Back to school met (gepersonaliseerde) gadgets - Goedkoop.be

Back to school met (gepersonaliseerde) gadgets

Richard
Door Richard
0 reacties

De zomervakantie is bijna voorbij. Na twee maanden zien de kids eindelijk weer elke dag hun vriendjes en vriendinnetjes terug. Samen spelen op de speelplaats, nieuwe dingen leren in de klas en stiekem giechelen achter de schoolbanken tijdens de les. Het hoort er allemaal bij, en dat maakt het juist zo fijn. Bovendien kan je het voor de kinderen nog leuker maken. Met (gepersonaliseerde) schoolspullen bijvoorbeeld.

Maak de eerste schooldag onvergetelijk

Gaat jouw oogappel voor de allereerste keer naar school, in een grote klas met veel andere kindjes en nieuwe indrukken? Dan vind je dat als mama of papa misschien wel spannender dan jouw kapoen zelf. Zo’n eerste schooldag is een dag om te koesteren, en je maakt hem best onvergetelijk, voor jezelf en voor je kind. Wees daarom goed voorbereid, en stop alle noodzakelijke items in hun boekentasje. Zo komen ze niets tekort, en kan jij ze als ouder met een gerust hart uitzwaaien op hun eerste speciale dag.

Cadeautjes voor jong en iets ouder

Of jouw kids nu naar de kleuterschool, lagere school of zelfs naar het middelbaar gaan, een eerste schooldag na zo’n lange vakantie van twee maanden blijft altijd een beetje spannend. De wekker die weer afloopt in de vroege ochtend, de urenlange lessen en het stilzitten achter een schoolbank... Misschien kan jouw pagadder wel wat extra motivatie gebruiken, of wil je hun dag gewoon wat leuker maken. Een keicool cadeau, waarmee ze de hele klas jaloers zullen maken, kan daarbij zeker helpen. Denk bijvoorbeeld aan een vrolijk koekendoosje of een besteksetje voor de allerkleinsten. Voor de iets grotere bengels kan je gaan voor stoere pennen en potloden, een schattig notitieboekje of een leuke drinkfles. Heb je al echte tieners rondlopen in huis, dan is een trendy trui, een powerbank of zelfs een muziekbox het ideale cadeau. Voor elke leeftijd valt er wel wat te bedenken om van hun eerste schooldag (en alle andere dagen) een topdag te maken.

Gepersonaliseerde gadgets van Geschenkfabriek

Leuke gadgets is één ding, maar stel je eens voor dat deze volledig gepersonaliseerd zijn? Daar kunnen de kinderen gegarandeerd mee uitpakken op school. Bij Geschenkfabriek vind je een ruim assortiment aan (school)artikelen die je allemaal kan personaliseren hoe je maar wil. Laat er bijvoorbeeld de naam van je kinderen op drukken, zodat ze nooit meer hun spullen kwijtraken. Maar ook kan je gaan voor een toffe foto, tekening of tekst. Wat je ook kiest, met een cadeautje van de Geschenkfabriek wordt de eerste schooldag gegarandeerd een succes. En je weet wat ze zeggen: goed begonnen, is half gewonnen!

Over de auteur

Richard

Goedkoop.be gebruikt cookies om de website zo prettig mogelijk te laten werken, zodat je bezoek optimaal verloopt. Meer info lees je in onze Privacy & Cookie Policy.