren kan combineren leek me geweldig. Ik was dan ook ontzettend enthousiast om deze items van Hunkemöller uit te testen.

Tijd om te testen!

Op donderdagochtend werd ik opgeschrikt door het geluid van de deurbel. Toen ik nog half slapend de deur opendeed en de man van B-post zag staan wist ik hoe laat het was! Als een gelukkig, bijna klein meisje, nam ik het pakketje van de pakjesbezorger aan. Mijn geluk werd alleen nog maar groter toen ik de doos opendeed. De bh-accessoires zaten in een feel-good verpakking waarbij de quote aan de binnenkant van de doos me onmiddellijk een boost van zelfvertrouwen gaf.

De items die in de doos zaten (‘Fashion clip’, ‘Low back strap’ en ‘Fashion tape’) had ik enkele jaren geleden had al eens in de winkel zien liggen, maar was ik ze echter wat argwanend voorbij gelopen. Deels omdat ik niet goed wist waarvoor ze dienden en hoe ik deze moest gebruiken. Ook nu moest ik even de website van Hunkemöller raadplegen om te achterhalen hoe ik sommige producten diende te gebruiken. Eenmaal ik dat ontdekt had kon het leuke deel van het proces beginnen. Het effectief testen!

Fashion tape

De ‘Fashion tape’ heb ik met een relatief gewoon topje proberen uit te testen, dit was echter geen topje waarbij dit echt nodig was. Doordat ik geen diep uitgesneden kledingstukken in mijn kleerkast heb hangen, was dit het beste alternatief. De tape bleef, op een zeer warme zomerdag met pieken tot 38°C, goed hangen. Het bewoog niet en het irriteerde mijn huid ook helemaal niet. Dit is een item dat ik zou gebruiken voor momenten waarop ik niet 100% zeker ben dat mijn kleding blijft zitten zoals ik het wil. Ik ben ervan overtuigd dat dit item in veel kleerkasten zijn nut kan bewijzen, al is dit voor mij en mijn kleerkast persoonlijk geen echte noodzaak.

Fashion clip

De ankervormige ‘Fashion clip’ heeft werkelijk mijn hart gestolen! In het doosje zitten vier verschillende clips, twee grote clips en twee kleine (telkens één donkere en één doorzichtige). Dit divers aanbod zorgt ervoor dat je bij elke outfit steeds de meest geschikte clip vindt. Basis topjes zijn nog steeds overal te vinden, maar steeds vaker duiken er topjes met een andere rugopening in de winkels op. Ze kunnen open zijn, X-vormig of gewoon diep uitgesneden. Vaak vraag ik me hierbij af welke bh ik hier in godsnaam onder aan moet doen en deze clips bieden hier een mooi antwoord op. De clips kunnen heel eenvoudig op een horizontale manier aan je bandjes (op je rug) vastgehaakt worden. Afhankelijk van het feit of je de grote of kleine clip gebruikt zullen je bandjes zich dichterbij of iets verder van elkaar bevinden. Het gemakkelijkste om deze clip aan te brengen vond ik om deze eerst aan de bandjes te hangen en nadien als het ware in je bh ‘te kruipen’. Indien je je bh reeds aan hebt en er dan de clip aan wil hangen, raad ik aan dat je hulp aan iemand vraagt. Ik heb namelijk minutenlang staan klungelen en ik ben best lenig. De clips storen helemaal niet, maar kunnen op zeer warme dagen er af en toe voor zorgen dat je op de plek waar de clip zit net iets meer kan gaan zweten.

Low back strap

De ‘Low back strap’ heb ik uitgetest onder een topje met een lage rug. Het topje komt net iets te laag om met een gewone bh te dragen. Een plakbeha komt met dit warme weer soms los en deze bandjes waren in mijn ogen de perfecte oplossing. Na het uittesten ben ik echter een beetje in dubio. Ik vind het een fantastisch concept en was dan ook ontzettend enthousiast om dit product uit te testen. Jammer genoeg ben ik niet helemaal overtuigd van de uitvoering ervan. Het eerste wat me onmiddellijk opviel was het feit dat de sluiting slechts één haakje had. Ik heb jammer genoeg alleen bh’s waarbij de sluiting uit twee haakjes bestaat. Dit zorgde ervoor dat ik me soms niet helemaal ‘veilig’ voelde. Daarnaast zorgden de plastic bandjes ervoor dat ik, met dit warme weer, op die plaatsten extra zweette. Hierdoor begonnen de bandjes wat te plakken en zorgde dit wat voor een onaangenamer gevoel. Indien deze bandjes in een andere uitvoering (in stof en met twee haakjes) zou geproduceerd worden, zou ik geen seconde twijfelen om dit product aan te schaffen en te gebruiken.

Een zeer aangename ervaring!

Over het algemeen hebben deze Hunkemöller accessoires ervoor gezorgd dat mijn ‘twijfel-ritueel’, op zoek naar de perfecte bh voor die dag, een heel stuk beperkt wordt. Een zeer aangename ervaring!

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.