Creëer je eigen fles gin met Make Your Own Spirit - Goedkoop.be

Creëer je eigen fles gin met Make Your Own Spirit

Door
Laatste update op 0 reacties

https://www.goedkoop.be/korting/make-your-own-spirit/De gin-tonic heeft de laatste jaren een ongenoemd succes gekend en het lijkt erop dat deze cocktail zijn plaatsje in de top drie nog steeds niet hoeft af te geven. Dankzij de ruime keuze aan gins en tonics, en de verschillende soorten garnering zijn de variaties eindeloos. Maar ook gin in combinatie met andere dranken is steeds een succesformule. Denk maar aan gin met gemberbier of droge Vermouth. Voor ieder wat wils!

Voor alle gin-liefhebbers is er goed nieuws! Je kan via Make Your Own Spirit je eigen gin-fles ontwerpen. Ideaal als geschenk op een verjaardag of housewarming, of gewoon om jezelf te verwennen. Niet zo fan van gin? Dan kan je ook kiezen voor rum, wodka, vermouth of whiskey. Tijd om creatief de handen uit de mouwen te steken!

Hoe werkt het?

Het hele personaliseer-je-eigen-fles-proces wijst zich heel gemakkelijk uit. Allereerst selecteer je een formaat voor je fles: een grote fles (500 ml) of een kleine fles (40 of 50 ml). Ik koos voor een grote fles, hoe meer gin hoe meer fun natuurlijk! Zoals eerder vermeld heb je de keuze uit verschillende soorten likeuren, namelijk gin, wodka, rum, vermouth of whiskey.

Als je voor gin kiest, kan je een keuze maken op basis van je smaakprofiel. Ik koos voor de Viola Gin, een frisse gin die is samengesteld uit 8 verschillende botanicals met een unieke balans tussen vanille en rozenblaadjes. Hierna begint het creatieve gedeelte: kies de vorm van je fles en personaliseer het label. Je kan kiezen tussen verschillende kleuren van flessen en zelf op je label schrijven wat je wilt. Je kan er zelfs persoonlijke foto’s aan toevoegen. Net zoals de verschillende gin mixen zijn hier de mogelijkheden eindeloos!

Wat is de levertijd?

Als je deze gepersonaliseerde fles aan iemand als geschenk wilt geven, bestel je het best niet last minute. Ikzelf heb een weekje moeten wachten doordat het pakje aan een verdeelcentrum in Nederland werd geleverd alvorens het naar mijn Belgisch adres werd gestuurd. Normaal zou de levertijd 1 à 3 werkdagen duren, maar dat kan natuurlijk altijd verschillen door externe factoren.

Ons eindoordeel: 4,5/5

Er is niets leuker dan zelf iets te creëren. Vooral als dit je eigen persoonlijke gin-fles is. Met Make Your Own Spirit kan je alle kanten op, haal die Picasso in jou dus maar naar boven! Maar ook het idee dat je dit als cadeau aan iemand anders kunt geven, maakt dit concept geweldig. Wie vindt zo’n leuk gepersonaliseerd cadeau nu niet leuk?

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.