Budgetvriendelijk op date - Goedkoop.be

Budgetvriendelijk op date

Matthias
Door Matthias
0 reacties

Een date is altijd spannend. Er wordt niet gekeken naar een drankje meer of minder op restaurant. Op dat moment is geld even niet belangrijk, je wil namelijk een goede eerste indruk maken. Toch hoeft een geslaagde date niet veel te kosten. Het is namelijk je gezelschap dat de date maakt of kraakt, niet de activiteit die jullie samen doen. Een geslaagde date kan dus simpel en goedkoop. In dit artikel geven we jou enkele tips.

 

 

1: Genieten van de buitenlucht en elkaars gezelschap

Je kent de oldschool dates wel: samen gezellig picknicken op een matje in de zon waarbij je focus volledig op het moment ligt. Je gsm heb je even niet nodig. Geniet samen van de zonsondergang en vergeet even al de rest. Afsluiten doe je met een kampvuur terwijl jullie beiden genieten van de sterren.

2: Maak een gezellig tochtje op het water

Hiervoor moet je zeker zijn van twee belangrijke criteria. Ten eerste moet je beschikken over een eigen bootje, kajak of kano of iets ter plaatse kunnen huren. Ten tweede moet je weten met wat voor iemand je op date gaat. Zijn jullie beiden avontuurlijk? Dan zal dit een geslaagde date zijn! Lekker kletsen en genieten.

3: Ga voor een gezellig filmavondje

Zijn jullie beiden fan van een bepaalde regisseur of kijken jullie toevallig naar dezelfde serie? Dan is de keuze al snel gemaakt! Niets zo comfortabel als samen genieten van een gezellig filmavondje. Je kan praten over je lievelingsserie, genieten van elkaars gezelschap, en later nog eens nakaarten over de film.

4: Laat de chef-kok in je los

Ontdek samen leuke gerechten en leer van elkaars kookkunsten. Je hebt gezellig de tijd om te praten tijdens het koken en je kunt samen genieten van je zelfgemaakte maaltijd. Bekijk dit idee positief, zelfs al is je date niet geslaagd, heb je wel een nieuw gerechtje om aan je receptenboek toe te voegen. Eet smakelijk!

5: Kies voor een leuke wandeling

Of je nu in de stad of op het platteland woont, een leuke wandeling maken, kan je overal. Trek gezellig met z’n tweetjes naar jullie favoriete plekken in de stad of kies een leuk natuurgebied uit in je omgeving. Je zal versteld staan hoe leuk dit kan zijn.

Ben je al eens eerder met elkaar op date geweest? Deze ideeën zijn ideaal voor een 2de of 3de date.

6: Haal je zwembroek nog eens van onder het stof

Je kan gaan zwemmen in een tropisch zwembad. Het is de ideale manier om relaxen te combineren met elkaar nog beter leren kennen. Je kan rustig ontspannen in de sauna of het bubbelbad, maar ook plezier maken op de glijbanen. Kies je liever voor vrijheid en het zonnetje, ga dan voor een lokale plas?

7: Laat je creativiteit gaan

Schilderen is een ontspannende bezigheid en je hebt tegelijkertijd ook echt tijd voor elkaar. Je moet hiervoor helemaal niet de kwaliteiten van Bob Ross hebben of Picasso heten, een simpele tekening of wat krabbels op papier kunnen je al serieus doen nadenken. Praat over jullie werken. Op die manier kijk je recht in elkaars ziel, ideaal om mekaar nog beter te leren kennen.

8: Laat je date kennis maken met je hobby’s

Weten jullie niet direct wat doen? Laat de ander kennis maken met één van je hobby’s. Ideaal om zo te tonen wat voor iemand je bent en wat jou boeit. Misschien vindt je date het zelf ook leuk, dan hebben jullie meteen een gezamelijke hobby.

Over de auteur

Matthias

Ze zeggen wel eens dat geld geen essentie van het leven is en dat het ook niet gelukkig maakt. Toch is het wel een noodzakelijk middel waarvan iedereen genoeg wilt hebben. Het is dan ook vervelend om teveel geld te betalen voor een product of dienst wanneer het goedkoper kan. Daar is iedereen het mee eens. Bewust of onbewust zoekt iedereen naar de beste deals en daar wil ik je bij helpen!

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.